Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 768
  • Total: 768

Τι εχετε να πειτε για τα ξενοδοχεια 3ΧΧΧΠριαμος?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 18, 2005, 06:16:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Ας πουμε για αυτα τα ξενοδοχεια που βλεπουμε ή εχουμε ακουσει με τα πολλα δωματια.
Λοιπον ας ξεκινησω με τα περιεργα να το πω?με τα φανταστικα δωματια!

Ααα το βασικο ειναι οτι εχουν κληματισμο,τηλεοραση-βιντεο-μουσικη,υδρομασαζ και 24ωρο service! :oops:

:arrow: *ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ισος το ωραιοτερο μας δωματιο*

:arrow: *ΝΥΦΙΚΟ ολα σε λευκο φοντο*

:arrow: *MARYLIN πολυτελεια εποχής 1950*

:arrow: *ΒΙΕΝΕΖΙΚΟ αρχοντικο βιενεζικο στυλ*

:arrow: *AFRICA επιπλα,φωτιστικα και υφασματα συγκεντρωμενα απο ολη την Αφρικη*

:arrow: *ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ με πολλούς καθρεπτες*

:arrow: *ΜΑΡΟΚΟ κερια,μυρωδικα,μυστηριωδη ατμοσφαιρα*

:arrow: *MOULIN ROUGE σκουρα υφασματα,ριχταρια παριζιανικα,πινακες απο το Παρισι,μαγικη ατμοσφαιρα του περασμενου αιωνα*

:arrow: *ΧΑΡΕΜΙ τουλια,τουλμπανια,στρογγυλό κρεβατι,ατμοσφαιρα Ανατολης*

:arrow: *ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ λευκη δαντελα,βενετσιανικο ντεκορ*

:arrow: *ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ χαλαρωση και ξεκουραση πανω στο νερο*

:arrow: *ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ πολυτελεια απο κοκκινη δαντελα και σατεν*

:arrow: *ΙΝΔΙΚΟ ολη η φιλοσοφια της ινδικης κουλτουρας*

:arrow: *ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ προσεκτικα επιλεγμενα αντικειμενα,αντιπροσωπευτικα της εποχης των ιπποτων*

:arrow: *ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ πολυχρωμο,παραδοσιακο μεξικανικο ντεκορ*

:arrow: *ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ αισθησιακες στιγμες σ'ενα...Απεραντο Γαλαζιο*

:arrow: *ΠΟΠ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ διακοσμεμενο με κουρτινες και υφασματα γεματα βολαν*

:arrow: *ΚΛΟΥΒΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ενα δωματιο για οσους ξερουν να φυλακιζουν τα ταμπου τους!*

:arrow: *ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΟ ενα δωματιο που σιγουρα θα ελευθερωσει τις κρυφες σας φαντασιωσεις*

:arrow: *KAMA SUTRA αρωματικα ελαια και μασαζ*

:arrow: *ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ η χλιδη και η πολυτελεια των ευγενων της Ανατολης*

:arrow: *ΚΙΝΕΖΙΚΟ ολη η κουλτουρα της Απω Ανατολης*

:arrow: *1000 & 1 ΝΥΧΤΕΣ ζηστε στα παραμυθια της Χαλιμας*

:arrow: *BELLE EPOQUE η Ωραια Εποχη...των προσωπικων σας στιγμων*

:arrow: *ΧΡΥΣΟ στιγμες 24 καρατιων*

******ΣΟΥΪΤΕΣ******

:arrow: *ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥΪΤΑ
:arrow: *ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΣΟΥΪΤΑ (ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ)
:arrow: *ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΟΥΪΤΑ (ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ)
:arrow: *ΣΟΥΪΤΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
:arrow: *ΣΟΥΪΤΑ ΜΕ ΕΦΕ ΦΩΤΙΣΜΟΥ (ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ)
:arrow: *ΣΟΥΪΤΑ CINEMA (ΜΕ ΟΘΟΝΗ 2,5 μετρα Χ 2,5 μετρα)
:arrow: *ΣΟΥΪΤΑ ΠΑΝΑΡΟΜΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΦΕ (ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ)

Με τα κεφαλαια ειναι τα δωματια.
(ουφ τα εγραψα....δεν τα διαφιμιζω,απλα μου κανει εντυπωση πως εχει τοσα πολλα Φανταστικα δωματια!)(Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει η ιδια ενοτητα...στα διασπαρτα το βλεπω :lol: )

Επισεις πιο δωματιο θα διαλεγατε? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

chriastina

είπα να δω το θεματάκι που έγραφες τοοοοοση ώρα εδώ....και τι είδαν τα ματάκια μου?
α) απορώ με την υπομονή σου
β) απορω με εσένα....γενικά!

papi

Απορω με την καρδια μου που αντεχει να πονα φαινεται πρωτη φορα μου που αγαπω αληθινα.
Απορω με μενα απορω κανω για να φυγω μα δε μπορω ξερω πως μου κανεις μεσα μου κακο όμως δεν το κρυβω σ αγαπω. :oops:  :oops:

papi

Enia

όλα (σχεδόν) καλά κι ωραία κι ενδιαφέροντα, αλλά εγώ σε ένα πραγματάκι κόλλησα...

[size=18]εκείνο το ινδιάνικο χωριό πόσους κατοίκους να έχει!!??[/size]

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

papi

(χαχαχα σε φανταζομε μεσα εκει να κανεις ουαουυυυυυυ οουαουυυ!χαχχαχα)
Γιατι το ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ πως το κοβεις?!!!!!(σκεφτομαι να παω να δω...ΘΑ την δω για ενα βραδυ μαχαραγιας!μπουαχαχαχαχα :lol:  :lol:  :lol: )

Enia

εμένα φαντάζεσαι εκεί!?  :shock: όχι ρεε... δεν είμαι εγώ για τέτοια... άλλο είναι η αδυναμία μου.. αλλά δεν το λέω δεν το λέωωωω.... χεχεχε! :twisted:

πάντως πέρα από την πλάκα πρέπει να είναι όλα εμπειρία...!   :thumright:  

(χμμ.. κι έλεγα που να πάω διακοπές το τριήμερο...)  8)
μουαχαχαχα!

apol

τα ξενοδοχεια αυτα θεωρω οτι κυριολεκτικα αλλαξαν επι το βελτιστον την ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων στον παρανομο κατα κανονα ερωτα με φοβερα σκηνικα που εξαπτουν την φαντασια του οποιουδηποτε......
στο αγαπητο παπι προτεινω ενα δωματιο κλουβι που εχει καποιο ξενοδοχειο στη γλυφαδα.........

Enia

[size=18]ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ! [/size]

:lol: χαχαχαχαχα!  :lol:

8) ...εκτός φυσικά αν θέλει να μπει οικειοθελώς στο κλουβί, οπότε πάω πάσο :tongue:

papi

ενια θα πας διακοπες σε αυτα τα ξενοδοχεια;;; :oops:  :oops:  :oops:

απολ,ολα βλεπω τα ξερεις αυτου του ειδους... :oops:  :oops: βρε τι κανεις αμερικη;ακομα εξω εισαι; :twisted:  :lol:

βαριεμε να μπω στο κελι 33!!ΟΠΑ ΤΙΣ!!!!ΚΕΛΙ 33!!!Α33!!!απαπαπαπα δεν ειναι τυχαιο!!! :shock:  :shock:  :shock:

junkie

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: Υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο καλέ???   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "papi":arrow: *ΜΑΡΟΚΟ κερια,μυρωδικα,μυστηριωδη ατμοσφαιρα*
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: χωρις σχολιο.... :oops:  :oops:  :oops:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

spellbound

ENIA,  μαζι σου !!!

Ουτε κι εμενα μου αρεσουν τα φυλακισμενα πτηνα!

Τα προτιμαω ψητα με πατατουλες (αν ειναι και αλανιαρικα ακομα καλυτερα  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P )

Παπιε!  Πααινε σε καθενα απο τα δωματια που αναφερεις,  κει ελα ξανα να μας πεις εντυπωσεις, ο.κ. ????  Α, μια διευκρινηση..... στο Αφρικα, συμπεριλαμβανεται και ο μελαμψος ???  :roll:  :roll:  :roll: (εκει θα πρεπει να το προσεξεις λιγο μου φαινεται  :P , μαλλον τοιχο -τοιχο σε βλεπω)

minoraki

:D  :D  :D  :24:  :24:  :24: χαχα! σπελλ....φανταζεσαι να βγει ο μελαμψος απο το ΑΦΡΙΚΑ???? και να παρει στο κυνηγι το παπακι μας???? το τσαμενο.....θα πρεπει να το προστατευσουμε.....

και καλα λες.....ας παει να τα δει ολα και να μας πει εντυπωσεις....εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ το μαροκινο ετσι οπως το διαβασα....και πολυ θα ηθελα να το επισκεφθω.... :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

riaghul

Παράθεση από: "Enia"όλα (σχεδόν) καλά κι ωραία κι ενδιαφέροντα, αλλά εγώ σε ένα πραγματάκι κόλλησα...

Ενια μια φορα ρωτησα εναν Ινδο που μου ειπε οτι ηταν απο ενα χωριο κοντα...στο....αν ηταν μεγαλο.
Η απαντηση¨."Μαρια δεν υπαρχουν χωρια με λιγοτερο απο 1.000.000 πληθυσμο στην Ινδια....  :o  :o  :o

εγω ομως δεν πτοουμε παπακι μου
κατ'αρχας δεν θα προτιμουσα να εμινω σε ξενοδοχειο... :wink:
Υστερα ανα επρεπε ....

*ΙΝΔΙΚΟ ολη η φιλοσοφια της ινδικης κουλτουρας*

[size=9](με μαγευει......με ταξιδευει...ουφ! ποτε να φυγω???)

768 Επισκέπτες, 0 Χρήστες