Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 538
  • Total: 538

Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής το Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Νοεμβρίου 25, 2005, 11:47:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής το Σάββατο 26 Νοεμβρίου
Χωρίς αγορές προτείνει το ΙΝΚΑ να «εορταστεί» το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής. Το ΙΝΚΑ προτρέπει τους καταναλωτές να μη ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ στην αγορά, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσης τους στην ακρίβεια.

chriastina

τώρα μάλιστα.....κι όλοι αυτοί που περιμένουν τα Σάββατα να πάνε σούπερ-μάρκετ κ.τ.λ πως θα τους πείσουνε?
δηλαδή να θυμιθώ να πάρω τσιγάρα απο σήμερα? οκ! (σούπερ καταναλώτρια λέμε!)

minoraki

:evil:  :evil:  :evil:  :evil: ουπς....πρεπει να παω σημερα στο σουπερ μαρκετ!!!! φτου να παρει η ευχη!!!!

chriastina

να πας καλή μου,να πας....δες το κι αλλιώς,αύριο θα διαθέσεις περισσότερο χρόνο σε πιο σημαντικά.

minoraki

κρις!! σε σημαντικωτερα πραγματα???? στο καραδουλιασμα εννοεις... :evil:  :x  :evil:  :x

antiope

gmt ...kai elega na pswnisw!!!!! :x  :x  :x  :x

TetiQ

Ψωνια ψωνακια.....γιουχουυυυ.... :santa:
Kissoulina.. Τλεχα σημερα να κανεις τα ψωνια σου γιατι ντεν εχει μαγαζια το Σαββατο καλο μου... :shock:

Στα μαγαζια μετρανε και τα Super Market( θα πεσει πεινααααααα :? )...εστω τα ψιλικατζιδικα/περιπτερα...(τα τσιγγαρα μετρανε σαν αγορα... :?:  :shock: ) Ολο ερωτησεις ειναι το Q... :evil:

:arrow: Αυτα...φιλια 8)

gbyzf1000

οτι χρειάζεται ευρό..άρα είναι και αγορά.

KiSSeS

Δε προλαβαίνω ρε παιδιά σήμερα.... Τι να κάνω???  :(

Δηλαδή αύριο δε θα κάνουμε απολύτως τίποτα????? Ούτε μια βόλτα για να μην βάλουμε βενζίνη??? Ένα σάββατο ρε παιδιά έχω για να βολτάρω και θα μείνω μέσα??

Υ.Γ. Τηλεόραση βλέπουμε???? Γιατί αν μείνουμε μέσα θα δούμε όλοι TV και τα μηχανάκια της AGB θα πάρουν φωτιά! Αυτό όμως σημαίνει ότι θα ανέβουν οι τιμές των διαφημίσεων..... Αυτό το είχαμε σκεφτεί?????

Λέω εγώ τώρα.....  :roll:

gbyzf1000

Δε 8α δεις ΤV γιατί απλά θέλει ρεύμα
Δε θα μιλήσεις στο τηλέφωνο γιατί θα χρεωθείς
Δε θα παραγγείλης πίτσα
Δε θα ψωνίσης
Δε θα πιείς νερό λόγω ΕΥΔΑΠ
..
...
....
ΔΕΝ!

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕ 8Α ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... :twisted:

ΕΜ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.....ΚΡΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...... :wink:

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: πολυ απαγορευση επεσε πιο πανω και δεν μου αρεσει.....
εγω παντως θα αγορασω το ουισκακι μου....αμ πως!!! :oops:  :oops:  :oops:

gbyzf1000

....!!!!

ΜΙΝΟΡΑΚΙ......ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ

[size=24]ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ 8ΕΤΕ![/size]

Απλα....μη ενεργοί πολίτες =με κοροίδα..

minoraki

gbbbbbbbbbb.....αστειευομαι !!!
εχω αποφασισει να μην αγορασω αυριο τιποτα..... :D  :D  :D

KiSSeS

:arrow: ΟΧΙ TV
 :arrow: ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 :arrow: ΟΧΙ ΦΑΓΗΤΟ
 :arrow: ΟΧΙ ΨΩΝΙΑ
 :arrow: ΟΧΙ ΝΕΡΟ

----------------------------------------------

:?: Να αναπνέω μπορώ?
(αυτό τουλάχιστον είναι τσάμπα...)
 :?: Να κάνω πιπίμ μπορώ?
(όχι! θα τραβήξεις καζανάκι μετά και δε κάνει!)
 :?: Να βάλω φωτιά στο σπίτι από τα πολλά κεριά που θα ανάψω για να βλέπω μπορώ?
(όχι για (Α) θα πάρεις τηλέφωνο την πυροσβεστική και (Β) θα ξοδέψεις νερό... και φυσικά δεν κάνει!)
 :?: Να γκρεμοτσακιστώ μέσα στα σκοτάδια μπορώ?
(όχι και πάλι! Πέρα του ότι θα πάρεις το 166 τηλέφωνο, θα ανεβάσεις και τις τιμές του γύψου που θα βάλεις στο πόδι!)

gbyzf1000

:arrow: Πιπί ναι μπορείς και φυσικά βγάζεις κουβαδάκι..απο τώρα στο μπαλκόνι και μαζέυεις νερό τσάμπα.
 :arrow: κερία άναψε και μέλιστα ρεσό πάρτα απο το Lidl τα χει μόνιμα σε προσφορά!δε νομίζω να μην είσαι ικάνη να χειριστής....την φωτία
 :arrow: Αν πέσεις και τσακιστής..έτσι και αλλίως ταχης προπληρωμένα στο ΙΚΑ...άρα δε θα ανταλάξεις ευρώ.....

538 Επισκέπτες, 0 Χρήστες