Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 555
  • Total: 555

minoraki gera

Ξεκίνησε από Anonymous, Νοεμβρίου 23, 2005, 10:27:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "gavrina"Μινοράκι μου...ότι κι αν σου συμβαίνει...ότι και να πούμε είναι λίγο.
Με όλη την καλή διάθεση εύχομαο όλα να πάνε όπως εσυ τα θέλεις.
Φιλάκιαααααααααααα!!!!!
γαυρινακι μου γλυκο, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.....φιλια πολλα και απο μενα! :D  :D

minoraki

Παράθεση από: "gbyzf1000"Οτι και νάναι....

Keep walking........
Ι will gb....it is a promise! thanks a lot!

minoraki

Παράθεση από: "Panos031"εσυ εισαι ο μονος που μπορεις να σε σωσεις
να δωσεις ενα τερμα σ αυτην την καταραμενη πτωση...
πανουλη καλημερα! εχω κανει και αλλη "ελευθερη" πτωση....ρωτησε την κρις γι αυτο....τελος παντων.....αστειυομαι....ειμαι δυνατη, θα ξεπεραστει! σε ευχαριστω πολυ! φιλια!

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"α33 ενωμένο ποτέ νικημένο!!!
μινοράκι ό,τι χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ, γιατί πολύ απλά...
We fight together,
we die together.
a33 forever!!!!
:(  :(  :(  :( jc!!!!!!!!!! με συγκινησες!!!!! το ειχα υποψιαστει οτι εισαι μαχητικος!!!! και εγω το ιδιο.....εχω μαθει να δινω μαχες!!!! ελπιζω και σε αυτη να ειμαι νικητρια....προσπαθω! φιλια!

minoraki

Παράθεση από: "kuria"συνεχισε τον αγωνα εστω κι αν φανταζει ανισος...
και μην διανοηθεις να επιτρεψεις στην κουραση, την απογοητευση ή την αγανακτηση να θολωσουν την κριση σου και να τρικλοποδιασουν την δυνατοτητα σου να συμμετεχεις ενεργα στη λυση του προβληματος...
μαρακι! η πορτα του γειτονα!!!! ο,τι και αν πω..ειναι λιγο!!! μερικες φορες, πραγματι νιωθω αγανακτηση!!! και μεγαλη μαλιστα!!!! φωναζω, κλαιω, διαμαρτυρομαι....γιατι να συμβει σε μενα???? στην οικογενεια μου???? στο παιδι μου???? μετα ομως σκεπτομαι οτι, εφ οσον ειμαστε ανθρωποι, τα παντα βρισκονται εξω απο την πορτα μας!!!! προσπαθω για τη λυση του προβληματος!!!! νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.....cross your fingers! σε ευχαριστω παρα πολυ!

chriastina

είναι πραγματικά πολύ αισιόδοξο να παρατηρούμε την άμμεση και ειλικρινής (θέλω να πιστεύω) συμπαράσταση,με οποιονδήποτε τρόπο (ακόμα και η θετική σκέψη είναι εφόδιο στην όποια "μάχη"), μέσα απο μια "κοινωνία" ανθρώπων που τους ενώνει ένα πληκτρολόγιο,μια οθόνη και δυο τρεις κουβέντες που έχουν ανταλλάξει κατά καιρούς...... όσο απρόσωπη κι αν χαρακτηρίζεται αυτή η επικοινωνία,τελικά είναι "στο χέρι" όσων μετέχουν να αντιστρέψουν αυτό τον χαρακτηρισμό,με το πολυτιμότερο και πιο ανέξοδο αγαθό....την αγάπη.

