Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 660
  • Total: 660

Επιδόματα ανεργείας και Δώρα Χριστουγέννων ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε από papi, Δεκεμβρίου 11, 2005, 08:42:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Πάπιε μου, όλα καλά και όλα ωραία (Μαύρη ομορφιά, αλλά...) εμείς οι ελεύθεροι -πολιορκημένοι- επαγγελματίες δεν δικαιούμαστε τίποτα απολύτως. 'Ημουν έναν χρόνο άνεργη και δεν είχα κανένα απολύτως δικαίωμα, ούτε καν στα 300 ευρώ της πείνας. Αυτά είναι...

riaghul

Εμ και δεν πρόσφερες τίποτα για ΕΝΑ ολόκληρο χρόνο
Εμ και ήθελες να σου τα δώσουν τα Ευρουδάκια :P

Τι τη πέρασες την Πολιτεία καλή μου??
Να πληρώνει τους χαρμοφάηδες? :P

Βρε αν δεν στρωθείς κάτι να κανεις
σιγά μη ζήσεις με τα επιδόματα... :evil:

Αλλά , εδώ που τα λέμε εσύ τα κατάφερες κι έζησες...

Λες να τα κόψουμε αυτά τα επιδόματα απο ΟΛΟΥΣ...? :roll:
Να βολέψουμε με εκείνα τα ευρουδάκια  κανένα παραγοντα που θα φέρει και μερικούς ψήφους?
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

tristana

Ρία, ΧΟ ΧΟ ΧΟ! Σωστά λέγεις!!! Να κάνουμε έναν έρανο για τους πτωχούς και άτιμους παράγοντες! Πώς δεν το είχα σκεφτεί;

Argiro

Εγώ λέω να κάνουμε έρανο υπέρ του απόρου επιχειρηματία.  :twisted: Δεν τους βλέπεις τους καημένους; Έχουν ρέψει από την αφραγκία. Όχι μόνο δεν βγαίνουν να δώσουν καμία αύξηση στους εργαζομένους, αλλά κοντεύουν να το κλείσουν το μαγαζί... Και πώς θα κάνουν Χριστούγεννα οι δόλιοι; Είναι να τους λυπάται κανεις! :roll:

papi

Αχμ..Ποιος ειναι απο εδω μεσα Επιχειρηματιας;;;;; :evil:  :evil:  :evil:

minoraki

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :D  :D  :D  :D  :D  :D
(αλλά μη ρωτησεις τι επιχειρησεις κανω.....)

Argiro

Εγώ. Αλλά είμαι εκκολαπτόμενη επιχειρηματίας προς το παρόν. Και σίγουρα δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ έτσι...

minoraki

Παράθεση από: "Argiro"Εγώ. Αλλά είμαι εκκολαπτόμενη επιχειρηματίας προς το παρόν. Και σίγουρα δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ έτσι...
αργυρουλιιιιιιιιι μου helloooooooo.....ξερεις ποσο αλλαζει ο ψυχισμος του ανθρωπου οταν βρεθει στη θεση του εργοδοτη-επιχειρηματια....εγω δουλευω στο γραφειο ενος πολυ κολλητου-οικογενειακου φιλου.....σε διαβεβαιωνω οτι εχω πεσει απο τα συννεφα με την συμπεριφορα του.....ουτε λιγο ουτε πολυ εχει ψιλοξεχασει την φιλια μας των τοσων χρονων.....τα χρηματα αλλαζουν τον ανθρωπο και η θεση ισχυος.....

υ.γ. αστειευομουν με τις "επιχειρησεις μου".....δεν πιστευω να το πιστεψατε..... :D  :D

Argiro

Μην το ψάχνεις, φιλενάδα. Εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο και ο δικός μου ψυχισμός έχει πια παγιωθεί. Δεν αλλάζει ούτε με βόμβα ναπάλμ...

papi

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "papi"υ.γ. αστειευομουν με τις "επιχειρησεις μου".....δεν πιστευω να το πιστεψατε..... :D  :D

ωστε ετσι ε; :roll:

660 Επισκέπτες, 0 Χρήστες