Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 584
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 577
  • Total: 577

Κρέας με πιπεριές και ελιές

Ξεκίνησε από Marlboro, Δεκεμβρίου 09, 2005, 03:16:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Marlboro

Κρέας με πιπεριές και ελιές

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 μικρή κόκκινη πιπεριά (όχι καυτερή)
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρή πράσινη πιπεριά
200 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (μαμούθ)
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 κιλό ώριμες ντομάτες
2-3 καρότα (προαιρετικά)
1-2 ξύλα κανέλας
2-3 καρφιά γαρίφαλο
Λίγο αλάτι

Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ημίξηρος
-Ερυθρός ξηρός

Ετοιμασία
Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει (για μισή ώρα περίπου) και το στραγγίζουμε καλά.
Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, τα καρότα, τις πιπεριές και τις ελιές.
Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρασί, τις ντομάτες, τις ελιές, τα καρότα, το αλάτι, το γαρίφαλο, την κανέλα και τέλος τις πιπεριές.
Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει (30-40 λεπτά περίπου) χωρίς να το ανακατεύουμε για να μην "σπάσει" το κρέας.
Συνοδεύεται από ρύζι, μακαρόνια, πουρέ ή τηγανητές πατάτες.

ASSOS

Το ρηξες στο Φαή ρε !!!

minoraki

μονος σου μαγειρευεις μιστερ μαλ???
τυχερη η γυναικα σου!!!!!

Marlboro

Παράθεση από: "ASSOS"Το ρηξες στο Φαή ρε !!!

ΑΣΣΕ εγώ δεν τρώω!!! Μαγειρεύω για τους άλλους περισσότερο!!!

Marlboro

Παράθεση από: "minoraki"μονος σου μαγειρευεις μιστερ μαλ???
τυχερη η γυναικα σου!!!!!

minoraki όταν χρειάζεται μαγειρεύω και να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει!

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D  :D καλα κανεις μαλ....και μενα μου αρεσει η μαγειρικη....δημιουργεις! ιδιως οταν προκειται για τα αγαπημενα σου προσωπα!

Marlboro

Έτσι είναι minoraki όντως η μαγειρική είναι δημιουργία

minoraki

να σε ρωτησω κατι???? θα μαγειρεψεις και γαλοπουλα???? εχεις καμμια συνταγη????? εχω μια της μητερας μου και θελω κατι το διαφορετικο.....αν βρεις κατι.....pls let me know!!!!

Marlboro

Πάντα η συνταγές της μητέρας μας είναι οι καλύτερες. Γαλοπούλα γεμιστή φτιάχνω κάθε χρόνο είναι η Σπεσιαλιτέ μου. Οι συνταγές για γαλοπούλα δεν διαφέρουν πολύ. Η διαφορά πίστευω πως είναι στη γέμιση! :idea:

minoraki

το ξερω οτι οι συνταγες της μητερας μας ειναι οι καλλιτερες....αλλά ας αλλαξουμε και λιγο βρε παιδι μου.....
 :arrow: για πες καμμια συνταγη με γεμιση.....εγω κανω αυτη που ειναι με κουκουναρι, μαιντανο, καστανο και το βασικο ειναι ο κιμας.....

Marlboro

Παράθεση από: "minoraki"το ξερω οτι οι συνταγες της μητερας μας ειναι οι καλλιτερες....αλλά ας αλλαξουμε και λιγο βρε παιδι μου.....
 :arrow: για πες καμμια συνταγη με γεμιση.....εγω κανω αυτη που ειναι με κουκουναρι, μαιντανο, καστανο και το βασικο ειναι ο κιμας.....

Αυτή η συνταγή που λες είναι η πιο γνωστή!Θα σκεφτώ κάποια παραλλαγή και θα σου πω!!!

minoraki

577 Επισκέπτες, 0 Χρήστες