Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ellas to megaleio sou!!

Ξεκίνησε από antiope, Νοεμβρίου 25, 2005, 12:25:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

antiope

Ελλαδα...

Εδω οι ανθρωποι ξερουν να γλεντανε,ξερουν να ζουν τη ζωη τους ...αλλα ξερουν και να παραπονιουνται..
Χθες ειχα παει σε μια απο τις μεγαλες πιστες της Αθηνας..ημερα πεμπτη μεσοβδομαδα υποτιθεται ,εβρεχε ,φυσουσε,εκανε κρυο αλλα το μαγαζι στη Συγγρου ηταν ασφυκτικα γεματο!Μουσικη,φωτα,γαρυφαλλα στην πιστα,μπουκαλια των 150 ευρω να ανοιγουν το ενα μετα το αλλο!!!Δεν διαφωνω ..και γω περασα απιθανα,αλλα κατα τις 5.30 που ειπαμε να φυγουμε γυρισα και εριξα μια τελευταια ματια στην πιστα..θα πει κανεις καλα  κοπελα μου μετα απο τοσα ποτα,μετα απο τοση διασκεδαση σου ηρθε να φιλοσοφισεις...εεεε οταν ειδα τα φωτα απο μακρια ,ολο τον κοσμο στην πιστα και τις λουλουδουδες γυρω γυρω..μου ηρθε ενα πραγμα στο μυαλο..
....παντα παραπονιουνται οι ελληνες...δεν εχω λεφτα, η ζωη ειναι ακριβη,μα τοσο ακριβο το γαλα στα σουπερ μαρκετς, η ντοματα στις λαικες..δεν εχς να βοηθησω εναν συνανθρωπο που εχει αναγκη...αλλα να ντυνονται ,να στολιζονται και να βγαινουν  και σε ταβερνες(καθε σαββατοκυριακο γεματα  τα μεζεδοπωλεια ) η σε ξενυχταδικα και να πληρωνουν 150 ,300,η 500 ευρω για 12αρι πρωτο τραπεζι πιστα.. (ετσι να βλεπουμε και την καλτσα του καλλιτεχνη αλλιως δεν κανουμε δουλεια!)να καπνιζουν τα πουρα,τα τσιγαρα ..οσο και να φτασουν.....εεεεεεχουμεεεεεε!!!!

Απο ο,τι καταλαβαινω ομως αυτο ειμαστε..και εν μερει καλο ειναι να γλενταμε τη ζωη,να γευομαστε καθε φορα στις χαρες της ,να ζουμε τις λυπες της....αλλα δεν μπορω να βλεπω απο τη μια αυτα και απο την αλλη κλαψιαρηδες και παραπονιαρηδες!!ΕΛΕΟΣ!

energizer

EΛΕΟΣ  :?:
...που ακριβως  :?:  ,στους παραπονιαρηδες η στους γλεντζεδες παει;
...κατ'αρχην η νεοελληνικη διασκεδαση (χωρις να θελω να προσβαλλω τους μετεχοντες!) ειναι ενα συνοθυλευμα lifestyle,trendy(ντυσιμο,ποζαρισμα,μαγαζι) & επιδειξης νεοπλουτισμου (το ποθεν εσχες ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ!)...
...ουτε κανεις χορευει...ουτε ουσιαστικο καμακι (flirt) γινεται...ουτε επικοινωνιακα αξιζει...
...τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του...
 :wink:
...για το φαγητο δεν αρνουμαι την απολαυση (ηδονη) της γευσης αλλα μηπως ως λαος να επανεξετασουμε καποια ζητηματα οπως.... ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ,ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ & ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ...
 :roll:
...θελω να καταληξω...μηπως η γλεντοπαρεα αποτελει 1 μειονοτητα στο συνολο του πλυθυσμου  :?:
...μηπως αποτελειται απο κοινωνικες ταξεις μη παραγωγικες ακομη;οπως φοιτητες,εφηβοι (& τι διδαχες αποκτουν; ) η & οριοθετημενες ομαδες οπως νυχτοβιοι,παραοικονομικων δραστηριοτητων κτλ...;
...με καθε σεβασμο στην ελευθερια επιλογης...
 :salut:

Nikos28

Σεβόμενος κι εγώ τις επιλογές του κάθε ανθρώπου... θα συμφωνήσω με τον energiser.
Όχι μόνο τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης αλλά και τα club, τα χορευτάδικα, τα στριπτιζάδικα κλπ δεν είναι χώροι πραγματικής διασκέδασης. Και να ξεκαθαρίσω, δεν είμαι εναντίον της ύπαρξης αυτών των μαγαζιών (με εξαίρεση τα στριπτιζάδικα), είμαι κατά της νοοτροπίας που έχει ένα μεγάλο ποσοστό (ίσως και η πλειοψηφία) αυτών που τα επισκέπτονται.
Όποιος θέλει να πάει για να χορέψει, να εκτονωθεί, να φλερτάρει και, γενικά, να ευχαριστηθεί, ΜΑΓΚΙΑ του και ΜΠΡΑΒΟ του. Ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο; Εγώ αυτά που βλέπω συνήθως όταν επισκέπτομαι ένα τέτοιο χώρο, είναι πατικωμένα και σαρδελοποιημένα σώματα, πολλές φορές ασφυκτική έλλειψη χώρου, απλανή βλέμματα, αφ' υψηλού βλέμματα, επίδειξη των νέων τάσεων της μόδας, επίδειξη τετράτροχων σκουπιδιών, τηλέφωνα που γράφονται για να σβηστούν την επόμενη μέρα, λίγος χορός και πολλή σκέψη, πεσίματα για αρπαχτές (κι αυτά ανεπιτυχή ως επι το πλείστον) κλπ κλπ.
Η λέξη ''διασκέδαση'' είναι πολύ προσωπική για να κλειστεί μέσα σε κλουβιά με αλκοόλ, καπνό, τουπέ και ευνουχισμένες σεξουαλικές ταυτότητες που προσπαθούν απεγνωσμένα να πειστούν για την ίδια τους την ύπαρξη...

energizer

...συμπερασμα  :?:
 :scratch:

Υ.Γ.
...εγω παντως ακουω για κριση & στο χωρο της διασκεδασης...

Bijoux

παιδιά ο έλληνας και δεύτερο βρακί να μην έχει να βάλει
την διασκάδαση του και το φαγητό δεν θα το παραμερίσει..

έτσι όπως τα λέει ο νίκος
σαρδελοποιήθηκα και πατικώθηκα σε κλαμπ στην αθήνα
για αυτό δεν ξανάρχομαι :P  :P
χεχεχεχεχεχε

αλλά έχω εντοπίσει μια διαφορά στον τρόπο
που διασκεδάζεται εσείς εκεί κάτω σε σχέση με μας στο βορρά..

όταν βγαίνουμε έξω για διασκέδαση
τι να σας πω;
το διασκεδάζουμε μέχρι πρωίας και τελικής πτώσεως
με την καρδιά μας..
σαν μωρά παιδιά..
δεν μας νοιάζει αν το μαγαζί έχει κόσμο
και μας πατάνε, θα τους πατήσουμε και εμείς :P χεχεχε

καμιά κρίση γεράσατε και οι δυο
και δεν ξέρετε να διασκεδάζεται :P  :P  :P

όσο για τις τιμές σας  στα ποτά
αξιοζήλευτες :P  :P

energizer

...εχεις δικιο φιλτατη...
...γερασαμε...εγω με τον ουροκαθετηρα που να τρεχω στα νυχτομαγαζα...
...προτιμω την αποκλειστικη μου...
...& ο Νικος...τον πηραν τα χρονια...καθεται στωικα με τις νοσοκομες & φθονει το ξεφαντωμα που λαμβανει χωρα πλησιον...
 :cry:
...πανε τα χρονια...
 :twisted:

:idea:
...ποσο σιγουρη εισαι για το "καμια κριση"  :?:
 :lol:

Bijoux

χαχαχαχα τον νίκο γιατί τον πήρες στο πλευρό σου;

στα νυκτομάγαζα που πας τι φτιαχνς; :P

Nikos28

:lol:  :lol:  :lol:

Τι λες φίλε μου energiser; Ποιός σου είπε ότι δε διασκεδάζω; Ξέρεις τι πάρτι και τι γλέντια τρικούβερτα κάνουμε κάθε βράδυ στο γεροκομείο που είμαι; Να δεις κάτι γριούλες, άλλο πράμα! Να δεις πόσο σεξουαλικά τους τρέχουν τα σάλια και τους τρέμουν τα χέρια! Έλα να δεις και θα με θυμηθείς, καίνε καρδιές σου λέω (και βηματοδότες)...  :lol:  :lol:  :lol:

energizer

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ  :?:
...συγνωμη αγορι μου αλλα δεν μπορω να διαβασω καλα...
 < ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΑΥΤΑ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ>
...εχει νοσοκομες  :?:   :lol:
...δεν πληρωνουμε εισοδο  :?:

Nikos28

Φτιάξε εσύ το βηματοδότη σου και άστα τ' άλλα...
Τι να τα κάνεις τα γυαλιά; Δε χρειάζεται να βλέπεις. Αφού σου λέω, η μία γριούλα είναι πιο όμορφη από την άλλη, δε με πιστεύεις; :?:  :?:
Και νοσοκόμες ντύνονται άμα θέλεις, και τις μασέλες τους βγάζουνε κι ό,τι θέλεις κάνουνε...
Να τον ακούς τον παππου-Νίκο. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ FOR EVER!!!

:lol:  :lol:  :lol:

riaghul

εβαλα τα Γυαλιλα μου για κοντα..
αν και μακριά η οθόνη...αλλά...
Τι βλεπω?..τι διαβάζω?
 :roll:  :roll:

Χμ!! τι θυμήθηκα τώρα..
Μια βραδυά στα Μετέωρα...
Κατέβηκα στη πόλη για να δω πως περνούν εκει..
Περασμένη η ωρα..¨ολα κλειστά
Μόνο κάποια  club...με ημίφως και γεμάτο κόσμο..
νεαροι/ες με ένα ποτό στο χέρι να κουνιούνται στους ρυθμούς της
άγριας μουσικής...
Επικοινωνία...?....αποκελιεται..
Μπορεί η αφή να ..έπαιζε.. :wink:
¨εφυγα..ανέβηκα στους βράχους...
(ευτυχώς που ο υπνοσάκκος με ακολουθεί)
Κι ειχε και πανσέληνο..
Ομορφιά...
Μια νύχτα στους βράχους στα Μετεώρα...

:)

Nikos28

Αυτό πρέπει να ήταν εμπειρία ζωής...

''Δώστε κρασί να βγεί η αλήθεια''...

''Δώστε φεγγάρι να βγεί η ζωή''...

Μια νύχτα με πανσέληνο
στους βράχους των γιγάντων,
και υπερέβης τις αφές
των χορευτών απάντων...

Ελπίζω κάποτε να το ζήσω κι εγώ...  :wink:

Anonymous

pali mas taxidepse h ria
ego exo na po oti perase o kairos ton mpouzoukion , exei ginei akribo athlima kai kamia parea den akolouthei , spania pleon (edo kai 2 xronia peripou stamathsane aytes oi drasthriothtes)
bebaia ki enas kyrios logos (mh me peite ratsisth) einai oti sth thessaloniki ta phgane ola west side  kai ta kanane terastia kai aprosopa san ths athinas opote xanetai h ousia (me kathe mpoukali doro enas katapelths gia na mporeis na petas to louloudiko ,ektos an exeis epidoseis olympiakon prodiagrafon!!!)
de to syzhto gia ta piso trapezia , den mporeis kan na deis poios tragoudaei , ase pou gia xoro sthn pista oute syzhthsh
ara kata thn tapeinh mou gnomh exei ginei poly ''sthmeno'' to olo skhniko exalou ama exeis kalh parea pas kai se rempetadiko kai kaigetai to pelekoudi h se kanena club
(h pas kai kaneis zhmia sto magazi h tipota)

antiope

ti sumbainei epitelous me esas tous thessalonikeis?giati autos o diaxwrismos ???
ok egw mporei na eimai apo athina exw omws pollous filous kai sth thessalonikh kai omologw oti diaskedazw to idio kala kai panw kai katw kai opoudhpote allou exw paei..h diaskedash einai h idia ...mporei to tamperamento mou na mh me afhnei na dw diafores alla toulaxiston etsi mou fainetai.

fmas

Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάτι εναντίων των Νοτίων..... Τουλάχιστον εγώ.......

Η μίρλα που μας πιάνει ώρες ώρες είναι αρκετά εκνευριστική... Θα συμφωνίσω με την άποψη του ότι όλο λέμε δεν έχουμε λεφτά και όλο τα μαγαζιά είναι τίγκα....... Προσωπικά διασκεδάζω και στα μπουζούκια και σε ένα ρεμπετάδικο........ Παίζει ρόλο η παρέα βασικά....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

761 Επισκέπτες, 1 Χρήστης