Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 421
  • Total: 422
  • Leon

Τι εχετε να πειτε για τα ξενοδοχεια 3ΧΧΧΠριαμος?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 18, 2005, 06:16:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "papi"ενια θα πας διακοπες σε αυτα τα ξενοδοχεια;;; :oops:  :oops:  :oops:

ame, giati oxi!? gi'auto lew pws einai empeiria. ama ta dwmatia einai empneusmena, ka8ara, me kalo service, ki exei kaneis kai kalh parea ti allo 8elei gia na perasei ena wraio trihmero!
mexri twra kanw panta diakopes me tourismo. bare8hka na trexw se a3io8eata, den kanei kako mia fora na xarw kai to 3enodoxeio. opote 'h spa 'h kati tetoio! :P:P:P:P:P:P:P:P

papi

junkie ειδες υπαρχουν και τετοια κολπα στην ελλαδα! :oops: (το θεμα ειναι πως μπαινεις σε αυτα εκει μεσα!καλησπερα σας θα ηθελα να δωματιο  ποπ φρου φρου!και θα κοιταω αριστερα δεξια μην ειναι κανεις γνωστος!αχαχαχα :lol:

σπελλ ναι εγω θα παω....θα παω μονος..καλησπερα ηρθα!τι θα θελατε κυριε,μονος ειστε?...ναι ειμαι μονος,ενα δωματιο σας παρακαλω!ναι κυριε εχουμε το αφρικα που εκει ειναι ο κυριος big Ampntoul!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ονομα και πραγμα!μαυρος!αχαχαχα :lol: μπαινω στο δωματιο και βλεπω τον μαυρο!!γεια σου αμπντουλ μικρο μου πονι!αχαχαχα...τι κανουμε κυριε?τι θες να κανουμε αμπντουλ?λεω να παιξουμε κρυφτο!αμα σε βρω αμπντουλ θα σε βαλω τιμωρια στην τουαλετα(ετσι θα την κανω απο το δωματιο)αχαχαχα :lol:  :lol: χαρηκες αμπντουλ?yes Master!α εισαι και υποτακτικος αμπντουλ...ωραια κανε ολες τις δουλειες που αρμοζει ενας υπηρετης να κανει.yes Master!Μπραβω μικρο μου πονι!αχαχααχαχαχαχαχα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ριααααααααααααααα παμε διακοπες να δουμε τα δωματιαααααααααα :twisted:  :twisted:  :twisted:

ενια μου εχει πολυ καλο service(ετσι λεει)

Απολλλλλλλ που εισαι για πες τι αλλο ξερεις για αυτα? :oops:  :lol:  :lol:

xhmeia

papaki tis kameres poy akrivos tis exei??? se poia domatia ?
kai dieykrinise tha paroyme pososta apo thn symmetoxh mas sthn tainia ?
kai mexri poy tha ftasei h xarh mas? oxi tipota allo na xero posa aytografa na typoso? na paro grammatea gia na ta ypografei ? ti look na yiothetiso ? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
kai  paidia gia na sobareytoyme tora den pane mono paranoma ekei .....k episis proteino na pane ta pantremena na ananeosoyn ta toy gamoy toys (metaxi toys e?oxi me xena tairia (oxi mhn den edina k th symboyli moy xaxaxaxxaxaxxaaxa)

xhmeia

:arrow: *ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ισος το ωραιοτερο μας δωματιο*
ΜΠΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΑΑΨΨΨΨΟΥΥΥΥΥ

:arrow: *ΝΥΦΙΚΟ ολα σε λευκο φοντο*
ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..ΟΥΠΣ ΣΤΟΝΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

:arrow: *ΒΙΕΝΕΖΙΚΟ αρχοντικο βιενεζικο στυλ*
ΚΕΡΝΑΝΕ Κ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ ?? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ??

