Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 485
  • Total: 485

εδω βριζετε οποιον/α και οτι σας ενοχλει!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 01, 2005, 01:42:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

seagull

αυτο το @ τσ με στ ..στο πληκτρολογιο ..ε ναι
να το γραφω σωστα  καποτε

:oops:

SoRta_FaiRytALe

[size=18]ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ[/size]

xhmeia

δεν αντεχω περιορισμους κ καταπιεση

(γμ τους γιατρους μου μεσα γμ )

Rakendytos

Η άλλες ρουκέτες!
Μετά την ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία  κάποιοι επιμένουν να ρίχνουν ρουκέτες στο μυαλό μας και στη νοημοσύνη μας.
Πρώτος και καλύτερος ο μετρ του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος. Επιμένει ότι έχει ταυτοποιηθεί γεννητικό υλικό από ένα τρομοκράτη. Και είπε και το εξής παράδοξο:  «ακόμη και να με διαψεύσει η Ελληνική Αστυνομία είμαι σίγουρος»
Λίγο μετά του ξέφυγε ότι μίλησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος του είπε «ότι σύντομα θα κάνει υπερήφανους τους Έλληνες με τη σύλληψη των τρομοκρατών».
Γέλασα με την καρδιά μου.
Πρώτον είναι γνωστό ότι όλοι οι αστυνομικοί συντάκτες παίζουν το ρόλο του «βαποράκι» της Ασφάλειας. Τους πλασάρουν τις ειδήσεις που θέλουν στα πλαίσια μιας τακτικής που δεν είναι και τόσο κατανοητή αλλά προφανώς έχει στόχο να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Από την άλλη οι αστυνομικοί συντάκτες γλείφουν τους μπάτσους για να τους πλασάρουν καμία καλή πληροφορία σαν αυτή που είχε χθες βράδυ ο Πάνος Σόμπολος.
Δεύτερο η δήλωση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. «ότι σύντομα θα κάνει υπερήφανους τους Έλληνες με τη σύλληψη των τρομοκρατών» μόνο γέλιο προκαλεί. Μάλλον δεν γνωρίζει ότι κατά βάθος όλοι οι Έλληνες πολίτες χαίρονται για αυτό το χτύπημα. Διότι μια αθώα ρουκέτα μπροστά στα εγκλήματα των Αμερικανών δεν είναι τίποτα. Και είναι κρίμα που το χτύπημα ήταν μόνο συμβολικό. Όσο και ανθρωπιστής αν είμαι δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για τους Αμερικανούς. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και οι πολιτικοί να μας πείσουν ότι οι Έλληνες στεναχωρήθηκαν από το χτύπημα και το καταδικάζουν. Μάλλον δεν έχουν βγει στο δρόμο.... να μάθουν τι λέει ο κόσμος.
Το άλλο αστείο της υπόθεσης είναι οι κάμερες. Η κυβέρνησή μας ξαφνικά ξύπνησε και έδωσε διαταγή κάμερες παντού!!! Άντε Κωστάκη να βάλουμε και κάμερες στα χειρουργεία να θαυμάζουμε τη Νατάσσα!!! Να βάλουμε και κάμερες στα Υπουργεία να βλέπουμε τα ατυχήματα που προκαλεί ο κος Παυλόπουλος όταν πάει κόντρα στο μονόδρομο και κάνει αναστροφές. Να βάλουμε κάμερες και στο μυαλό μας ώστε να καταλάβεις τη κατάντια μας. Πως ως Έλληνες ακόμη δεν έχουμε επαναστατήσει  στο Μεγάλο Αδελφό που μας ετοιμάζεις με τους Αμερικανούς!!!
Η υπόθεση έχει και άλλα ευτράπελα. Κάτι καθηγητές ειδικοί σε ζητήματα επικοινωνίας και τεχνολογίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι με τη τεχνολογία τους οι Αμερικανοί έχουν καταγράψει τα πάντα. Μάλιστα κάποιος αρχικά έλεγε ότι την ώρα της επίθεσης την περιοχή την είχαν σαρώσει οι δορυφόροι και έχουν τα πάντα καταγραφεί. Άλλοι αναλύουν τα οπλικά συστήματα και περίπου μας λένε ότι μια ρουκέτα είναι κάτι σαν νεροπίστολο. Μα το Δία πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν??? Είπαμε ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλλά τελικά  τη μαλακία δεν την αντιμετωπίζει!!!
Λέω μετά από αυτό το post να πάω να ρίξω καμία ρουκέτα. Να με σαρώσει ο δορυφόρος και οι κάμερες των Αμερικανών και να αφήσω και γεννητικό υλικό... μια μαλακία χάρισμα στα μούτρα των ΑστυνομικοΔημοσιογαφικοΕιδικοΠολιτικών!!!!  :o

