Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 417
  • Total: 418
  • Leon

Ποια είναι η σεξουαλική σας ταυτότητα ;

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 31, 2005, 02:47:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Πόσο εχέμυθοι και πόσο υπεύθυνοι είσαστε όσο αφορά την σεξουαλική σας ζωή ; Την κρατάτε για τον εαυτό σας ή οι ερωτικές σας περιπέτειες αποτελούν πρωτοσέλιδα συζητήσεων στις παρέες σας ; Είσαστε αδιάκριτοι και φέρνετε  την ερωτική σας σύντροφο σε δύσκολη θέση ;

minoraki

:shock:  :shock: αμαν πια....και αλλο θεμα σχετικο με το σεξ....σεξομανεις θα καταντησουμε σε λιγο.....

:arrow: και για να απαντησω....τα εν οικω μη εν δημω.....η εχεμυθεια ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα προτερηματα στον ανθρωπο! τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου γνωμη!

gon

minoraki
αμαν πια....και αλλο θεμα σχετικο με το σεξ....σεξομανεις θα καταντησουμε σε λιγο.....

Μας δίνει Ζωή, μας αναζοωγονεί, μας ανανεώνει...

minoraki

:D  :D  :D φιλτατε γκον....δεν αμφισβητω οτι το σεξ ανανεωνει...δινει ζωη....απλως θα πρεπει να ψαξουμε και για κανενα αλλο θεματακι....δεν συμφωνεις?

minoraki

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D φιλτατε γκον....δεν αμφισβητω οτι το σεξ ανανεωνει...δινει ζωη....απλως θα πρεπει να ψαξουμε και για κανενα αλλο θεματακι....δεν συμφωνεις?
ουπς....ξεχασα να γραψω....παντοτε φιλικωτατα και καλοπροαιρετα!

Bijoux

Παράθεση από: "gon"Μας δίνει Ζωή, μας αναζοωγονεί, μας ανανεώνει...

εμένα πάλι με μπούκωσε

Enia

χεχε, εμένα να δεις μπιζουδάκιμ!!!

βέβαια (γιατί δεν κρατιέμαι να μην σχολιάσω, θα σκάσω)...
 άλλο λέει ο τίτλος άλλο το θέμα... τι είναι η 'σεξουαλική ταυτότητα'?  :shock: (ρητορικό -εντελως!- το ερώτημα, μπορείτε και να μην απαντήσετε και θα είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν θα με πειράξει! χεχεχε!).
πάντως ό,τι κι αν είναι, η 'σεξουαλική ταυτότητα' δεν έχει σχέση με το αν κάποιος είναι εχέμυθος ή όχι...

Bijoux

Anonymous

Δεν μιλώ ποτέ για την ερωτικοσεξουαλική μου ζωή..!!!

tristana

(Τα είπες όλα! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!)

"Δεν θέλω την ταυτότητα που λέει
Επάγγελμα, ηλικία, ηθοποιός...
Το πρόβλημα που ίσως να με καίει
Κανένας δεν το ξέρει δυστυχώς..."

gon

Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε και να συμπεριφερόμαστε σαν άνδρες ή σαν γυναίκες;

Ή ακόμη γιατί ενώ κάποιοι ενώ έχουν ανδρικά γεννητικά όργανα, εντούτοις θέλουν να συμπεριφέρονται σαν γυναίκες;

Η σεξουαλική συμπεριφορά του κάθε ατόμου δεν εξαρτάται μόνο από την ανατομία των σεξουαλικών του οργάνων.

Η σεξουαλική ταυτότητα εξαρτάται από τα γονίδια στον εγκέφαλο που ρυθμίζουν τις τάσεις και προτιμήσεις μας.

Enia

πως μου αρέσει όταν κάνουμε διάλογο! τρελαίνομαι λέμε!!!  :lol:

tristana

ΕΝΙΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕ!!!!

Αλλά, ναι...

Bijoux

Ballader

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ !

Μετά από την απαγόρευση της αναγραφής του θρησκεύματος, θα απαγορευτεί Κ Α Ι η αναγραφή της σεξουαλικής μας πρότίμισης ??????!!!!!
Που οδεύομεν ως εθνος..;

(Ένιωσα την ανάγκη να θέσω εδώ -και τώρα- αυτό το επίκαιρο σχόλιό μου...)

417 Επισκέπτες, 1 Χρήστης