Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 444
  • Total: 444

Σεξ : Πότε είναι η σωστή στιγμή για να προχωρήσετε;

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 29, 2005, 02:14:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Σεξ : Πότε είναι η σωστή στιγμή για να προχωρήσετε;

Το σεξ αποτελεί έναν από τους βασικότερους τομείς σε μια σχέση αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές η σημασία που δίνουμε στην σεξουαλική επαφή είναι μάλλον επιφανειακή και αποσκοπεί στην κάλυψη των βιολογικών μας αναγκών χάνοντας έτσι το ουσιαστικό νόημα της.

Αναλωνόμαστε στο εφήμερους σεξουαλικούς συντρόφους χωρίς όμως να συνειδητοποιούμε εάν είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μια σεξουαλική επαφή με αυτά τα άτομα. Πότε λοιπόν είναι η σωστή στιγμή για να προχωρήσουμε την σχέση μας σε σεξουαλικό επίπεδο με κάποιο άτομο που έχουμε γνωρίσει;

KiSSeS

Λογικά η απάντηση θα βρίσκεται μέσα στα βιβλία που διαβάζεις gon...

Για πες μας.....

:)

Anonymous

Προχωράμε όταν το νιώσουμε!

Bijoux

Κις μην πειράζει τον γκον !!!!! :P

Δεν πιστεύω ότι αναλωνώμαστε με τους εφήμερους
έρωτες έχουν και αυτοί την γλύκα τους
βέβαια δεν υπάρχει επαφή
παραμόνο σαρκική..
το έχω ξαναπεί δεν με χαλάει αυτο!!
ικανοποιεί την ανάγκη μου για σεξ δίχως δέσμευση..
Όσον αφορά το πότε θα πρέπει να  προχωρήσουμε σε σεξουαλικό επίπεδο την σχέση μας
εγώ λέω όταν θα είμαστε ''άδειοι'' από συναισθήματα προς τρίτους
όταν θα το θέλουμε τόσο πολύ
ώστε δεν θα μπορούμε να κρατηθούμε
....

και μια ερώτηση έχω

να την κάνω;

Anonymous

riaghul

Σεξ ]

το πρωϊ

(με διάθεση πειραχτική :evil: )

bijoux....κάνε την....

pingo

Το πρωί...

Το μεσημέρι...

Το απόγευμα...

Το βράδυ...

Όποτε γουστάρουμε κι αγαπάμε  :wink:

olive

...Αλοιμονο αν το βαζαμε σε προγραμμα ...ΚΑΙ αυτο...!!! :roll:  :roll:

chriastina

αν και δεν νομίζω ότι το θέμα αφορά την ώρα,αλλά μάλλον την "κατάλληλη ώρα",παρ΄όλα αυτά θα δανειστώ την απάντηση της olive ....."Αλοίμονο αν το βάζαμε σε πρόγραμμα ΚΑΙ αυτό"..... η κατάλληλη στιγμή είναι τόσο διαφορετική ανά περίπτωση όσο διαφορετικά είναι και τα άτομα που μας ενδιαφέρουν κατά καιρούς

pingo

Συνταγή δεν υπάρχει για τίποτα...
Αν σου βγεί ακόμα και στο πρώτο ραντεβού...διακαίωμά σου είναι να προχωρήσεις...
Αν σε τραβάει ο άλλος πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα για να κάνεις την δύσκολη;

minoraki

Παράθεση από: "olive"...Αλοιμονο αν το βαζαμε σε προγραμμα ...ΚΑΙ αυτο...!!! :roll:  :roll:
συμφωνω απολυτα με την ολιβ! με καλυψε πληρως.....

:arrow: και....μπιζου....για κανε την ερωτηση....περιμενουμε.....

KiSSeS

Όταν έχεις διάθεση και επιθυμία και βρίσκεις ανταπόκριση... Δε νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο... Αυτά τα πράγματα δεν θέλουν προγραμματισμό.. Αυθόρμητα είναι καλύτερα! (φτάνει να φοράς καθαρό εσώρουχο....  :tongue:)

χιχιχιχιχιχιχιχιχι  :lol:

antiope

:?  :?  :?
pw pwwww eimai ena xameno kormi pou tosa xronia poreuomoun sth zwh se themata sxesewn xwris ena biblio paramasxala???!!

wimeeeeee   kai nomiza panta oti me odhgouse h kardia kai to pathos???

tosa xronia sto skotos kai to erebos...!!!

kale mou gon me ola osa diabazeis exeis skeftei na grapseis ena biblio me titlo "suntages sxesewn"?

pws psilokoboume pws sotaroume kai pws pshnoume thn katastash gia ena petyxhmeno erwta !!

Nikos28

Συμφωνώ κι εγώ με τις προλαλήσασες... αυτά τα πράγματα έρχονται μόνα τους. Όσο πιο αβίαστα, τόσο το καλύτερο.  :wink:

freak

Παράθεση από: "antiope"kale mou gon me ola osa diabazeis exeis skeftei na grapseis ena biblio me titlo "suntages sxesewn"?

pws psilokoboume pws sotaroume kai pws pshnoume thn katastash gia ena petyxhmeno erwta !!

ετςςς....... λοοοοολ.

444 Επισκέπτες, 0 Χρήστες