Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 342
  • Total: 343
  • Leon

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

ασε και εμενα..τι πικρα και αυτη...παω να την κανω να φαω κανα γλυκακι στο δρομο..τα λεμε το πρωι...φιλακιαααα χιχιχι (ωρε ζηλεια) :P  :oops:  :P

Enia

αν δεν γραφετε για τους άλλους αλλά για εσάς, μπορείτε να τα πείτε καλύτερα πριβέ...
αν γράφετε για τους άλλους μπορείτε και να μην τους ταλαιπωρείτε.
καλή η πλάκα, αλλά στην υπερβολή όλα χάνουν την ομορφιά τους...

KiSSeS

λολ καλα να περασεις! και προσοχη στο ζαχαρο! μην ανεβει και ψαχνομαστε...... μπαιιιιιι!!!

Enia

papi:εγω λεω να συνεχισουμε να μιλαμε ετσι... για να παιδευουμε οσους θελουν να μας διαβασουν... και οσους θελουν να μας μεταφρασουν..... ειναι καλο κολπακι ε??????? ετσι να βγαινουν τα ματια ενα ενα λεμε!

kisses:θα εχουμε ενδιαφερον για να μας παρακολουθουν.......λοιπον.....χμμμμ.....σελω σοκολατακια με σοκολατα υγειας και φουντουκια......λες να βρουμε??????

p:μμμμ εχουμε και τηλεθεαση!!!καλα ποιοι ειμαστε τελος παντων!να το παρουμε και επανω μας!χαχαχαχα με φουντουκια;με καρυδια και αμυγδαλα δεν θα ηταν καλυτερο;μιαμ μιαμ

k:μη το παρακανουμε.... λιγα και καλα!!!! αμαν με εχει πιασει λιγουρα λεμε!!

p:ασε και εμενα..τι πικρα και αυτη...παω να την κανω να φαω κανα γλυκακι στο δρομο..τα λεμε το πρωι...φιλακιαααα χιχιχι (ωρε ζηλεια)

k:λολ καλα να περασεις! και προσοχη στο ζαχαρο! μην ανεβει και ψαχνομαστε...... μπαιιιιιι!!!

papi

καταρχην δεν ενοχλουμε κανεναν και κανουμε την πλακιτσα μας οπως κανουμε και στα αλλα θεματα.Επισεις αν ζηλευουν καποια ατομα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα σε αυτο.Επισεις θα μπορουσες να γραψεις και εσυ πριβε με μικρα γραμματα και να μπεις και εσυ στο παιχνιδι,αλλα με λαθος τροπο το εκανες για να μας την σπασεις;
για να σου βγει καποια ζηλεια;
για να δειξεις οτι εκανες κατι;
Ηθελες να μας την σπασεις;
Δεν τα καταφερες Ενια.Εμεις θα συνεχισουμε την ομορφη πλακιτσα μας και οποιος θελει ας κατσει να βλεπει τι λεμε...οποιος δεν θελει παει σε αλλο θεμα.Ετσι ειναι αυτα.Δεν μπαινουμε σε κανενος εμποδιο!Ολος ο καλος ο κοσμος χωραει να μπει σε αυτο το ωραιο παιχνιδι,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,τοσο απλα.

KiSSeS

λοιπον για να χαλαρωνουμε σιγα σιγα...

επειδη εμεις κανουμε πλακα για να γελασουμε και θελουμε να συνεχισουμε να το κανουμε, χωρις να μπαχαλευουμε την οποιαδηποτε ενοτητα, ισως να ζητουσαμε απο το site να ανοιγαμε καποια νεα ενοτητα οπου θα μπορουσαμε μεσα εκει να εκφραστουμε ελευθερα και να μην μπερδευουμε ή να παιδευουμε τους χρηστες, κυριως τους περαστικους, με τις τριχιες μας που δυσκολα καταλαβαινει κανεις οτι ειναι γραμματα, ή οτιδηποτε αλλο θεωρουμε αστειο... κι απο εκει και περα οποιος εχει διαθεση ακολουθει... τι λετε?

papi

Παράθεση από: "Enia"papi:εγω λεω να συνεχισουμε να μιλαμε ετσι... για να παιδευουμε οσους θελουν να μας διαβασουν... και οσους θελουν να μας μεταφρασουν..... ειναι καλο κολπακι ε??????? ετσι να βγαινουν τα ματια ενα ενα λεμε!

kisses:θα εχουμε ενδιαφερον για να μας παρακολουθουν.......λοιπον.....χμμμμ.....σελω σοκολατακια με σοκολατα υγειας και φουντουκια......λες να βρουμε??????

p:μμμμ εχουμε και τηλεθεαση!!!καλα ποιοι ειμαστε τελος παντων!να το παρουμε και επανω μας!χαχαχαχα με φουντουκια;με καρυδια και αμυγδαλα δεν θα ηταν καλυτερο;μιαμ μιαμ

k:μη το παρακανουμε.... λιγα και καλα!!!! αμαν με εχει πιασει λιγουρα λεμε!!

p:ασε και εμενα..τι πικρα και αυτη...παω να την κανω να φαω κανα γλυκακι στο δρομο..τα λεμε το πρωι...φιλακιαααα χιχιχι (ωρε ζηλεια)

k:λολ καλα να περασεις! και προσοχη στο ζαχαρο! μην ανεβει και ψαχνομαστε...... μπαιιιιιι!!!

