Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 238
  • Total: 239
  • Leon

εδω βριζετε οποιον/α και οτι σας ενοχλει!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 01, 2005, 01:42:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

εδω μπορειτε να βρισετε για να εκτονωθειται οποιον και οποια αλλα και οτι σας ενοχλει......ακομη και μεταξυ μας μπορουμε να πουμε τα μπινελικια μας μονο εδω.....για εκτονωση και χαλαρωση......

apol

θελω να βρισω το πουστ.....παπο που φυτρωνει παντου ........

papi

*&^#%@#$!@@#!~~!#@$#$^%&^*&%! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :blobs16:  :elephant:   :git:  :bricks:  :sonstige:  :cheers:  :mrgreen:  :hit:  :salut:  :albino:  :jocolor:  :joker:  :24:

apol

οι βρισιεςθα πρεπει να ειναι στην ελληνικη γλωσσα για να καταννουνται πληρως και να υπαρχει και εμπεδωση αυτων..............
κωλοπαπο με  εβριζες στα κινεζικα....

papi

τωρα θα σε βρισω στα αραβικα!! :evil:  :evil:

ذكرت مصادر مطلعة بالجامعة العربية أن سوريا دعت لعقد قمة عربية طارئة لمناصرتها، بعد أن تصاعدت الضغوط الدولية بتبني قرار. ويطالب القرار دمشق بالتعاون مع لجنة التحقيق الدولية في اغتيال رفيق الحريري، دون الحديث مباشرة عن العقوبات :twisted:  :twisted:  :twisted:

junkie

Και γω στα Κωνσταντινοπολίτικα.......  Άι Σιχτίρ.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

Όι!!!  :evil:
κόσμια...! βριστείτε αφού το θέλετε, αλλά όμορφα... (έχουμε κι ένα επίπεδο! χεχε!)

άντε, μην πιάσω την παντόφλα!!  :evil:

minoraki

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :kremala:  :kremala:  :kremala: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#################θελω να κρεμασω τον οδοντιατρο για να σπασει το κεφαλι του και να μην μπορει να μου βγαλει σημερα το δοντι....(θα μου πεις βεβαια τι φταιει ο ανθρωπος εαν χαλασε το δικο μου δοντι.... :cry: )

chriastina

άντε τώρα να βριστείς κόσμια.....γμτ!

Enia

χεχε, χριστίνα μου θύμισες τώρα μια ιστοριούλα που μου είχε πει η μητέρα μου...
είχε μια φίλη και συμμαθήτρια που στην γιαγιά της μιλούσε πάντοτε στον πληθυντικό (ως ένδειξη σεβασμού -και καλά- εκείνες τις εποχές). 'τι κάνετε γιαγια, πως είστε γιαγια' κλπ... κάποτε όμως που την είχε φτάσει στο αμήν δεν δίστασε να της πει και το θεϊκό:
[size=18]'Ε, πηγαίνετε στον διάβολο Γιαγιά!'[/size]  :lol:

(σημείωση: με το παραπάνω δεν εννοώ να βριζόματε στον πληθυντικό! :P  :lol: )

minoraki

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24: λιλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....χαχα! ακομα γελαω.....και δε μου λες? η γιαγια τι εκανε? πηγε? ή το φυσαγε και δεν κρυωνε?

Enia

υποθέτω πως πήγε και κατάλαβε πως ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος λόγω ηλικίας αλλά κερδίζεται ;)

papi

apol

περιμενω ενα μηνα για μια επισκευη στο σπιτι μου και ο παλιοπου......ας ο ιδιοκτητης με καθυστερει και εχει βαλει ενα συνεργειο μαλακες κινεζους που δεν ξερουν τι τους γινεται

Argiro

ΠαράθεσηH Enia είπε:
βριστείτε αφού το θέλετε, αλλά όμορφα... (έχουμε κι ένα επίπεδο! χεχε!)

Ακούστε να δείτε, μη μου κολλάτε, γιατί θα γίνει της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα εδώ πέρα... (παράδειγμα κόσμιας συμπεριφοράς και επιπέδου είναι, δεν το εννοώ...).

238 Επισκέπτες, 1 Χρήστης