Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 610
  • Total: 611
  • Leon

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NICK ΜΑΣ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Δεκεμβρίου 05, 2005, 10:34:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

Παράθεση από: "balland"τα 2 χαρακρηριστικα που παραθεσα ειναι 2 αντιθετα πραγματα...
πως τα καταφερνεις βρε θηριο?????

είμαι αναβλητική σε ότι αφορά εμένα
και ανυπόμονη σε ότι αφορά τους άλλους.....απλά,δεν επιτρέπω στους άλλους να είναι αναβλητικοί (δημοκρατικότατα!)

gbyzf1000

Λοιπόν.....σε τρώει ο..απαυτός σου να μας μάθεις ε;
ΟΚ
Δίαβαζε....
Τολμηρός,δυναμικός,παρορμητικός,με τσαγγανό,μερικές φορές παράφρων με την δουλειά...τρελλένομαι με την λεπτομέρεια αλλά είμαι ικανός να παραδώσο ένα έργο τέλειο...χωρίς να τό χω βάλει στην μπρίζα γιατι βάρίέμαι εύκολα....να δω το τέλος.Αρα...βάρίεμαι γενικά εύκολα,
Μαρέσει τρομερά το άγνωστο και δε το φοβάμαι...απλά τρελλένομαι να με κρατάει στην τσίτα.Είμαι ρομαντικός,καθόλου χυδαίος αν και βρίζω γενικά..όχι όμως τα θεία.Γουστάρω των άλλον αληθινό άν και αληθινός ο ίδιος έχω μάθει και πληρώσει ακριβά τα ψέμματα μου και έτσι δεν τα ξαναλέω ...Γουστάρω δημοκρατικες διαδικασίες και ανθρώπους.Σιχένομαι την αστυνομία και κάθε κατασταλτικό μέσο,γιατι μάρεσει η προοληψη.Γουσταρω την φύση και τα βάζω με αυτούς που την καταπατάνε...Συχένομαι το χρήμα και απλά δουλεύω γιατι μαρεσει και για να ζω ευπρεπώς.Γενικά είμαι έμπιστο άτομο και δεν μου ξεφεύγουν τα μυστικά των άλλων.Μα ρέσουν τα φλέρτ...και να τσιγκλάω γυναίκες...Εχώ πολύ καλή μνήμη...και την χρησιμοποιώ αρκετά στην καθημερινοτητά μου...Τα πέρνω εύκολα..και τσαντίζομαι στο τσακ...μέτα όμως που ηρεμώ και τα ξανασκέφτομαι..γιατι κάπου σ΄λιγουρα και εγώ έχω μερίδιο ευθήνης,γενικά αποφεύγω τους ξυλοδαρμούς.....αλλά ταρίφα μαρέσει να κοπανάω ειδικά αν έχει κάνει επι τόπου στην πατησίων....(χαχααχα).
Είμαι γάυρος..και μάρεσει η φερραρι...αλλά θανατικός του Valentino Rossi..και της ιδέας του 2τροχου αθλητισμού.Αγαπάω και λατρέυω την Ελλάδα ..Ειμαι στα πιστεύω μου λίγο προς τα δεξια...αλλα..με αναρχικές τάσεις...
Γενικά..είμαι εγωιστής και ειδικά στην δουλεία μου δεν σηκώνο οχι μήγα αλλα ούτε σκόνη..στο σπαθί μου..
Ποτέ δεν επιρίπτω ευθύνες στους άλλους..εύκολα.
Πριν αγαπούσα απο συνήθεια...τώρα πρέπει να πέρασει απο 87098098 κύματα....για να το πώ.
Λατρέυω το 1000 μου...και την χρυσάνθη μου και μετά όλα τα άλλα....
Πολύ θα ήθελα...να πηγαίνω μόνιμα με 300....αλλά ας όψεται της γαμίολες της λακούβες...
Αγαπημένα αντικείμενα...1 zippo και 1 ζευγάρει γάντεια.
θες τπτ άλλο;

KiSSeS

αχμμ........

