Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 497
  • Total: 497

ΕΙΜΑΙ

Ξεκίνησε από matesalato, Νοεμβρίου 01, 2005, 10:33:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matesalato

Ειμαι  Ελληνας εκ πεποιθησεως,εν μερει αριστεροφρων δεξιος και εν μερει πονηρος χριστιανιζων.Το γενος μου ειναι αυτο των  υπαλληλων  που εξαντλουνε κλιμακες και διαδρομουσ στην αξιεπαινη προσπαθεια τους να γλιτωσουν το θεοδοτο θεσμο της ιδιοκτησιας.Πισω απο τα σαρκωμενα μου χαρτια αναγνωριζω καθε βραδυ την ψυχη μου τριμμενη,μα ορεξατη ακομα για καυγαδες.Εξαντλησε ολους τους νομους χωρις να εξαντληθει.Περπατησε ολες τις δικαιοσυνες διχως να απαυδησει.Της επιτρεπω καποτε και ν`απελπιζεται' ποτε να γονατιζει.Λεω πολλα, μα περισσοτερα εννοω παντοτε εμφαντικος στα επουσιωδη.Το γιατι,ειναι επαγγελματικο μου μυστικο.Γι` αυτα τα επουσιωδη μπορω να γδαρω ζωντανο συναδελφο μου,να σταυρωθω αγογγυστα σε τυψεις και νιοσταλγιες και ακομα να καλεσω το εμφραγμα να με φυτεψει σε τοπο χλοερο οπου θελουν οι αστοι αποντες... (αυτο το αφιερωνω σε ολους εσας που νιωθετε ενοχες αλλα και σε μια  Φιλι μου τη Στελλα που μου δινη δυναμη και κουραγιο και ας μη το  ξερει.)

sidi

εσύ μου δίνεις πολλά περισσότερα Αλέξη.... ευχαριστώ!  :)

Morena79

prospathw na "xwrisw" apo tis enoxes... opws exoun "xwrisei" tosoi alloi kai den dinoun dekara tsakisth gia osa prokaloun.. an kai den exw prokalesei distixia pote, etsi nomizw toulaxiston  :?

energizer

...ΚΑΛΟ το πονημα...
...μονο που φωτογραφιζει 5-6 μυρια ομοεθνων & κανα 2 αλλοεθνων...
...ποιητικη αδεια αποριες...
...το επουσιωδες ειναι θεοδοτο  :?:
...& το ουσιωδες ανθρωπινο  :?:
...ο "νομος" ειναι καταναγκασμος η αναγκαια συνθηκη  :?:
..η καριερα(επαγγελματικη η αλλη!)ειναι χιμαιρα η αλλως η φυσικη εξελιξη  :?:
...τελος το εμφραγμα ειναι αυτοκλητο η ενα συμβαν με πολλαπλη αιτιολογια (ΓΟΝΙΔΙΑ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...)   :?:  :?:  :?:
 :roll:

Υ.Γ
...για καυγαδες δεν το συζητω...αποτελεσμα της διαφορετικοτητας!!!
 :salut:

497 Επισκέπτες, 0 Χρήστες