----------------------------------------------------------------------
Βρε Ενια τωρα που το ειδα, ουτε ενα σωστο copy paste δεν μπορεις να κανεις!

Η κιςς εγραψε:quote="KiSSeS"εγω λεω να συνεχισουμε να μιλαμε ετσι... για να παιδευουμε οσους θελουν να μας διαβασουν... και οσους θελουν να μας μεταφρασουν..... ειναι καλο κολπακι ε??????? ετσι να βγαινουν τα ματια ενα ενα λεμε!/quote

και οχι εγω οπως εγραψες παραπανω!Αν θες να με μπαχαλεψεις μπορεις να το κανεις..Εχεις την καθε ελευθερια!Ενα ντροπη και λυπαμε σου αξιζει κ τιποτα αλλο.

papi

Παράθεση από: "KiSSeS"λοιπον για να χαλαρωνουμε σιγα σιγα...

επειδη εμεις κανουμε πλακα για να γελασουμε και θελουμε να συνεχισουμε να το κανουμε, χωρις να μπαχαλευουμε την οποιαδηποτε ενοτητα, ισως να ζητουσαμε απο το site να ανοιγαμε καποια νεα ενοτητα οπου θα μπορουσαμε μεσα εκει να εκφραστουμε ελευθερα και να μην μπερδευουμε ή να παιδευουμε τους χρηστες, κυριως τους περαστικους, με τις τριχιες μας που δυσκολα καταλαβαινει κανεις οτι ειναι γραμματα, ή οτιδηποτε αλλο θεωρουμε αστειο... κι απο εκει και περα οποιος εχει διαθεση ακολουθει... τι λετε?

Εγω ειμαι μεσα κιςς και πιστευω και να συμφωνει και ο κωστας.
Εμ μας αρεσει το γελιο πως να το κανουμε δλδ! :roll:
Επισεις οπως ειπα και προηγουμενα,δεν ενοχλησαμε κανεναν μα κανεναν και δεν ειναι κατι που πρεπει να παμε σε πμ και να το λεμε πριβε,γιατι απλα παιζουμε,κανουμε χαβαλε,γελαμε,νοιοθουμε ομορφα,μας φευγει για λιγο το αγχος της δουλειας,ειναι με απλα λογια ενα χαρουμενο παιχνιδι και επισεις ειναι στο δικο μου θεμα που σημαινει οτι δεν μπαχαλεβο καποιου αλλουλη το θεμα ή να αποσπο την προσοχη με τα δικα μου κολπα ή τεχνασματα οταν ο αλλοςλη γραφει κατι αλλο.
Αρε κιςς με κανεις και γελαω,νασαι καλα βρε ψυχη :D

Enia

Σας διάβασα, ζητώ συγνώμη και αποχωρώ.

KiSSeS

Παιδάκια μου (σαν τη θεία μου τη Λούλα ακούγομαι...) θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας.

Φίλοι???? (πείτε ναι ρε!!!!!)

Όσο για το θέμα έχω να προσθέσω το εξής τελευταίο και το κλείνω (τουλάχιστον εγώ) εδώ.

Ζητάω συγγνώμη κι εγώ με τη σειρά μου εάν το αστείο μας ενόχλησε κάποιους, επειδή ίσως τους παιδέψαμε λίγο με τα γραφόμενα μας (ήταν ζόρι να βρεις με το Mouse για να το επιλέξεις... το ομολογώ!). Ελπίζω να ανοιχτεί η νέα ενότητα που συζητάμε και θα προσπαθήσω να περιορίσω και να μαζέψω εκεί μέσα όλες τις "κρίσεις" χαβαλέ και αστείου που με πιάνουν κατά καιρούς... :P

Αυτά από μένα.....

Φιλάκια! :)

papi

αντε να δωσουμε τα χερια!πιασε το χερι...οκ ωραια(τι λεει το μαμουνη για την θεια λουλα που εγεινε θεια Λολα! :oops:  :oops: )και παμε και το τραγουδακι

Τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου
με φερνουν πιο κοντα σου,
δεν γουσταρω κυριλε,
μα τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου.

Με δυο κατοστορικα απο την Καλλιθεα
οσο πιο φτηνιαρικα, τοσο πιο ωραιααααααααα.

KiSSeS

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ωρα να ΚΑΡΒΕΛ-ιαστουμε?????

λοοοοοοοοοοοοολ

papi

[size=18]λοιπον τι εχει το μενου σημερα;[/size]

KiSSeS

εχει σοκολατιτσα break με φουντουκια!

:D :D :D

papi

κατσε βρε!!!δονται που θα βρουμε για να φαμε τα φουντουκια;;αφου ειμαστε λιχουδιαριδες απο τις πολλες γλυκολιχουδιες!αχ αχ να ειχαμε μια ζαχαροτι φραουλιτσα!!! :oops:

342 Επισκέπτες, 1 Χρήστης