Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 203
  • Total: 204
  • Leon

Εσείς τι θα κάνετε τα Χριστούγενα;

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 02, 2005, 11:24:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

riaghul

εγω παντως....

..............θα φυγω.......
για άλλα μερη...
:):)

Enia

Δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς θα κάνω, πάντως θα είμαι στο Λονδίνο... ένεκα οι υποχρεώσεις...  :(
:roll: πρώτη φορά γιορτές μακριά από το σπίτι μου...
Χριστούγεννα είχα κάνει άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος, στη Βιέννη (υπέροχη!), αλλά και πάλι οικογενειακά...
Πρωτοχρονιά (και για τα γενέθλιά μου) όμως πρώτη φορά που δεν θα είμαι στην Αθήνα...  :roll:  :roll:  :roll:
Θα μου λείψουν πάρα πολλά πράγματα (ελπίζω όχι τα γλυκά της μαμάς -ας είναι καλά τα ταχυδρομεία!), αλλά κυρίως η εορταστική ατμόσφαιρα στης πλατείες της πόλης... η κίνηση στους δρόμους, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής... τα έλατα στα σαλόνια, τα φωτάκια στα μπαλκόνια... τα 'Χρόνια Πολλά!'...

άει στο καλό, τι θέλω και απαντάω!? μελαγχόλησα...  :cry:
θυμήστε μου να μην μπω να διαβάσω τι καλά θα κάνετε οι υπόλοιποι...!  :evil:

fmas

Δεν ξέρω ακόμα...... Λογικά Χριστούγεννα στις Σέρρες με την οικογένειά μου όπως πάντα και Πρωτοχρονιά ίσως κάποια εκδρομή.... Ειδάλλως οικογενιακά στην Θεσσαλονίκη.

KiSSeS

Αχ Αχ Αχ!!!!

Μη με ξεσηκώνεται από τώρα καλέ!!!!! Ικανή είμαι να αρχίσω να στολίζω το σπίτι (κι εμένα μαζί) από Νοέμβριο!!!!!

Βασικά, είναι τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο νέο σπίτι μου και όπως καταλαβαίνετε έχω ΛΥΣΣΑΞΕΙ.....  :mrgreen:

Να φύγω δεν νομίζω... Εκτός κι αν παρουσιαστεί τπτ καλό κι ενδιαφέρον...

Ενιάκι μην στενοχωριέσαι καλέ! Σκέψου πως του χρόνου θα είσαι στο σπίτι σου και δε θα σε ξεκουνάει τίποτες!!!! ;) Εξάλλου, μιας και είσαι μακριά από τους δικούς σου, κοίτα να το γλεντήσεις όσο μπορείς.... (νομίζεις ότι θα κάνεις πολλές φορές μακριά τους????? ΧΑ! ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!!!! Άκου κι εμένα... :P)

:santa:

chriastina

μα φυσικά......θα ανοίγω δώρα!

και σοβαρεύομαι...είναι πολύ νωρίς ακόμα για Χριστουγεννιάτικα σχέδια.....ελπίζω μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να πάρω άδεια,σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα απολαύσω τις βόλτες στα μαγαζιά....αν δεν πάρω άδεια τότε τα σχέδιά μου θα πρέπει να περιοριστούν σε 2 μέρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά ......τι νά κάνεις σε 2 μέρες? βέβαια στην γιορτή μου το βράδυ θα γεμίσει το σπίτι κόσμο και φέτος ελπίζω να είμαστε δύο που θα τους υποδεχόμαστε  :wink:

pingo

Προς το παρόν δεν έχω κανονίσει τίποτα...δυστυχώς :cry:

Enia

Κισσουλίνιιιι! Να βάλετε πολλά πολλά λαμπάκια και πολλές γιρλάντες, και το έλατο κοντά στο παράθυρο να φαίνεται κι απέξω.
Και αν είστε του οικολογικού να πάρετε μεγάλο δέντρο, ψηλό και φουντωτό, κι ας είναι ακριβό, είναι επένδυση σου λέω! όταν σε καναδυο (το πολύ :P) χρόνια θα έχετε πιτσιρίκια θα με θυμηθείς.
Ιχ, άντε, καθένας στο σπιτάκι του! (και στα δικά μου :P χεχε).
Και δεν είναι καθόλου νωρίς τώρα μέσα Νοεμβρίου να αρχίζεις να κάνεις χριστουγεννιάτικες αγορές (εδώ κοντεύουν να ξεπουλήσουν!).Και του χρόνου, και του χρόνου!!

