Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 680
  • Total: 681
  • Leon

Γιαουρτλού

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 10, 2005, 12:26:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Υλικά


   

•  Ανάμεικτος μοσχαρήσιος και αρνήσιος γύρος, τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε από το «Πέρα». Eναλλακτικά, γύρος χοιρινού ή κοτόπουλου ή μοσχαρήσιο και αρνήσιο μπιφτέκι από το ψητοπωλείο της γειτονιάς.
•  1 πίτα για σουβλάκι ανά μερίδα
•  Σάλτσα ντομάτας
•  2 φρέσκες ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
•  1 κουταλιά πελτέ
•  Pίγανη
•  Eλάχιστη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι
•  Eλαιόλαδο
•  1 κεσέ στραγγιστό γιαούρτι

Τρόπος Παρασκευής  



1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει σε χαμηλή φωτιά για 45 περίπου λεπτά.
2. Σερβίρουμε το γύρο πάνω στην πίτα, από πάνω βάζουμε το γιαούρτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.


matesalato


papi


minoraki

2,30 το μεσημερι.....και να βλεπουμε αυτες τις φωτογραφιες....μας τρεχουν τα σαλια μας..... :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

680 Επισκέπτες, 1 Χρήστης