Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

Τι ειναι το πιο λατρεμενο για εσας?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 21, 2005, 12:36:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Η Αγαπη ή το Χρημα?

Εγω παντος διαλεγω την αγαπη...μπροστα στην αγαπη και στον ερωτα...το χρημα δεν εχει καμια αξια :roll:

riaghul

Το χρημα, ματια μου ,ειναι  μεσον σε τουτη τη ζωη...
(ασε που εγινε επενδυση για κοινωνικη καταξιωση και
τζογος..)
Ποιος νοιαζεται για δαυτο??? και για τα υπολοιπα του... :wink:
Εγω παντως  ακομα συνεχιζω να επενδυω στην ΑΓΑΠΗ
Ειναι δημιουργια, ειναι εξυψωση ,ειναι χαρα
[size=9](μη μου τη μπερδευεις με τον ερωτα τωρα....)[/size]  :)

Enia

μου φαίνεται εντελώς 'άκυρη' η ερώτηση όπως τέθηκε...
μπορεί το χρήμα να είναι 'λατρεμένο'?  :shock:

(εννοείς.... "my precioussss..."  :twisted: )

freak

το χρημα βεβαια... με τα λεφτα καλυπτεσαι κ συναισθηματικα νοιωθοντας δυνατος κ αγοραζεις οσους ερωτες θελεις...

η παλι ο ερωτας... γιατι αν εισαι γεματος στην καρδια την βγαζεις κ με φακες...

τεινω προς το δευτερο... αν κ το γμημενο το χρημα εχει γινει εδω κ αιωνες θεος στην θεση του θεου.. τιποτα δεν κανεις χωρις το ρημαδι. ασε που του καθενος η ισχυς εκφραζεται απο το βαλαντιο του... μπερδεμενες εποχες..

συντροφικα..
Ροδολφο Βαλεντινο

υγ. να επιλεξω να ερωτευομαι κ να ειμαι κ φραγκατος? η δεν υπαρχει αυτη η επιλογη? ολοι οι μεγαλοι εραστες στην ψαθα θα πεθανουμε...

Enia

:24: άχαχαχαχαχαχα!!! :24:

δεν νομίζω πως πάνε μαζί αυτά... δηλ.. τώρα που πάνε χάλια τα οικονομικά μου δεν είδα να βρήκα καμμιά αγάπη...  :roll:
άστα-βράστα Ροδόλφε...
εγώ που θα πεθάνω και μόνη μου και στην ψάθα τι να πω!?  :cry:

:oops:
Η Κυρά της Ρω

apol

αγαπη ασυζητητι...υπαρχει πιο σπουδαιο πραγμα απο την αγαπη......

ASSOS

Αλλές φορές τίποτα απο ταδύο και άλλες φορες και τα δύο μαζί όμως !!!

junkie

Χμμμ  περισσότερο η αγάπη και μετά το χρήμα ...Αλλά όταν δεν υπάρχει το χρήμα δημιουργείται "γκρίνια" μέσα στη σχέση....

energizer

...δυστυχως ο ερωτας-αγαπη περναει απο το στομαχι!
...μπορει βεβαια να μην εδραζει εκει(ελπιζω!)
...οποτε μαλλον κανενα απο τα 2 δεν υφισταται αν δεν συνυπαρχει & το ετερο σε καποιο βαθμο!!
...με τη ΕΥΡΕΙΑ εννοια της αγαπης ψηφιζω αγαπη!
...με την στενη εννοια...με οικονομικο υποβαθρο!!!
 :twisted:

papi

αχ αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυ

papi

Θα παρω την ζυγαρια :roll:

sonia

nai sthn agaph
nai sto xrhma

kai ta dyo mazi einai oti kalytero!

naiada05

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ..........

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΑΓΑΠΑΣ...........

ΜΟΥ ΦΑΓΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ...........

ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΡΑΔΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ......................

ΑΠΟ ΛΑΊ΄ΚΑ ΑΣΜΑΤΑ

ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ.......ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?ΕΡΩΤΑ ?ΠΑΘΟΣ ?ΖΕΣΤΑΣΙΑ ?ΧΑΜΟΓΕΛΟ ?ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ ?ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ? ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ?ΑΓΑΠΗ?ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ?ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ?ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?

ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ .ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ.Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣ (ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΖΟΥΝ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΚΥΡΟΣ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

Η ΜΥ ΟΡΙΝΙΟΝ ΚΑΤΕΤΕΘΗΚΕ!!! :wink:  :idea:

naiada05

παπάκι μ πολύ ωραία η ζυγαριά να ξερα που τανακαλύπτεις όλα αυτά βρε άτιμο παπί μ
μη μου γκρινιάξεις για τα κεφαλαία ήταν πολλά κι βαριόμουν τους τόνους......... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :lol:

naiada05

ΠΑΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣ??????? :D  :D  :D  :D  :D

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες