Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 478
  • Total: 479
  • Leon

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 22, 2005, 10:41:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

αμα φορας το συγκεκριμενο συνολακι  :wink:

papi

Enia

εγώ σε παίρνω και χωρίς το συνολάκι :P

και πέραν της πλάκας, μωρέ παπί, λες και όλες οι άλλες γνωριμίες εδώ γίνονται στα φανερά! :P

πάντως αν στο ερχόμενο τρίμηνο περάσει κανείς σας από τα μέρη μου, δηλώνω διαθέσιμη :P

χεχε!  :twisted:

papi

αχμ ενδιαφερον...ισος να ερθω μια βολτα για σκ στα μερη σου....θα με αντεξεις?ειμαι χοντρος και καραφλος! :cry:

minoraki

παπι μου ξερεις οτι τα μερη της ενιας πεφτουν λιγο μακρυα???? εως οτου φτασεις εκει...παει το συνολακι....θα εχει γινει..αστα να πανε!!!!

papi

Enia

μινοράκι μου, εσύ τώρα με ποιανού το μέρος είσαι?? εεε?? :P

μια χαρά γίνεται για σαββατοκύριακο...  8)  λιγότερη ώρα κάνεις Λονδίνο-Αθήνα, παρά Αθήνα-Θεσσαλονίκη! :P (μιλάω εκ πείρας! χεχε)

όσο για το χοντρός και καραφλός... ραντεβού στα τυφλά είπαμε, οπότε θα το ρισκάρω! ;) σάμπως εσύ ξέρεις τι παίρνεις!? :P χεχεχε!

papi

chriastina

αλήθεια,έχεις κάποιος να καταθέσει την εμπειρία του απο ένα ραντεβού στα τυφλά?

minoraki

Παράθεση από: "Enia"μινοράκι μου, εσύ τώρα με ποιανού το μέρος είσαι?? εεε?? :P

μια χαρά γίνεται για σαββατοκύριακο...  8)  λιγότερη ώρα κάνεις Λονδίνο-Αθήνα, παρά Αθήνα-Θεσσαλονίκη! :P (μιλάω εκ πείρας! χεχε)

όσο για το χοντρός και καραφλός... ραντεβού στα τυφλά είπαμε, οπότε θα το ρισκάρω! ;) σάμπως εσύ ξέρεις τι παίρνεις!? :P χεχεχε!
ενια μου θα σου το στειλω συστημενο το παπι!!! για να μην στραπατσαριστει στο δρομο....χιχι! :D

papi

εεεεεεεεε τι γινεται?πακετο θα με κανετε? :roll:

sonia

papi

για φαντασου...ερε πικρα... :roll:

TetiQ

Καλα ραντεβου θα βγεις καλε ...καφε..μπλαμπλα...τετοια..ντεν τον/την φορτωθηκες για μια ζωη...λολ...

Καλα γελαμε ομως...τι γινετε οταν πας σε τυφλο :shock:  ραντεβου..και εισαι εσυ που δεν αρεσεις στον αλλον...Παντα σκεφτομαστε αν θα μας αρεσει το εταιρον...για εμας τι λεμε???
Πως πας σε τυφλα ραντεβου....??? Μπανιαριζεσε, στολιζεσε, αρωματιζεσε και βουρρρρ....η' τελειωνοντας απο το οτι κανεις, οπως και να εισαι... περνας να ριξεις και ενα βλεφαρο...στο κελεπουρι...(εμ περιεργια ειναι αυτη...)... η' κατι απο τα παραπανω σε συνοδεια κανα δυο ποτηρακια/σφηνακια  αλκοολ για boosttttingggg..... :lol: ...??? Για πειτε για πειτε....
Παπιεεεεε.....ασε τα πακετα αποστολης και για πες μας εσυ τι κανεις :lol: ??? Αν δεν δεις φωτο...ντενννν....χμμμμμ.....χιχιιχιχιχιχιχι...... μολογα πεκινουυυυυ :twisted:

Nikos28

Πολύ απλά, βγαίνεις. Κι απο' κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας!
Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω που είναι το ρίσκο σ' ένα ραντεβού στα τυφλά... Ακόμα κι αν δε μας αρέσει καθόλου κάποιος/α, δε θα πάθουμε και τίποτα αν γνωριστούμε και πιούμε ένα καφεδάκι του Θεού μαζί του/της! Εξ άλλου, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να ταιριάξουμε αλλιώς με τον άλλο άνθρωπο: Απο πλευράς χαρακτήρα μέχρι το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας!
Αν τελικά δεν ταιριάξουμε σε τίποτα... χάσαμε ένα απόγευμα. Και τι έγινε;  :P

478 Επισκέπτες, 1 Χρήστης