minoraki

κρις!!! "η πορτα του γειτονα" εσυ οχι!!!! εσυ εισαι η γλυκεια γειτονισσα μου!!!! ηδη με εχεις γλυτωσει μια φορα απο την περιφημη "ελευθερη" πτωση μου!!!! απο το τηλεφωνημα σου καταλαβα οτι ανησυχησες.....και εχει δικιο!!!! οπως δικιο εχεις για την ανταποκριση ολων των φιλων μεσα στο α33! τελικα η συμπαρασταση ερχεται απο εκει που δεν το περιμενει κανεις!!!! η ζωη μας ειναι μια βολτα, η οποια ειναι γεματη απο εκπληξεις....ευχαριστες ή δυσαρεστες.....ομως δεν υπαρχει συγκριση με την μεγαλη αλλά και ευχαριστη εκπληξη απο την συμπαρασταση ολων οσων μου εστειλαν μηνυμα και μου τηλεφωνησαν!!!! ηδη νιωθω πιο ανετα.....σαν ενα βαρος να εχει φυγει μεσα απο την καρδια μου!!!! ξερω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπαρχει ανθρωπια.....υπαρχει εγνοια για τον συνανθρωπο μας!!!! ξερεις....λιγο απομακρυνεται η απογοητευση, απο το γεγονος οτι οι εντελως δικοι μου ανθρωποι μου εχουν γυρισει την πλατη τους, αδιαφορουν και με εχουν αφησει εντελως στην τυχη μου, οχι μονον εμενα, αλλά και τον νικολα και τα δυο κοριτσια μου να παλευουμε για την υγεια του παιδιου μου!!!!
 :arrow: δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ολους σας!!!!!
η ανταποκριση σας μου εδωσε φτερα στην καρδια, την ψυχη και το σωμα μου!!!!!
σας αγαπω ολους παρα πολυ.....να ειστε ολοι σας παντα πολυ καλα!!!! φιλια απο μενα σε ολους εσας!!!! Π Ο Λ Λ Υ!

jcdenton

minoraki έγραψε:

jc!!!!!!!!!! με συγκινησες!!!!! το ειχα υποψιαστει οτι εισαι μαχητικος!!!! και εγω το ιδιο.....εχω μαθει να δινω μαχες!!!! ελπιζω και σε αυτη να ειμαι νικητρια....προσπαθω! φιλια!

Ι know minoraki. Όλοι το ελπίζουμε. Καλή προσπάθεια. :wink:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

optasia

ΜΙΝΟΡΑΚΙ... ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ.
ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ: ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΕΧΕΙΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

minoraki

:D  :D  :D οπτασιουλααααααααα....χαιρομαι πολυ που σε βλεπω και παλι μαζι μας....η αληθεια ειναι οτι σε σκεπτομουν αρκετες φορες και ηθελα να σου στειλω μηνυμα για να μαθω τι κανεις.....ομως δεν ηθελα να ενοχλησω.....σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση σου....νασαι και εσυ καλα! φιλια πολλα!

jcdenton

Προτείνω να συσπιρωθούμε οι α33ίτες για κινητοποίηση (ό,τι χρειαστεί για το μινοράκι)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

καλημερα και παλι.
απο εδω θελω να ευχαριστησω ολους οσους βρεθηκαμε χθες στον φλοισβο.
η συμπαρασταση τους ηταν παρα πολυ θετικη για μενα.
ο καθενας ειχε και κατι καλο να μου πει.
και οχι μονον ψυχικα αλλά και υλικα.
τα μικρα, αλλά στην ουσια τοσο σημαντικα δωρακια τους με ηταν ενα βαλσαμο μεσα στη ψυχη μου.
τα λογια μας, τα αστεια μας, τα πειραγματα μας, τα γελια μας....ολα αυτα που μας κανουν να νιωθουμε για λιγες ωρες ξεγνιαστοι...
ειστε ολοι σας πολυ ξεχωριστοι για μενα....
με κανετε να αισθανομαι οτι υπαρχει ακομα ανθρωπια στην κοινωνια που ζουμε.
οπου και εαν βρισκομαι, ο,τιδηποτε και εαν κανω, οσο ευχαριστημενη..ανεμελη και εαν φαινομαι, μεσα στην ψυχη μου υπαρχει παντοτε κατι που με στενοχωρει....
ευχομαι, μαζι με την γεννηση του θεανθρωπου, να ξαναγεννηθει μεσα στην καρδια ολων μας η ελπιδα για υγεια των παιδιων ολου του κοσμου....
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