KiSSeS

Παράθεση από: "Enia"Κισσουλίνιιιι! Να βάλετε πολλά πολλά λαμπάκια και πολλές γιρλάντες, και το έλατο κοντά στο παράθυρο να φαίνεται κι απέξω.
Και αν είστε του οικολογικού να πάρετε μεγάλο δέντρο, ψηλό και φουντωτό, κι ας είναι ακριβό, είναι επένδυση σου λέω! όταν σε καναδυο (το πολύ :P) χρόνια θα έχετε πιτσιρίκια θα με θυμηθείς.
Ιχ, άντε, καθένας στο σπιτάκι του! (και στα δικά μου :P χεχε).
Και δεν είναι καθόλου νωρίς τώρα μέσα Νοεμβρίου να αρχίζεις να κάνεις χριστουγεννιάτικες αγορές (εδώ κοντεύουν να ξεπουλήσουν!).Και του χρόνου, και του χρόνου!!

ψευτικο θα παρω ενιακιμ.... δεν ειναι το ιδανικοτερο μου ενα αληθινο.. ασε που δε τη βρισκω μαζευοντας τις πευκοβελονες που εχει απο το χαλι.....

αλλα μεγαλο και φουντωτο θα ειναι!!!!! εχω σκεφτει και που θα το βαλω!!!!

το μονο που μενει ειναι να πεισω τον κοτσο να του βαλω λαμπακια........ που θα παει??? θα τον πεισω!!!!!

:tongue:

minoraki

εγω θελω cocooning....τζακι-κερακια-φωτακια-χριστουγεννιατικα τραγουδια....και η μυρωδια απο το ψητο στο φουρνο....μια υπεροχη ζεστη γιορταστικη ατμοσφαιρα! μακαρι να χιονιζε....

υ.γ.κισσακιιιιιιιιιιιιιιιιμμμμμμμμ αντε βρε! και του χρονου με ενα πιτσιρικακι....να του φορεσεις και ενα αγιοβασιλιατικο σκουφο....οπως ειχα βαλει και εγω στα παιδια μου....αει στο καλο! συγκινηθηκα τωρα  :(  :(

:arrow: λιλακοοοοοοοοοοο...αντε βρε! και εσυ του χρονου στην ελλαδα! στο σπιτι σου! φιλια πολλα!

KiSSeS

αχ βρε μινορακι μη με μελωνεις τωρα.......

πιτσιρικακια σε κανα-δυο χρονια...... οχι πιο νωρις!

xhmeia

χριστουγεννα?εφτασαν ε? μαλιστα  :cry:
θα δειξει πως θα περασουν

κισσακι μου πιτσιρικια ακουω ? τι παντρευεσαι βρε μικρουλι μου ?η στις προβες εισαι με τον κωτσο σου ?καλα να στε κ ολα οπως θελετε να σας ερθουν κ εσυ λιλα του χρονου να σαι εκει που λαχταρας  :D

matesalato

:D  :)  :o  :( Εγω θα φτιαξω Μελομακαρονα που μου αρεσουν!!!
θα παρω συνταγη απο τις εδω συνταγες ελπιζω να ειναι καλη!!! :roll:  :roll:  :wink:

xhmeia

melomakarona? eftiaxna 20 xronia barethika den ftiaxno pia alla an thes syntagi na soy steilo "mantolato "...teleia htan gemsta melomakarona  :D

Rodrigez

θα φτιαξουμε μελομακαρονα (οχι εγω) θα κανουμε παραγγελιες στον sanna billy και....  :shock:

203 Επισκέπτες, 1 Χρήστης