Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 562
  • Total: 562

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NICK ΜΑΣ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Δεκεμβρίου 05, 2005, 10:34:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Όλοι γνωρίζουμε πολλά άτομα μέσα στο νετ, όπου συνομιλούμε, γελάμε, τσακωνόμαστε, παρεξηγούμαστε, περνάμε καλές και κακές στιγμές τις ώρες που "βολτάρουμε" στα εκάστοτε site! Όμως, όλοι μας κρυβόμαστε πίσω από ένα nick... Αυτό το nick κρύβει ένα άτομο άγνωστο για εμάς, όπου πολλές φορές το παρεξηγούμε από μια λέξη ή φράση του και χάνεται η όλη επαφή....

Η δική μου ερώτηση είναι: Ποιός κρύβεται πίσω από το nick σας?

Αυτός ο κάποιος δύσκολα εμφανίζεται μέσα σε ένα chatroom και ακόμα πιο δύσκολα αναγνωρίζεται σε μια συνάντηση... Εγώ απλά θα ήθελα να μου πείτε μερικά λόγια, για εσάς ή για άτομα που θέλετε από εδώ, έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα!

:)  :)  :)  :)

papi

εγω τι να πω :roll: εμενα με ξερουν..ειμαι αληθινος...μισο το ψεμμα...ειμαι γκρινιαρης....ασε που παρεξηγιεμε(σε δουλεια να βρισκομαστε :evil: )...ειμαι γλυκος και ομορφος...κατα τα αλλα αγαπω ευκολα τους ανθρωπους και αν γινει καποιο λαθος ειτε φταιο ειτε δεν φταιο ζηταω συγγνωμη...ανθρωποι ειμαστε....καλα υπαρχουν και τα ζωα αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε παντα στο ολο συνολο.Αυτα τα ολιγα με λιγες λεξεις για εμενα.

KiSSeS

χεχεχεχε παπικομ!!!

να γραψω κι εγω το κατιτις μου για μενα.... βασικα, αν και δεν ξερω πως το καταφερνω, αλλα πολλες φορες δινω την εντυπωση στους αλλους οτι ειμαι σνομπ, αχωνευτη και απλησιαστη... πραγματικα δεν ξερω πως το καταφερνω αυτο... γιατι καθε αλλο παρα αυτο ειμαι!!! μου αρεσει πολυ να γελαω, να αστειευομαι, να πειραζω κοσμο, να υπαρχει γενικα χαβαλες και να περναω καλα. θα μιλησω σοβαρα, θα βοηθησω οσο μπορω καποιον που ζητα την βοηθεια μου αλλα θα βαρεθω απιστευτα σε σοβαροφανεις καταστασεις και παρεες... Ισως το πειραγμα μου μερικες φορες να ειναι λιγο καυστικο, ακομα και για μενα την ιδια, αλλα αυτο παντα συνοδευεται απο καλοπροαιρετη διαθεση. αν και αρκετα νευρικια, προσπαθω παντα να σκεφτω πριν πω το οτιδηποτε... κι αυτο γιατι δε μου αρεσει να προσβαλλω τους αλλους, οπως δε μου αρεσει κι εμενα να με προσβαλλουν οι αλλοι. γενικα ακολουθω το ρητο που λεει "μην κανεις στους αλλους οτι δε θες να κανουν οι αλλοι για σενα". με επιασε η παρλα μου παλι ε?? αυτο ειναι ενα ακομα χαρακτηριστικο μου.... :P

αυτα για μενα... τις τελικες αποφασεις τις αφηνω σε εσας! :wink:  :P

SmouTS!!!

papi

α ωραια πραγματα κιςς :roll: ξεχασα να πω οτι ειμαι χαδιαρης και ζουζουνος και μωρο(νια νια νια αντα αντα ανταμπαντα)παρα τα 32 μου χρονια και ασε που ζηλευω :evil: ααααααααααα ειμαι και πειραχτηρι(σαν ανοιχτηρι ακουγετε!). :roll:

KiSSeS

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

α ρε ανοιχτηρι εσυ!!!!!

λοοοοοοοοοοοοοολ  :P

papi

:P  :P  :P  καλα μονο εμεις ειμαστε πισω απο το νικ μας;α τωρα που ειπα νικ.αυριο γιορταζουν ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗ!Ωρε θα φαμε μπολικα Γλυκακια και σοκολατες!μιαμ μιαμ μιαμ :roll:

chriastina

μέρα αποκαλύψεων?
λοιπόν,τα καλά πρώτα:
είμαι πεισματάρα....και όποιος δεν το πιστέψει κακό του κεφαλιού του
είμαι αναβλητική...."μην κάνεις σήμερα ότι μπορείς να κάνεις αύριο"
μου αρέσει να ακριβολογώ...γι αυτό αναλύω την κάθε λέξη που θα ακούσω σε σημείο που πολλοί εκνευρίζονται
μουλαρώνω....α! όλα κι όλα,αν πω όχι ούτε ο Θεός δεν μου αλλάζει γνώμη
δεν ζητάω συγνώμη....(χωρίς σχόλιο)
είμαι πιστή....μέχρι αηδίας
αυτοσαρκάζομαι συνεχώς.......και κάνω καυστικά σχόλια(όπου βλέπω ότι το αντέχουν)
είμαι ανυπόμονη.....το "σε λίγο" είναι πολύ αργά για μένα
αυτά.
όσο για τα αρνητικά μου.....δεν αποακαλύπτω τίποτα.

balland

Παράθεση από: "chriastina"
είμαι αναβλητική...."μην κάνεις σήμερα ότι μπορείς να κάνεις αύριο"

είμαι ανυπόμονη.....το "σε λίγο" είναι πολύ αργά για μένα
αυτά.
[/quote
:roll:

fmas

Ποιός είναι ο fmas........

Δύσκολο να μιλήσω εγώ για μένα..... Αφήνω ως συνήθως τους άλλους να το κάνουν........

Βασικό μου αρνητικό στοιχείο (αν και πολλές φορές μου γυρνάει σε καλό) είναι ότι είμαι πεισματάρης...... Ακόμα και αν δεν μπορεί να γίνει η δουλειά μου θα βρω έναν τρόπο να την κάνω.......

Για τα υπόλοιπα αφήνω τους άλλους να μιλήσουν για μένα..... Όσοι με έχουν γνωρίσει πολύ ή λίγο.......

chriastina

τι δεν κατάλαβες ballantd-ακο?

balland

τα 2 χαρακρηριστικα που παραθεσα ειναι 2 αντιθετα πραγματα...
πως τα καταφερνεις βρε θηριο?????

THLEFWNA

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ NICK ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ... :lol:  :lol:

Nikos28

Ένας απλός και ρομαντικός άνθρωπος...  8)

Eratw

Επειδή είμαι νέο μέλος εδώ θα ήθελα να παρουσιάσω τα του χαρακτήρα μου  :)
Είμαι άνθρωπος που του αρέσει το χιούμορ... ολίγον τι πειραχτήρι αλλά δέχομαι και το πείραγμα του άλλου.
Ένα ελάττωμά μου είναι ότι είμαι πεισματάρα και εγωίστρια εκεί που πρέπει να είμαι, αλλά γίνομαι και χαλί να με πατήσεις όταν μου έχεις συμπεριφερθεί με ειλικρίνεια και τιμιότητα.
Καπνίζω λίγο παραπάνω από το κανονικό... αλλά λέω δεν βαριέσαι  :)
Είμαι κοινωνικό άτομο και πάνω από όλα μαγειρεύω ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Ελπίζω να "φωτογράφισα" λίγο την ΕΡΑΤΩ  :D
Καλημέρα σας!

KiSSeS

FMASακο μου, το να μιλησεις για σενα δεν δηλωνει κατι αρνητικο. Ισα ισα που εμεις ειμαστε οι πιο αυστηροι κριτες του εαυτου μας...  Το να πεις δυο λογια παραπανω (και κανενα θετικο στοιχειο) δε θα βλαψει. Ισως και να ειναι πραγματα τα οποια ο αλλος δε καταλαβαινει με τη μια.... Κανε μια προσπαθεια...  :)

Balland ειναι πολυ ευκολο να τα καταφερεις... Κυριως αν αφορουν πραγματα που σε ενδιαφερουν η πραγματα που σου ειναι καπως αδιαφορα... Το εχω κι εγω αυτο.. Οταν θελω κατι, το θελω εδω και τωρα! Οταν πρεπει να κανω κατι ομως που δε με συγκινει, ικανη ειμαι να το αναβαλω επ'αοριστου....  :mrgreen:

THLEFWNA τηλεφωνικο κεντρο εισαι καλε???? :shock:

Eratw ποτε θα μας μαγειρεψεις????????  :P  :P  :P

562 Επισκέπτες, 0 Χρήστες