niose

Eimai sigoyri pos tha bro polloys ipostiriktes.....
....aman me ayti ti kinisi pia....
...oyte gynaika na itan.....
pantoy exei polu...
...kai aproblepti.... >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...afiste me na peraso!!!!!

joking

^@)$&*!^$@)(&#^$(&!$(!!!)*&%)*^%$*^#$@3
@*&)%*:!%(&@*^$Ε)*&!^$@*$^3
^!)$(&^$()!&$@!3

(υποτίθεται ότι αυτό το ζουμί θα βοηθούσε να απαλλαγώ από
την κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα ... προς το παρόν
το μόνο που έχει κάνει είναι να μου προκαλεί ... δίψα

έχω ήδη πιεί σχεδόν 1 λίτρο νερό και ακόμα δεν είναι ούτε 12...)

:28:

heinrich

αγαπώ όλους τους ανθρώπους

Pappas10

Μου' χει καθήσει στο στομάχι κάτι Γιαννιώτικο και δεν ξέρω πως να το βγάλω και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

συνουσιάζω την αγανάκτηση ρε κύναιδε μου συνουσιάζω.....

Κάνω λάθη. Τι έχω πάθει;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

Να προσέχεις λοιπόν τι βάζεις στο στομάχι σου!  :P

Και όχι, η κάθε υπογλυκαιμία δεν είναι δικαιολογία! 8)

Jezebell

Αν και την βριζω συνεχεια και θα συνεχισω ακομα σφοδροτερα συντομα λεω στη  σπιτονοικοκυρα μου κι απο δω να παει να γμθει!!!!
Στα διαλα κωλογριαααααααααααα~~~~~~~~~~~~~~~

Pappas10

Παράθεση από: "Enia"Να προσέχεις λοιπόν τι βάζεις στο στομάχι σου!  :P

Και όχι, η κάθε υπογλυκαιμία δεν είναι δικαιολογία! 8)

Όντως η υπογλυκαιμία δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα... αλλά μιλάω συνθηματικά εδώ...  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ.... ΕΡΕ ΚΥΝΑΙΔΕ ΜΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΩ.....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Παράθεση από: "Pappas10"αλλά μιλάω συνθηματικά εδώ...  :P

κι εγώ...  8) :tongue:

sevenseas

θελω να βρισω μια από το site για εκτονωση

ηλιθια , παριστανει την εξυπνη
ραχητικη,παριστανει την ωραια
ανεραστη, παριστανει την ερωτικη
βριzει , παριστανει οτι εχει χιουμορ
αγραμματη, παριστανει την κουλτουριαρα

joking

(^$!(&%Ε$&$]333333333333[/size]!!!!!!!!!!!!!!

παρήγγειλαν ΠΙΤΣΕΣ οι άθλιοι!!!!!!
τέτοια ώρα!!!
και μου έχουν σπάσει τη μύτη με τις πιπεριές, το ψημένο τυρί και τα μπέϊκον!!!!!

( κι εγώ είμαι από το πρωί μ ένα κουλούρι Θεσ/νίκης κι ένα πορτοκάλι
γιατί ούτε για κατούρημα δεν προλαβαίνω να σηκωθώ ..... (χώρια που νηστεύω) gmt!!!!)

485 Επισκέπτες, 0 Χρήστες