ξέχασες το Α.Φ.Μ., την ΔΟΥ που κάνεις δήλωση, καθώς και τα PIN από όσες κάρτες κατέχεις..... με αυτά είμαι καλυμένη νομίζω....... :P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

fmas

Kissάκι μου......... Έχω πρόβλημα στο να μιλήσω για μένα........... Προτιμώ να μιλάνε άλλοι για μένα...... Πάντως πιστεύω ότι παρόλο τον όγκο μου μπορώ να χαρακτηριστώ ως γίγαντας με καλή καρδιά...... :)

Anonymous

Παράθεση από: "gbyzf1000"γενικά αποφεύγω τους ξυλοδαρμούς.....
Χμμμμ.... μόνο εμένα χτυπάς!!!!!!!!! Ψευτρούληηηηηη μουυυυυυ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ μαύρη με έκανες και όχι τίποτε άλλο λέρωσα και την φορμίτσα μουυυυυ ]

energizer

...θ'ακολουθησω το παραδειγμα του φιλου με το δυσκολο nick...
...δημοσιος υπαλληλος...λιγο πιο θερμος απο τον παραδοσιακο τουλαχιστον ως προς το αντικειμενο εργασιας μου...
 :wink:
...μ'αρεσει η εργασια μου αλλα καθολου το σκεπτικο & ο τροπος λειτουργιας των δημοσιων υπηρεσιων εν γενει...
 :roll:
...να μην περιαυτολογησω...αλλωστε καποια συμπερασματα μπορουν να εξαχθουν ευκολα απο την γραφη μου...
..."ψοφαω" για debates/forum-διαλογους/αναλυσεις...γενικα θα με χαρακτηριζα data junkie(πρεζονι πληροφοριας!)...
 :shock:
...μ'αρεσουν οι λογικοι συνειρμοι...& τα παιχνιδια με κανονες...
 8)
...θεωρω οτι ειμαι ανθρωπος "αρχων"...& εκτιμω τουτες τις αρετες & στους αλλους!
...πολιτικα ψηφιζω οπως πολλοι καποιον χωρις απαραιτητα να συμφωνω καθολικα στο πολιτικο του προγραμμα(προεκλογικα!)...γιατι μετεκλογικα σιγουρα θα διαφωνω...με αυτοχαρακτηριζω στο διασημο κομματι που αναλυουν οι εκλογολογοι ως "αναποφασιστοι" η "μουγγοι" ψηφοφοροι...
...ασχετα με τις ψηφους μου θεωρω οτι αν εξελιπαν οι κομματικοι μηχανισμοι θα ειχαμε 1 υγιεστερο κρατος & πιο ευρυθμη κοινωνια!
 :lol:
...στα προσωπικα μου...ειμαι πολυ προγραμματισμενος & μονο στο "ερωτικο" με εχω συλλαβει παραφερομενο!
...ωστοσο προτιμω υγιεις,αρμονικες σχεσεις...
 :wink:
...την αγαπη μου στην Κατερινα...
...& της ευχομαι καλη δυναμη!
...το ψευδωνυμο μου καλυπτει την ταση εξωστρεφειας που διαθετω καθως & την αδαμαστη ανησυχια μου...περι παντος...
 :salut:

Υ.Γ
Ο ψυχιατρος ποτε θα μας κοινοποιησει αποτελεσματα  :?:

KiSSeS

Παράθεση από: "fmas"Kissάκι μου......... Έχω πρόβλημα στο να μιλήσω για μένα........... Προτιμώ να μιλάνε άλλοι για μένα...... Πάντως πιστεύω ότι παρόλο τον όγκο μου μπορώ να χαρακτηριστώ ως γίγαντας με καλή καρδιά...... :)

FMASακο αλλη μια φορα να ακουσω για τον "ογκο" που λες και θα σου πεταξω κανα τσοκαρο!!!  :evil: Τα παχη μας τα καλη μας, οπως ελεγε και η γιαγια μου (κατι ηξερε και μου το ελεγε απο μικρη...)!

Καλο μου, γιατι μπορεις να πεις μονο τα αρνητικα και οταν αναφερεσαι σε θετικα στοιχεια σου πρεπει να κοτσαρεις απο διπλα και κατι σαρκαστικο?? Μια χαρα παιδι εισαι!! Ολοι εχουμε τον "ογκο" μας, αλλα περα απο αυτον υπαρχουν παρα πολλα ακομα να δειξουμε. Μην κολλας στο ενα... Δες και τα υπολοιπα... Ειναι πολλα περισσοτερα και μπορουν ανετα να μπουν στην θεση του "ογκου"... Στην επομενη απαντηση σου θελω να μου πεις τι θεωρεις εσυ θετικο στον χαρακτηρα σου! Οκ?????

Περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!  :wink:

:D Σμουτς!!!

KiSSeS

Παράθεση από: "energizer"Υ.Γ
Ο ψυχιατρος ποτε θα μας κοινοποιησει αποτελεσματα  :?:

Μολις συνελθει απο τα απανοτα σοκ που υπεστει! Σε κανα χρονο τον βλεπω....  :wink:  :P

Anonymous

riaghul

Α πα!!!
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να μιλήσουν άλλοι για μένα..
(και ποιός με ξέρει?????)
Ας  τα πώ μόνη μου.... :P

Το πρώτο χαρακτηριστικό μου ειναι οτι ειμαι
-πολυ ήρεμη...και αρκετά υπομονετική...
(ομολογώ οτι με παιρνουν τηλεφ. φίλοι ..μόνο για να ηρεμήσουν
... :roll: λένε )
-χαμογελαστή...πάντα...(εδω που τα λέμε μου έχουν πει οτι εχω ωραίο χαμόγελο.. :P )

-δεν μεταδίδω αγχος...γιατι προσπαθω να μη μπαινω ποτέ στη λογική και
τις ανησυχίες του κάθε συνομιλητή μου...(αυτό ωφείλω να πω οτι το κατάφερα μέσα απο άσκηση...
Μπορεί να πιέζομαι απο τον ίδιο μου τον εαυτό ...αλλά δεν αγχώνομαι...)

Κι αυτό που κυριαρχεί σε μένα και το καταλαβαίνω κι εγώ :wink:  
ειναι ο στόχος και ο σκοπός μου σε κάθε εκφραση του και καθημερινά...
Τηρώ μια ενοχλητική πειθαρχία σε αυτό..
(Με βοήθησε σε πολλές φάσεις τις ζωής μου ωστόσο..
Δηλ. ένα απλό παραδειγμα είναι το εξής..
Ήμουν σε ενα βουνό μόνη...
Το πρωί -χαράματα - ξύπνησα κι έβαλα στόχο και σκοπό να ανέβω μια κορυφή..Βρίσκω ένα ποτήρι γάλα που μου άφησε μια γιαγιά, το πίνω...
και ένα σταφύλι και νερό για την ημέρα ..και ξεκινώ..χάθηκα..γύρισα...ξαναχάθηκα..άρχισε να μαυρίζει ο ουρανός για βροχή..εγώ όμως ..την κορυφή κοιτούσα..
Τελικά πριν βραδυάσει έφτασα...και κατέβηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα..
για να βλέπω και κάποιο μονοπατι..ικανοποιημένη για την εκβαση ..)
Δεν μου αρέσει να υπάρχουν μισοτελειωμένα πράγματα...
Με ενοχλεί ότι μισοδουλεύει..

Μου αρέσει το χιούμορ... :) και θαρρώ πως κατανοώ που και με ποιόν
και μέχρι που να το πάω..

Και τελικά μου αρέσει να εκφράζομαι με το ΛΟΓΟ...
Να είμαι σαφής και κατανοητή χωρίς να φλυαρώ...
Αν έχω όμως όμοιο συνομιλητή..χμ!! μπορεί και να παρασυρθώ..
Να , όπως τώρα... :wink: παρασύρθηκα..χωρίς συνομιλητή.. :wink:

Ηθελα πάντα να συμμετάσχω σε κάτι που θα μπορούσε να φέρει
αλλαγή στο κοινωνικο-πολιτικό σύστημα..
Νεαρά ακόμα νόμισα πως τα πολιτικά ενδιαφέροντα θα συντελούσαν σε κάτι τέτοιο...Συμμετείχα σε αριστερά κόμματα..
αλλά έγκαιρα κατάλαβα ότι αυτά  άλλα κι αλλού αποσκοπούν..
Αποχώρησα και δεν ξαναενδιαφέρθηκα..
(Λες και συντονίστηκαν με το πνέυμα μου και με τις καινουργιες αλλαγές καταλόγων..δεν ήμουν εγγεγραμμένη πουθενά.. :P )