junkie

Παράθεση από: "minoraki"
και μην διανοηθεις να επιτρεψεις στην κουραση, την απογοητευση ή την αγανακτηση να θολωσουν την κριση σου και να τρικλοποδιασουν την δυνατοτητα σου να συμμετεχεις ενεργα στη λυση του προβληματος...
μαρακι! η πορτα του γειτονα!!!! ο,τι και αν πω..ειναι λιγο!!! μερικες φορες, πραγματι νιωθω αγανακτηση!!! και μεγαλη μαλιστα!!!! φωναζω, κλαιω, διαμαρτυρομαι....γιατι να συμβει σε μενα???? στην οικογενεια μου???? στο παιδι μου???? μετα ομως σκεπτομαι οτι, εφ οσον ειμαστε ανθρωποι, τα παντα βρισκονται εξω απο την πορτα μας!!!! προσπαθω για τη λυση του προβληματος!!!! νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.....cross your fingers! σε ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλίτσα γλυκιά είχα να μπω καιρό και δεν είχα δει τίποτα από όλα αυτά ,μπορεί να μην σε ξέρω προσωπικά αλλά έχουμε πει πολλά εδώ μέσα και λίγο πολύ έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι και ΛΥΠΑΜΑΙ πολύ για όλα αυτά που σου συμβαίνουν και ελπίζω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να περάσουν όλα αυτά και αυτές τις γιορτινές και Άγιες μέρες να τις περάσετε με ΥΓΕΙΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ στην ψυχή την δική σου και της οικογένειας σου....  Και να θυμάσαι πως όταν όλα μας έουν ξεχάσει υπάρχει Ένας που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ,ίσως εμείς να τον ξεχνάμε πολλές φορές....Ζήτα λοιπόν και την βοήθεια Εκείνου...Η πίστη σου θα σε βοηθήσει....!!!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

fmas

Παράθεση από: "jcdenton"Προτείνω να συσπιρωθούμε οι α33ίτες για κινητοποίηση (ό,τι χρειαστεί για το μινοράκι)

Μέσα Billy..... Άμα λάχει φωνάζουμε και τον Στρατό........ U Know.....

minoraki

Παράθεση από: "junkie"
Παράθεση από: "minoraki"

Μανουλίτσα γλυκιά είχα να μπω καιρό και δεν είχα δει τίποτα από όλα αυτά ,μπορεί να μην σε ξέρω προσωπικά αλλά έχουμε πει πολλά εδώ μέσα και λίγο πολύ έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι και ΛΥΠΑΜΑΙ πολύ για όλα αυτά που σου συμβαίνουν και ελπίζω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να περάσουν όλα αυτά και αυτές τις γιορτινές και Άγιες μέρες να τις περάσετε με ΥΓΕΙΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ στην ψυχή την δική σου και της οικογένειας σου....  Και να θυμάσαι πως όταν όλα μας έουν ξεχάσει υπάρχει Ένας που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ,ίσως εμείς να τον ξεχνάμε πολλές φορές....Ζήτα λοιπόν και την βοήθεια Εκείνου...Η πίστη σου θα σε βοηθήσει....!!!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
]τζανκ.....χθες σε αναζητησαμε.....θελαμε να σε γνωρισουμε κουκλα μου.....ευχαριστω παρα πολυ για ολα οσα γραφεις για μενα.....και να ξερεις ενα πραγμα....παντοτε ζητουσα βοηθεια απο Εκεινον....ποσο μαλλον τωρα.....δεν ειμαι θρησκοληπτη....πιστευω ομως οτι υπαρχει κατι εκει πανω που μας προστατευει.....και μας προσεχει.....και εγω πιστη οτι ολα θα πανε καλα.....ειναι λιγο δυσκολες οι ημερες που ερχονται, οταν ενα μελος της οικογενειας ειναι μακρυα και αγωνιζεται για την υγεια του....αλλά νομιζω οτι στο τελος ολα θα ελθουν κατ ευχη....φιλια και σε σενα και καλα χριστουγεννα σε ολη σου την οικογενεια.....Π Ο Λ Λ Υ!

555 Επισκέπτες, 0 Χρήστες