Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

ΣΑΣ...

Ξεκίνησε από Sotis, Νοεμβρίου 09, 2005, 05:24:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

αρεσει....η  μερεντα....και....πως.......και που τη βαζεται... :P  :P  :?:  :?:  :?:

Enia

κουμπάρε, θα σε βαρέσω λέμε με τα θέματα που βάζεις! τίτλος είναι αυτός βρε?! τς τς τς...

απορία.. εδώ στο αγγλία έχει μόνο nutella... το ίδιο κάνει?  :roll:

fmas

Eniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Είναι πολύ πολύ καλύτερη.... Μιλάω εκ πείρας και όγκου... :P :P :P :P :P :P :P :P

Κράτα μου 1 βάζο να πάρω όταν έρθω....... :) :) :) :) :) :)

Mr. Λιχούδης....

Sotis

εγω  εμαθα πως  τι  βαζουν  και  αλου  σημερα..... :D  :D

riaghul

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
 :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Enia

σότιμ, πες μας τα μυστικά σου! που τη βάζουν τη μερέντα!? ΠΟΥ ???

(φαμασάκο, έλα εσύ και θα σου πάρω όση νουτέλα θες! μόνο που θα πρέπει να μου επιστρέψεις τα γυάλινα ποτηράκια που τα μαζεύω για την προίκα μου! χαχαχαχα!)

fmas

ok Enia.... Έκλεισε......... Φυσικά βρε και θα σου τα επιστρέψω.... Να σου φέρω και 2 δικά μου με τον Asterix??????????????

Enia

όχι βρε! έχουμε και ένα επίπεδο! (χαχαχαχαχα) με τον αστερίξ θα κάνω την προίκα μου!?? τα σκέτα θέλω..  :oops:

κουμπάρε κάτι σε ρώτησα, πες μααααααας!

KiSSeS

εγώ σαν πατροπαράδοτη που είμαι, την βάζω στο ζεστό ψωμάκι.... Άντε και σε καμιά φρυγανιά στο τσακίρ κέφι.......

:roll:  :P

fmas

Γιατί βρε Enia.... Ωραίος Είναι και ο Αστερίξ.... Αν και εμένα με αποκαλούσαν Obelix.... Γιατί άραγε........

Εγώ αλείφω το κουλουράκι μου με Nutella....... Έχω βρει έναν φούρνο στα Σέρρας που κάνει επληκτικό Κουλούρι Θεσσαλονίκης και όταν είναι ζεστό είναι άπαιχτο........

fmas

Pingo μήπως μπερδεύτικες κάπου??? Εδώ μιλάμε για Μερέντα και όχι για πρωτάθλημα.....  :wink:

Sotis

βαζω και  εγω  νουτελα...στη  φραντζολα  μου.....χιχιχιχιχιχιχιχι :P  :P  :P  :D  :D και  μετα  την δεινο  να  τη φανε.... :D  :D

Anonymous

apol

και μας αρεσει και τη βαζουμε οπου πρεπει.........που πρεπει ευλογο ερωτημα........οπου θελουμε αρκει να μη  χανει τη νοστιμια της  η να γινεται ακομη πιο ευγεστη...........

Sotis

καλα  τη μερεντα την   τρωτε  τελικα η  την  πασαλιβεται.....πουθενα..... :P  :P  :D  :sonstige:

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες