Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 257
  • Total: 257

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 14, 2005, 08:59:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

seagull

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
[size=18][/size]

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

barby

[size=24][/size]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΑ

black_velvet

[size=24]

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!

[/size]

Ventouza

seagull

Παράθεση από: "tristana"Σοφία, συμφωνώ. Επειδή πέρασα και εγώ μια ολέθρια χρονιά
και υπήρξαν άνθρωποι -από'κεί που δεν το περίμενα- και με βοήθησαν,
τους είχα ονομάσει "Φύλακες-Αγγέλους" και αν και δεν έχω ορθοποδήσει ακόμα ώστε να δείξω έμπρακτα πόσο εκτίμησα την χειρονομία τους ασχέτως αν τελικώς είμαι ευφάνταστη και δεν ήταν και τόσο Άγγελοι κάτι άνευ σημασίας στην τελική-. Θέλω να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ προσφέροντας χρόνο και την καλή μου διάθεση αφού δεν έχω να προσφέρω χρήμα.

Πριν χρονια ετυχε να μπαινοβγαινω για λιγες μερες στον τριτο οροφο ενος γνωστου νοσοκομειου της πολης.. Σε αυτον τον οροφο νοσηλευονται παιδια με καρκινο.Ηταν η πρωτη φορα που συναντησα το σκληρο προσωπο της πορτας του γειτονα..την αξια πραγματι της ζωης..
Την εικονα ενος παιδιου να κλαιει απο φρικτο πονο κι απελπισια..σε ξενη αγκαλια ..την εχω ακομη στα ματια μου..φορες που η παρουσια των γονιων εκει δεν υπαρχει και ειναι απαραιτητη οσο ποτε..οι μικρες καρεκλες του σχολειου και το μεγαλο στρογγυλο τραπεζι ..τα βιβλια οι κουκλες και οι ζωγραφιες στους τοιχους ειναι μεσα σε κεινο τον οροφο παραδιπλα
Ολα στη ζωη αντιμετωπιζονται..τετοιες καταστασεις πιστευω πως ειναι απο τις πλεον σκληρες εικονες και ευτυχως που τα δεδομενα της επιστημης ειναι ελπιδοφορα
Ισως μεχρι τοτε εβλεπα την ζωη λιγο διαφορετικα..στο τρεξιμο της καθε μερας
Καπου και οταν επιχειρουσα να μαθω καπως καλυτερα τη θαλασσα, ουτως ή αλλως  για κατοικους που ζουν διπλα της ειναι κομματι απο τη ζωη τους..στην αρχη με διαφορετικα κινητρα, καποιος απο το τιμ εκει μου προτεινε να αφιερωσω λιγο χρονο ως εθελοντης διασωστης επειδη πιστευε οτι θα τα καταφερω  ..Να ναι καλα
Σαν ιδεα μου αρεσε αρχικα, αργοτερα καταλαβα το μεγαλο δωρο της προσφορας στον συνανθρωπο..σε καταστασεις κινδυνου.. την ανακουφιση που προσφερει ενα ποτηρι νερο...η το να κατεχεις πως θα δωσεις πρωτες βοηθειες σε καποιο τραυματια που θα αντιμετωπισεις ακομη και στο δρομο σου.. να μην μενεις αδρανης και αμετοχος η το απλουστερο να εισαι ικανος και να γνωριζεις για το πολυτιμο,στους δικους σου ανθρωπους  
Το κινητρο ηταν απλο, η συμμετοχη η προσφορα..στη πορεια ζωης ομως γνωρισα το απιστευτο ..η προσπαθεια αυτη του να δινεις αφιλοκερδως σου γυριζει πισω δεκαπλασια και με τονο
Ο φοβος ακομη και για το απλο του να πας να δωσεις αιμα ειναι εγκεφαλικος ..μια ιδεα και μονο οπως και το να καταφερεις πολλα δυσκολοτερα
Ξερω πως ο Θεος εκανε αξιους καποιους ανθρωπους να καταφερουν αρκετα παρα πολυ σημαντικα και υπαρχει παντα η ευκαιρια και για αυτους που θελουν να προσπαθησουν για το λιγοτερο
Στη μικρη οικογενεια τους εχασαν αετους που πετουσαν στους
ουρανους των ονειρων τους..ενω ομως πριν, προλαβαν και εδωσαν πολλα σε μας τους γειτονες
Το να αφιερωσει καποιος λιγο χρονο για ενα μονο ζεστο χαμογελο απο καρδιας..να ειναι αληθινος..να ειναι ανθρωπινος.. ή να προσφερει μια ζεστη ανθρωπινη καλημερα στη πορτα του γειτονα αφιλοκερδως..να ακουσει βαθυτερα ..δεν χρειαζεται ποτε πολλα ..ειναι το πιο απλο όπως και τα ομορφοτερα ..
να ειστε καλα :-)  ..καλημερα !.......

Enia

Καλημέρα σιγκαλάκι  :D
Να σε προσέχεις... Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι εσένα...
xxx

barby

[size=24][/size]ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

barby

[size=24][/size]Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

black_velvet

Alabastro

black_velvet

Επ! καλώς την!

Έλα-έλα! Κερνάω καφεδάκι  ]

Alabastro

pes mou oti les kai to flytzani  :lol:  :arrow:  :lol:  :lol:  :wink:

voliwtisa

θέλω και εγώ να μου το πείτεεεεεε  :D

έχω σοβαρές ενδείξεις πως το 2007 θα είναι η χρονιά μου... :wink:

Alabastro

Kala den sas leo tipota.... ego apo Athina... tha paro ton kafe mou na pao sto Belgio sthn black kai meta tha katevoume kai oi dyo ston Bolo gia kafe sthn Boliwtisa... :shock:  alla mporei na ginei kai to allo... h black na erthei apo Belgio - kai Boliwtisa apo Bolo sthn Athina.. alla yparxei kai to allo H boliwtisa na paei Beglio kai go kai na doume thn black ...re na sas po ego ti tha ginei to 2007!! oute flytzani oute tipota ... tha kanoume polaaaaa taxidia tha gnorisoume neous filous kai tha ksodepsoume kai paradaki mpoliko stis metakoiniseis... ma thelei kai poly myalo tora>>>???? allos gia thn Barkamas? ...filiamas hthtela na po

257 Επισκέπτες, 0 Χρήστες