:arrow: *AFRICA επιπλα,φωτιστικα και υφασματα συγκεντρωμενα απο ολη την Αφρικη*
ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ?ΧΜ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ

:arrow: *ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ με πολλούς καθρεπτες*
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

:arrow: *ΜΑΡΟΚΟ κερια,μυρωδικα,μυστηριωδη ατμοσφαιρα*
Α ΕΔΩ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ Ε?ΚΑΛΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ

:arrow: *MOULIN ROUGE σκουρα υφασματα,ριχταρια παριζιανικα,πινακες απο το Παρισι,μαγικη ατμοσφαιρα του περασμενου αιωνα*
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΜΤ ΦΤΟΥ ΜΟΥ

:arrow: *ΧΑΡΕΜΙ τουλια,τουλμπανια,στρογγυλό κρεβατι,ατμοσφαιρα Ανατολης*
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΑΣΑΣ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΟΠΩΣ?

:arrow: *ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ λευκη δαντελα,βενετσιανικο ντεκορ*
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥΦΑ

:arrow: *ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ χαλαρωση και ξεκουραση πανω στο νερο*
ΜΠΛΙΑΧ ΠΑΘΑΙΝΩ ΝΑΥΤΙΑ ........ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ

:arrow: *ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ πολυτελεια απο κοκκινη δαντελα και σατεν*
Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ?Ε? Ε?  ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

:arrow: *ΙΝΔΙΚΟ ολη η φιλοσοφια της ινδικης κουλτουρας*
ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΕΕΕΕΕΕΕ

:arrow: *ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ προσεκτικα επιλεγμενα αντικειμενα,αντιπροσωπευτικα της εποχης των ιπποτων*
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ?ΠΡΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Κ ΦΟΡΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ Ε?

:arrow: *ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ πολυχρωμο,παραδοσιακο μεξικανικο ντεκορ*
ΚΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΜΟΡΕ Α ΠΑ ΠΑ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

:arrow: *ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ αισθησιακες στιγμες σ'ενα...Απεραντο Γαλαζιο*
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

:arrow: *ΠΟΠ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ διακοσμεμενο με κουρτινες και υφασματα γεματα βολαν*
ΠΟΛΥ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ???????ΕΝΑΝ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ?

:arrow: *ΚΛΟΥΒΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ενα δωματιο για οσους ξερουν να φυλακιζουν τα ταμπου τους!*
ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ

:arrow: *ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΟ ενα δωματιο που σιγουρα θα ελευθερωσει τις κρυφες σας φαντασιωσεις*
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΡΥΦΕΣ

:arrow: *KAMA SUTRA αρωματικα ελαια και μασαζ*
ΑΥΤΟ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ  Ε??ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ

:arrow: *ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ η χλιδη και η πολυτελεια των ευγενων της Ανατολης*
ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

:arrow: *ΚΙΝΕΖΙΚΟ ολη η κουλτουρα της Απω Ανατολης*
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΟΝΤΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ

:arrow: *1000 & 1 ΝΥΧΤΕΣ ζηστε στα παραμυθια της Χαλιμας*
ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:arrow: *ΧΡΥΣΟ στιγμες 24 καρατιων*
ΚΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

ΟΚ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΛΕΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΕΝΝΟΥΑ
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

νατασαααααααααα....κανε δυο κρατησεις pleassssssssssssseeeeeeeeeeee.......εγω στο διπλανο δωματιο! το μαροκινο.....εκει εγω....κολλησα στο μαροκινο!  θελω και τον ιμαμη διπλα στο αυτι μου να τραγουδαει τον αμανε! αμαν..αμαν...αμααααααααααανννννννννν....αλλαχ..αλλααααααααχχχχχχχχχχχ....:roll:  :roll:  :roll:

papi

Χαχαχαχαχα Νατασα!!Νατασα,κομα σαβα τι αμα πελ; :lol:  :lol:  :P

xhmeia

μινορ οκεικκκκκκκκ εγω τον λεβεντη τον μασερ κ τη βιενουα εσυ τον μαροκινο χαχαχαχαχα τα μοιρασαμε μια χαρα
ο παπιος ο γαλλομαθης ας παει στο γαλλικο θα τον ακουμε να φωναζει οοοοοοοοοο μον αμουγγγγγγγγγ τι μου κανεις μον αμουγγγγγγγγγγγγγγγγγ ..............
χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχα

λοιπον θα κανονισουμε ενα μιτινγκ στα 3χχχ εμεις τα κλεισαμε τα δικα μας προλαβαμε χιχιχιχιχιχι

421 Επισκέπτες, 1 Χρήστης