Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 269
  • Total: 270
  • Leon

Συνελήφθησαν δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι βίασαν δύο 15χ

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 07, 2005, 03:49:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Συνελήφθησαν δύο νεαροί με την κατηγορία ότι βίασαν δύο 15χρονες. Ειδικότερα, δύο νεαροί Αλβανοί, ηλικίας 21 και 24 χρονών αντίστοιχα, πήγαν σε μπαρ στην πλατεία Αμερικής και βρήκαν δύο 15χρονες συμπατριώτισσές τους τις οποίες προσφέρθηκαν να κεράσουν ποτό. Οταν οι δύο κοπέλες βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ, τις πήραν με το αυτοκίνητό τους και τις οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στον Υμηττό. Εκεί τις βίασαν και τους αφαίρεσαν ό,τι πολύτιμο είχαν επάνω τους καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στη μία από τις 15χρονες. Στη συνέχεια τις οδήγησαν στην πλατεία Χολαργού όπου και τις εγκατέλειψαν ημίγυμνες.
Οι κοπέλες, μόλις συνήλθαν από το αλκοόλ, πήγαν στο σπίτι τους και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των δραστών και το αυτοκίνητό τους, και μετά από έρευνες αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς.
Αυτοί αρχικά αρνήθηκαν ότι είχαν σχέση με την υπόθεση, αλλά ανακρινόμενοι περιέπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν, ενώ αναγνωρίστηκαν και από τις δύο παθούσες. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία.

Πηγή ΑΠΕ

Enia

συμπέρασμα? το all time classic 'η μαμά μου μου έχει πει να μην μιλάω σε αγνώστους!' (και αν μιλάω τουλάχιστον να ξέρω τα όριά μου...)  :roll:

Nikos28

Ουαί κι αλίμονό τους... που να δείτε τι τους περιμένει όταν μπούν μέσα!!

Anonymous

θα προτιμουσα να διαβασω καμια ειδηση με θετικη αυρα , αυτα τα ακουμε καθε μερα.....

269 Επισκέπτες, 1 Χρήστης