Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 364
  • Total: 365
  • Leon

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ουυυ και θα σου πηγαινει γαντι με τα ξανθα σου τα μαλλια!! :oops: βαλε και σαντιγη!!!αχ ζηλεψα :evil:

KiSSeS

:oops:  :oops:  :oops:

κολλαει η σαντιγι.... θα μαζευτουν μυγες... δε λεει........

papi

ελα βρε ειναι τις μοδας το να εισαι με σαντιγη...βλεπε πχ σοτι με κανελλα..καταλαβες;εμ γι αυτο σου λεω..κανε μια δοκιμη και εγω δεν θα βλεπω που θα εισαι τσιτσιδι με την σοκολατα(και καλα λεμε τωρα! :oops:

KiSSeS

προτιμω κατι σε πιο σοκολατι

papi

για πες για πες...ειναι ενα μαγαζι στο χαιδαρι που κανει κατι γλυκα αλλο πραμα!!!στραντζατελλα λεγετε αν θυμαμε καλα....σαν βιτρινα ειναι να τα φας ολα!αλλα σνιφ παχαινουν...τι θα κανουμε που λες;πες πες πες...

Enia

λοιπόν, έτσι γιατί με έπιασε το κακό μου... (και για να ικανοποιήσω την περιέργεια των υπολοίπων σαν εμένα χωρίς να τους βγουν τα μάτια...)

papi:για λεγε τωρα που ηρθα απο τα διασπαρτα....τι φορας αυτη την στιγμη;;;;  

kisses: χμζ..... τιποτα....

p:axm.... tipota;;Endiaferon!!kai eisai kai stin douleia;tyxeroula!xixixi

k:είπα να αεριστώ σήμερα.....

p:εμ καλα λεω οτι εισαι μια ζουμερη σοκολατινα...τυχερο που θα ειναι το αγορι που θα σε γλυφει...χιχιχιχι αχ και βαχ

p:για πες για πες...ειναι ενα μαγαζι στο χαιδαρι που κανει κατι γλυκα αλλο πραμα!!!στραντζατελλα λεγετε αν θυμαμε καλα....σαν βιτρινα ειναι να τα φας ολα!αλλα σνιφ παχαινουν...τι θα κανουμε που λες;πες πες πες...

k:θα παω να παρω τπτ σε σοκολατι αν ειναι

p:ουυυ και θα σου πηγαινει γαντι με τα ξανθα σου τα μαλλια!!  βαλε και σαντιγη!!!αχ ζηλεψα

k:κολλαει η σαντιγι.... θα μαζευτουν μυγες... δε λεει........

p:ελα βρε ειναι τις μοδας το να εισαι με σαντιγη...βλεπε πχ σοτι με κανελλα..καταλαβες;εμ γι αυτο σου λεω..κανε μια δοκιμη και εγω δεν θα βλεπω που θα εισαι τσιτσιδι με την σοκολατα(και καλα λεμε τωρα!

k:προτιμω κατι σε πιο σοκολατι

p:για πες για πες...ειναι ενα μαγαζι στο χαιδαρι που κανει κατι γλυκα αλλο πραμα!!!στραντζατελλα λεγετε αν θυμαμε καλα....σαν βιτρινα ειναι να τα φας ολα!αλλα σνιφ παχαινουν...τι θα κανουμε που λες;πες πες πες...

:twisted:

KiSSeS

σταματα να με κολαζεις πια με τις σοκολατες!!!!

papi

ε κανε και εσυ κατι να σταματισω!!!αφου εισαι μια ζουμερι σοκολατινα!!!τι αλλο να σου πω μαρι;την αληθεια λεω!

KiSSeS

παπικο γραψε με μεγαλα βρε.... η ενια κανει ηδη μεταφραση... μη παιδευεσαι κι εσυ!!!

papi

[size=20]ελα ενια με βλεπεις;λοιπον η κιςς ειναι μια σεξυ ζουμερι σοκολατα!αχ βαχ πεινασα...ζηλειαρααααα Ενιααααααααααααα[/size]

KiSSeS

εγω λεω να συνεχισουμε να μιλαμε ετσι... για να παιδευουμε οσους θελουν να μας διαβασουν... και οσους θελουν να μας μεταφρασουν..... ειναι καλο κολπακι ε??????? ετσι να βγαινουν τα ματια ενα ενα λεμε!

papi

α μπραβο εμεις παιζουμε με τα σοκολατακια μας και τωρα τι φορας;εμ ετσι ειναι αυτα!Η ζηλεια κιςς κανει τον κοσμο εξαλλο!χαχαχαχα αλλα περιεργο γιατι αραγε να ζηλευουν;!αχμ και γιατι να τα βγαζουν ετσι ολα φατσα καρτα;Νομιζουν οτι ναι κατι κανανε στην ζωη τους!η μλκια παει συννεφο!αει καλα κρασια....λοιπον θα μου πεις τι σοκολατες θα φαμε;

KiSSeS

θα εχουμε ενδιαφερον για να μας παρακολουθουν.......λοιπον.....χμμμμ.....σελω σοκολατακια με σοκολατα υγειας και φουντουκια......λες να βρουμε??????

papi

μμμμ εχουμε και τηλεθεαση!!!καλα ποιοι ειμαστε τελος παντων!να το παρουμε και επανω μας!χαχαχαχα με φουντουκια;με καρυδια και αμυγδαλα δεν θα ηταν καλυτερο;μιαμ μιαμ :oops:

KiSSeS

μη το παρακανουμε.... λιγα και καλα!!!! αμαν με εχει πιασει λιγουρα λεμε!!

364 Επισκέπτες, 1 Χρήστης