Καταλήγω...
Η κοινωνία είμαστε εμεις...και αυτή ειναι η προεκτασή μας..
Αν δεν αλλάξω τον εαυτό μου..δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και κανείς γύρω μου..
Προσπαθώ να κάνω πράξεις που να περιλαμβάνουν το εξης πεντάπτυχο..
Αλήθεια-Αγάπη-Υγεία-Ομορφιά και Φώς..
Προσπαθώ είπα... :wink:

papi

Εγω εχω παρατηρηση οτι μεσα ειμαστε διαφορετικοι απο οτι ειμαστε εξω.
Μεσα βγαζουμε το χιουμορ ενω εξω ειμαστε πιο σοβαροι ή θα ειναι το αντιθετο,δηλαδη σοβαροι μεσα και εξω κανουν χιουμορ.
ή ενα αλλο παραδειγμα ειναι οτι μεσα μπορουν να κανουν πιο ευκολα καμακι παρα εξω.
Και μην μου πει κανεις οτι πχ εγω ειμαι και εξω και μεσα το ιδιο γιατι θα ειναι λαθος.

KiSSeS

gaurinoula μου πιστεύω ότι είμαστε ότι πιστεύουμε ότι είμαστε...(σε μπέρδεψα ε?? :P) Δηλαδή, αν νιώθω άχρηστη, χαζή κλπ κλπ, τότε και οι άλλοι πιστεύουν το ίδιο. Τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους. Και αυτό όχι επειδή είμαι, αλλά επειδή μεταδίδω αυτή την εικόνα, έστω και ψεύτικη. (είναι πολύ καλό κολπάκι όμως για να το κάνεις... πιάνει!! :D ) Ψώνια δεν είμαστε επειδή θεωρούμε ότι έχουμε και κάποια θετικά στοιχεία στο χαρατκήρα μας, ούτε και με το να τα υποστηρίζουμε. Ψώνια είμαστε όταν προσπαθούμε να δείξουμε κάτι που δεν είμαστε.... (άντε πάλι σε γλύτωσα βρε!  :lol: ) Άρα κούκλα μου... ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!  :wink:

riaghul ούτε εμένα μου αρέσει να μιλάνε άλλοι για μένα... Γιατί όντως κανείς δε με ξέρει τόσο καλά... Ούτε εγώ... Κάθε μέρα ανακαλύπτω νέα πράγματα θετικά και αρνητικά... Άρα...? :P    Θέλω να μου πεις για την άσκηση που έκανες για να μην μπαίνεις στα προβλήματα του συνομιλητή σου... Το κάνω πολλές φορές, κυρίως ασυναίσθητα, με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεση μου, κι ενώ μπορεί να ανεβάσω την διάθεση του συνομιλητή μου, η δικιά μου να παραμείνει off... Πες μου λεπτομέρειες σε παρακαλώ!!!!!!  :roll:

papiko λογικό είναι να υπάρχει διαφορά, έστω και μικρή. Έξω είσαι "εκτεθειμένος" στα μάτια του καθενός, είναι πιο εύκολο για κάποιον να καταλάβει πράγματα για σένα, από τις κινήσεις σου, τον τόνο της φωνής σου, τον τρόπο που κοιτάς, από χίλια δυό πράγματα δηλαδή. Πίσω από την οθόνη όμως τα πράγματα αλλάζουν... Εκεί είσαι "καλυμένος" από όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Είσαι πιο χαλαρός, πιο ελεύθερος στην σκέψη και στα λόγια και γενικά συμπεριφέρεσαι χωρίς πολύ πολύ σκέψη... Εγώ πχ., μέσα είμαι χαλαρή, κάνω την πλάκα μου, λέω τις βλακείες μου, δε με πολυνοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα... Έξω όμως είμαι αρκετά πιο μαζεμένη, με άτομα που δε γνωρίζω καλά μπορείς να πεις ότι είμαι και λίγο ντροπαλή. Βέβαια αυτό είναι μέχρι να πάρω θάρρος (δώσε θάρρος στον χωριάτη δε λένε???  8) ) Εκεί θα με δεις να συμπεριφέρομαι πάνω κάτω όπως και μέσα. Με τις βλακείες μου, τα γέλια μου, τα πειράγματα μου... Πολλές φορές γίνομαι σαν καραγκιόζης... (ναι μου το έχουν πει κι αυτό!!!  :shock: ) Αλλά δε με απασχολεί! Θέλω απλά να περάσω καλά και κυρίως να γελάσω...

Με έπιασε πάλι η πολυλογία μου ε??? ΟΚ ΟΚ σας αφήνω να ηρεμήσετε! Σταματάω!  :roll:  :P  :P  :P  :P :mrgreen:

papi

οντως ετσι ειναι οπως το λες..σε ειδα μαζεμενη οπως ειδα και την γαυρινα μαζεμενη και λεω αχμ τι εγεινε;γιατι;να με κοιτανε λες και ηρθα απο το διαστημα :roll: ...δεν ξερω πως να αντιδρασω οταν βλεπω αρνητικη συμπεριφορα προς εμενα οταν μεσα ειστε διαφορετικοι δλδ πιο ζεστοι να το πω. :roll: εγω παντως προσπαθω ακομα και εξω να ειμαι περιπου το ιδιο οπως και μεσα.Το σιγουρο ειναι οτι δεν κανω τον ιδιο χαβαλε οπως εδω...ειμαι πιο σοβαρος..αλλα ειναι οπως το ειπες οτι κανεις τον καραγκιοζη..και εγω ετσι κανω γιατι η πολυ σοβαροτητα και ντροπαλοτητα κουραζει τους αλλους οποτε πρεπει να αντιδρασουμε καπως για να γινει πιο ομορφη η ατμοσφαιρα παρα να εχουμε τα χερια μας σταυρωτα και να κοιταμε αμιλιτα ο ενας τον αλλον.

Labrokratis

Μέσα, έξω ο ίδιος είμαι! Παντού μισητός!!!!

Argiro

Εγώ αισθάνομαι το ίδιο και εδώ και έξω από εδώ. Είμαι ευαίσθητη -παρόλο που δεν φαίνεται αυτό σε εκείνους που δεν με ξέρουν και σε αυτούς που με ξέρουν επίσης, γιατί ταυτόχρονα είμαι πολύ εσωστρεφής. Πολλές φορές είμαι ισχυρογνώμων, αλαζονική και εγωίστρια, αλλά το παλεύω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ανεκτική και δίνω χώρο στους άλλους, ακόμη και όταν δεν πρέπει. Είμαι κοινωνική αλλά δυσκολεύομαι να πλησιάσω τους ανθρώπους. Θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι έχουν καλά στοιχεία και κανείς δεν είναι κακός από τη φύση του, έτσι μπορώ να σχετιστώ με πολλών ειδών ανθρώπους. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και ειλικρινής και δεν μπαίνω στον κόπο να λέω ψέματα ή να κρύβω διάφορα πράγματα, γιατί το θεωρώ κουραστικό -άσε που δεν θα θυμάμαι και τι ψέμματα είπα ώστε να μην λέω άλλα μετά. Σε γενικές γραμμές είμαι δύσκολος και αντιφατικός χαρακτήρας και δεν θα πω άλλα, γιατί δεν μου αρέσει να λέω πολλά για τον εαυτό μου.

Θα απαντήσω σε αυτό που λέει το papi. Φίλε μου, νομίζω πως δεν έχεις σωστή άποψη για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Νομίζω πως όλοι σε συμπαθούν. Όμως δεν είναι το ίδιο όπως όταν μιλάμε εδώ. Όταν έχεις τον άλλον απέναντί σου, τις περισσότερες φορές δυσκολεύεσαι να τον πλησιάσεις. Πρέπει κι εσύ να ανοίγεσαι στους άλλους, γιατί αν είσαι καχύποπτος θα το εκλάβουν διαφορετικά και θα νομίζουν πως εσύ τους κοιτάζεις κάπως. Βέβαια δεν είναι εύκολο να ανοίγεται κανείς και όλα αυτά που λέω είναι θεωρίες που δύσκολα εφαρμόζονται, στις οποίες είμαι αρκετά καλή όπως και οι υπόλοιποι. Στην πράξη όμως αλλάζει το πράγμα...

610 Επισκέπτες, 1 Χρήστης