Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 702
  • Total: 703
  • Leon

ΖΩΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ..........????????????????

Ξεκίνησε από Evitaki, Νοεμβρίου 08, 2005, 12:36:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ????????
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ?
ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?
ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙ Κ ΚΑΛΗ ΑΓΩΓΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ....ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ?

riaghul

Αχ Εβιτακι..
Δύσκολο καλή μου, αυτό που ρωτάς..
Προσωπικά δεν ξερω..

Ξερω όμως πως να γίνει το έγκλημα ..δεν ειναι καθόλου δύσκολο.
Έχω δει ανθρώπους εξαγριωμένους..
ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε και θάνατος να προκύψει..
Ξέρω ακόμα ότι πολλοί έχουν μετανοιώσει εκ των υστέρων...
αλλά ήταν η στιγμή....

Ανεξέλεγκτη κατάσταση..
Ο διαπράττων χρήζει επίσης παρακολούθησης και στήριξης..
Βεβαίως ειναι και οι περιπτώσεις του εσκεμμένου εγκλήματος..
Τοτε μιλάμε για κατεστραμμένο και διεφθαρμένο νου..

Παρεπιπτόντως, δεν εμπιστεύομαι και τις δικαστικές αρχές και αποφάσεις..

Για το θάνατο  αυτο καθεαυτό....εχω άλλη αποψη , εγώ

Ομολογώ ότι πολλά πράγματα που καταδικάζουμε σε άλλους
πολλά πο αυτά..τα κουβαλάμε κι εμεις οι ίδιοι...
Κουβαλαμε την οργή, την αδικία, το θυμό, .....κ.α....

"αυτος που μπορει να κλέψει ένα αυγό..κλέβει κι ενα βόδι"
Απο τη στιγμη που ανεχόμαστε και υφιστάμεθα ή και διαπράττουμε μικρές μορφές βίας...γιατί καποια στιγμή να μη γίνουν και έγκλημα..

...

freak

τον φρατζη λες εβιτακι που τεμαχισε την γυναικα του? δυσκολο θεμα.. υπαρχουν προμελετημενοι φονοι, εν βρασμω ψυχης... δεν ξερω αν σωφρονιζεται ο εγκλειστος στις φυλακες.. δεν το νομιζω..δυσκολο να πεις.. εξαρταται νομιζω απο την καθε περιπτωση ξεχωριστα κ τις συνθηκες που οδηγησαν στο εγκλημα.

papi

Οι τυψεις παντα μενουν οτι ειναι αυτες!Για παντα θα κουβαλαει στο μυαλο εκεινη την κακια ωρα...ποτε δεν ξεχναει το μυαλο,παρα μονο με ψυχοφαρμακα.Ισος σε μια δυσκολη στιγμη σε εναν καβγα να κανει κατι παρομοιο αλλα σε πιο ιπια μορφη....με λιγα λογια η ζωη του μετα απο αυτο που αφαιρεσε την κοπελα απο την κοινωνια,δεν θα θα εχει φυσιολογικη ζωη.ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΨΕΙΣ.

Evitaki

Παράθεση από: "freak"τον φρατζη λες εβιτακι που τεμαχισε την γυναικα του? δυσκολο θεμα.. υπαρχουν προμελετημενοι φονοι, εν βρασμω ψυχης... δεν ξερω αν σωφρονιζεται ο εγκλειστος στις φυλακες.. δεν το νομιζω..δυσκολο να πεις.. εξαρταται νομιζω απο την καθε περιπτωση ξεχωριστα κ τις συνθηκες που οδηγησαν στο εγκλημα.

αυτον λεω κ τοσους ακομα που νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να αφαιρουν ζωες επειδη θολωσε το μυαλο τους
φτηνες δικαιολογιες
κ ποιος μου λεει εμενα οτι αυτος ο ανθρωπος δεν θα συναντησει εμενα η οποιαδηποτε γυναικα που ισως μοιαζοει με την γυναικα του κ του θολωσει το μυαλο κ αρχιζει να μας κυνηγαει
θα μου πεις παρατραβηγμενο

ναι αλλα ποιο ειναι το λογικο σε ολα τα παραλογα?
κ δεν καταδικαζω μονο αυτο καταδικαζω κ τον καθε ανωμαλο που
που εκτελει τις ορεξεις του στα παιδακια
καταδικαζω την καθε μανα που ο θεος να την πει μανα που πεταει το νεογεννητο στα σκουπιδια
μυπως το κρατος μας για ολα αυτα θα επρεπε να ειχε αλλη τακτικη?

Evitaki

Παράθεση από: "papi"Οι τυψεις παντα μενουν οτι ειναι αυτες!Για παντα θα κουβαλαει στο μυαλο εκεινη την κακια ωρα...ποτε δεν ξεχναει το μυαλο,παρα μονο με ψυχοφαρμακα.Ισος σε μια δυσκολη στιγμη σε εναν καβγα να κανει κατι παρομοιο αλλα σε πιο ιπια μορφη....με λιγα λογια η ζωη του μετα απο αυτο που αφαιρεσε την κοπελα απο την κοινωνια,δεν θα θα εχει φυσιολογικη ζωη.ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΨΕΙΣ.

οι τυψεις διορθωνουν κατι?

papi

Στο να κανεις ενα εγλημα...δυστηχος δεν μπορεις να διορθοσεις τιποτα.Ομως πρεπει να σκεφτουμε γιατι αραγε εφτασε στο σημειο να κανει αυτο το εγλημα?Τι τον οδηγησε?Ειναι πολλα τα ερωτηματα που μονο οι δικαστες ειναι σε θεση να κρινουν αν αυτος ο ανθρωπος που αφερεσε αυτη την ζωη θα πρεπει να μεινει στην φυλακη 35 χρονια ή δις ισοβια.

Ειναι ομως και η αλλη περιπτωση,η κτιση τις χρηματικης ποινης,δλδ στο να πληρωση ο δικηγορος τα 35 χρονια και ετσι μετα απο 6 μηνες περιπου να βγει εξω και παλι ο εκαστοτε δολοφονος,αλλα καθε μηνα ή καθε εβδομαδα θα πρεπει να δινει το παρον στο αστυνομικο τμημα της περιοχης.

Προσωπικα για εμενα ειναι μεγαλο λαθος να πληρωνουν και μετα απο 6 μηνες ή ενα χρονο να βγαινουν και παλι εξω εκπληρωνοντας με αυτο τον τροπο χρηματικα την ποινη τους.

702 Επισκέπτες, 1 Χρήστης