Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 489
  • Total: 489

Τι θα θέλατε να σας φέρει ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ;

Ξεκίνησε από ASSOS, Οκτωβρίου 27, 2005, 01:25:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ASSOS

freak

junkie

Ευτυχία και μια καλή δουλειά και πολύ πολύ αγάπη με τον Φώτη μου... ]

Enia

Το μεταπτυχιακό μου, και ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή Λονδίνο-Αθήνα...  :roll:

(εσύ από πάνω άπιστε, θα καταλήξεις με 'δώρο' κανένα στρατόπεδο της κακιάς συμφοράς και να σε δω μετά! :P )

ASSOS

Παράθεση από: "freak"ο ποιος?

Ο Αϊ-Βασίλης !!!

kap

KiSSeS

μονο αγαπη και υγεια ζηταω φετος... για μενα και αυτους που αγαπαω... οτι ζητουσα μου το εχει δωσει... βεβαια για του χρονου, εχει ο Θεος... χρονος ειναι και φερνει πολλα......  :P :tongue:

Αϊ Βασίλης

Μα καλά βρε σεις πατε καλά??
Μπας και σας βάρεσε η ζέστη κατακούτελα???
Από τώρα δώρα??
`
Εγώ είμαι διακοπές ακόμα μη στείλετε τίποτα διότι θα σας μειώσω και αυτό το μειωμένο που θα σας έστελνα φέτος

Είπαμε να έχετε πνεύμα οικονομίας

Με σεμνότητα και βασικά μη ζητάτε χωρίς ούτε μια φορά να μου στείλετε και εμένα ένα Δώρο

Ο άλλος κοτζάμ μαντράχαλος θέλει τρενάκι, η άλλη θέλει τον Φωτάκο της (να της τον τυλίξω σε κάνα πακέτο να της τον στείλω να ηρεμήσει) και η άλλη θέλει και μεταπτυχιακό και εισιτήριο από πάνω με την τιμή του πετρελαίου να καλπάζει.
Να διαβάσεις κοπέλα μου και να κανείς οτο στοπ

Το άπιστο το πνεύμα, το έπιασα, να ρίχνει κάτι υπονοούμενα για την Αγιότητα μου, αλλά αυτουνου θα του στείλω τα άπαντα κάποιου να ξεστραβωθεί.

Άσσος εσύ δεν έχει Δώρο φέτος.
Με σύγχυσες κάργα άρα αμάρτησες άρα γιοκ Δώρο.
Ίσως πάρεις Δώρο Πάσχα αλλά θα εξαρτηθεί από την συλλογική σύμβαση που θα υπογράψουν οι άγγελοι.
Βλέπεις έχουν πάρει πολλούς συμβασιούχους εκεί και κάτι λενε για γαλάζια φτερά και πράσινα άλογα και το βλέπω χλωμό για σένα.

Αϊ Βασίλης

Παράθεση από: "KiSSeS"μονο αγαπη και υγεια ζηταω φετος...

Να κορίτσι να μάλαμα

Εσύ μόλις ξοφλήθηκες.
Σου στείλαμε το Δώρο που ζήτησες και υπόγραψε σε παρακαλώ το παραλήφθηκε μη το ξανασκεφτείς και μας ζητάς και άλλα μετά

Enia

Άγιε μου, εμείς τη λίστα την κάνουμε όλο το χρόνο, και θα στη στείλουμε μια και καλή όταν έρθει η ώρα... Μην μου αγχώνεσαι!
Και δε νομίζω από μένα να έχεις παράπονο! Τα καλύτερα δωράκια σου κάνω κάθε χρόνο! Χώρια τα γλυκά δίπλα στο έλατο. Τι μελομακάρονα, τι κουραμπιέδες, τι μπακλαβαδάκια!

ΥΓ: Και είμαι και καλό παιδί...  :roll: (που είναι το φωτοστέφανό μου πάλι!? φτου!)

KiSSeS

Παράθεση από: "Αϊ Βασίλης"
Παράθεση από: "KiSSeS"μονο αγαπη και υγεια ζηταω φετος...

Να κορίτσι να μάλαμα

Εσύ μόλις ξοφλήθηκες.
Σου στείλαμε το Δώρο που ζήτησες και υπόγραψε σε παρακαλώ το παραλήφθηκε μη το ξανασκεφτείς και μας ζητάς και άλλα μετά

ΠΡΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

χαζη ειμαι???? αμα θελησω τιποτα αυριο μεθαυριο??? με τη λαχταρα θα μεινω???????

η μαμα μου μου εχει πει να προσεχω που βαζω την υπογραφη μου και το μαλλι μου.... δεν υπογραφω πουθενα!!!!!!!!

χιχιχιχιχιιχιχι :twisted: :tongue:

papi

Anonymous

Παράθεση από: "junkie"Ευτυχία και μια καλή δουλειά και πολύ πολύ αγάπη με τον Φώτη μου... ]

Μωρέ εσένα θα σου στείλω τη γκαρσόνα να μείνει στο διπλανό διαμέρισμα........ :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "papi"μια βαρκα

Κοτζάμ παπί δεν ξέρεις κολύμπι βρέ;;;;

papi

βαριεμε να κολυμπαω(τον καίμενο δεν το βλεπεις που βασανιζεται?)

ενω επανω στο βαρκακι εισαι μια χαρα με το χαμογελο :D

αβαντεεεεεεεεε μαεστροοοοοοοοοοοοο οπααααααα :blobs16: οπααααααααααααα :blobs16: οπαααεεεεεεεεε  :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16:

:lol:

489 Επισκέπτες, 0 Χρήστες