Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 659
  • Total: 659

Τάρανδοι

Ξεκίνησε από junkie, Δεκεμβρίου 12, 2005, 02:58:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Μπλίτζεν]

Πήρα το όνομά μου ,επειδή μια μέρα με χτύπησε κεραυνός τόσο πολύ που πραγματικά μπορεί ηλεκτρικά να φορτιστώ.Το ατύχημα συνέβει στην παιδική μου  ηλικία όταν  ζούσα στις υψηλότερες κορυφές των Ελβετικών Άλπεων.Οι κορυφές ήταν τόσο κοντά στον ουρανό ,έτσι ώστε κάθε φορά που περνούσα ένα σύννεφο, ακουγόταν

ΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ..!!!!

πάνω από τα κλαδωτά μου κέρατα.

Με τα κλαδωτά μου κέρατα μπορώ  να πιάσω σταθμούς στο ράδιο και την τηλεόραση, λόγω της ηλεκτρικότητας,αλλά και να δείχνω συνέχεια στο Βόρειο Πόλο σαν πυξίδα.
Μία μέρα αποφάσισα να ακολουθήσω την πυξίδα μου και να πάω στο Βόρειο Πόλο.Όταν έφτασα εκεί και με είδε ο Santa Claus ,αμέσως με  έκανε μέλος της ομάδας των ταράνδων.
Τώρα  είμαι η πυξίδα του Santa Claus,  το ραδιόφωνο  στο Βόρειο Πόλο και η λάμπα της ομάδας που τους δείχνω το δρόμο τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα. Βοηθός μου είναι.......

junkie

Κιούπιντ]

Θα νομίζατε ότι ο τάρανδος που τραβάει το έλκυθρο του Santa Claus είναι πάρα πολύ απασχολημένος.
Είναι αλήθεια.Βρίσκω όμως  χρόνο για να δείξει την ρομαντική μου πλευρά. Κρύβομαι  πίσω από κάθε ρομαντική ιστορία που δημιουργείται ανάμεσα στους ταράνδους.Και όχι μόνο σε αυτούς τους ταράνδους που ζούν στο Βόρειο Πόλο.
Είμαι προσωπικά υπεύθυνος για τη δημιουργία 1043 ζευγαριών,μόνο τον τελευταίο χρόνο.
Πιο πολύ όμως  θα σας ενδιαφέρει να σας πω   τη δική μου ρομαντική ιστορία .
Μια μέρα πριν πάρα πολύ καιρό,πετούσα μόνος μου,απλά για να χαλαρώσω και να δοκιμάσω μερικές προσγειώσεις σε στέγες, περίπου μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.Ξαφνικά, η ματιά μου έπεσε πάνω σε μία αγέλη από εκπαιδευόμενους ταράνδους.Τους αναγνώρισα από τη στολή τους και τα κλαδωτά τους κέρατα .που αναβόσβηναν . Η αγέλη εκτινασόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο χιόνι της ανατολικής πλευράς των συνόρων στην Λάπλαντ όταν

WHOOOOOOOOSH………!!!

Χτύπησε μια τεράστια μπάλα χιονιού, που έκανε την ομάδα  να χάσει τον έλεγχο και να γυρίσει ανάποδα και να οδηγείτε προς την άκρη του Τρομερού Βουνού!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα μία γρήγορη βουτιά και άρπαξα τον αρχηγό των τάρανδων,οδηγώντας τους ευγενικά .Όταν προσγείωσα την ομάδα  και είδα ότι η ομάδα ήταν ασφαλής,μία μικρή ταρανδούλα ,η Βίξεν, έτρεξε και με αγκάλιασε. Βοηθός μου είναι

junkie

Κόμετ ]

Δεν εργαζόμουν  μετά από το ατύχημα που είχα, και το οποίο είναι  υπεύθυνο για το όνομά μου «Κόμετ».
Το ατύχημα συνέβει κατά τη διάρκεια του τέλους της διαδρομής της πρώτης Χριστουγεννιάτικης παράδοσης των δώρων με έλκυθρο.
Εκείνη την σκοτεινή καί γεμάτη ομίχλη νύχτα, οδηγούσα την ομάδα.
Ξαφνικά νόμιζα ότι διέκρινα το μεγάλο Φωτεινό Φάρο που βρίσκεται στην κορυφή του Βόρειου Πόλου ,εκείνο που ακόμα δείχνει το  δρόμο για το γυρισμό στην ομάδα του ελκύθρου .
Δυστυχώς εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε το ραντάρ και τα δελτία καιρού.
ΝΑΙ...ήταν ένας πραγματικός κομήτης που πέρασε από την ατμόσφαιρα της Γης και μία παρολίγο καταστροφή  που δεν έγινε, γιατί  έβαλα το κεφάλι μου μπροστά και έσωσα την ομάδα.΄Εγινα ήρωας αλλά ακόμα βλέπω αστράκια..!!!! Ακόμα και την ημέρα.!!! Βοηθός μου είναι...

junkie

Ντόντερ]  

Είμαι η πρώτη
ταρανδούλα που αποφοίτησε από την  περίφημη Στρατιωτική Σχολή του
Αυγοτάραχου,και πιστεύω ότι η εξάσκηση ποτέ δεν τελειώνει.Είμαι η ταρανδούλα που έχει αναλάβει την εξάσκηση των ταράνδων για τη μεγάλη  νύχτα των Χριστουγέννων.Ο μόνος τάρανδος που δεν παίρνει μέρος στα παιχνίδια μου είναι ο Ντάσερ(γιατί βρίσκεται μονίμως σε διακοπές).Ανάμεσα μας έχει αναπτυχθεί ένα είδος ανταγωνισμού. Γνώμη μου είναι ότι εγώ θα έπρεπε να ήμουν  αρχηγός της  ομάδας του ελκύθρου καί όχι ο Ντάσερ.
Ο ανταγωνισμός μας είναι υγειής και δεν έχει σημειωθεί κανένα άσχημο επεισόδιο ανάμεσα μας. Όλοι οι τάρανδοι με σέβονται  και εκτιμούν την  προσπάθειά μου να τους κάνω καλύτερους και να τους μάθω καινούρια πράγματα ,ακόμα και αν πονούν τα ποδαράκια τους και οι οπλές τους στο τέλος της κάθε ημέρας.  Βοηθός μου είναι..

junkie

Βίξεν ]

Θυμόσαστε την όμορφη ταρανδούλα ,που ήταν αρχήγος των εκπαιδευόμενων ταράνδων,όταν διεσώθηκαν από τον τάρανδο Κιούπιντ?
Ήμουν εγώ, η καλύτερη ταρανδούλα στην τάξη της.
Είμαι  ξακουστή για την ομορφιά μου και το χαρισματικό μου πέταγμα,το οποίο έγινε ακόμα καλύτερο μετά από χρόνια εξάσκησης.Η  τριπλή κολοτούμπα μου, μαζί με το βάδισμα στο ένα πόδι με κάνουν ασυναγώνιστη.
Μετά την ηρωϊκή διάσωση στάματησα την εξάσκηση  για χάρη του Κιούπιντ για τον οποίο  άρχισα να νιώθω κάτι μέσα μου. Μετά από τόσα χρόνια  μπορώ ακόμα και πετάω χαρισμάτικα, όπως και τότε,εξακολουθώ να είμαι το ίδιο πανέμορφη καθώς και  πιστεύω άκόμα ότι ο Κιούπιντ είναι ο πιο γενναίος τάρανδος που έχει γνωρίσει ποτέ.Μετά από τόσα χρόνια, ο Κιούπιντκαι εγώ , αρέσουμε ακόμα ο ένας στον άλλον και ο Κιούπιντ  ακόμα κοκκινίζει όταν  του κλείνω το μάτι.Βοηθός μου είναι...

junkie

Ντάσερ]

Είμαι από το Λός Άντζελες. Παράτησα την λαμπρή μου καρριέρα στον κινηματογράφο για να γίνω βοηθός στο έλκυθρο του Santa Claus.Μην νομίζετε όμως ότι  θυσίασα κάτι από τη  ζωή μου για να γίνω βοηθός στην ομάδα του ελκύθρου.Αντιθέτως μάλιστα.
Τραβώντας το έλκυθρο του Santa Claus ,έγινα ακόμα πιο διάσημος.Τις μέρες που δεν έχω δουλειές,ή κάνω ηλιοθεραπεία στην παραλία ή γυρίζω ταινίες στα  στούντιο της Βένισον-μία εταιρία που μου ανήκει  και τη διαχειρίζομαι μόνος μου.Οι άλλοι τάρανδοι είναι ενοχλημένοι μαζί μου γιατί δεν κάνω τις ασκήσεις μου μαζί  τους.Το χαρακτηριστικό μου είναι ότι εμφανίζομαι λίγες ώρες  πριν  από την απογείωση του Santa Claus και μάλιστα με ιδιωτικό αεροπλανάκι.
Είμαι ο καλύτερος ιπτάμενος τάρανδος στον κόσμο,και αυτός είναι και ο λόγος που ο Santa Claus με έκανε αρχηγό της ομάδας των ταράνδων.
Βοηθός μου είναι ....

papi

:arrow: ο σουπερ ντουπερ Ταρανδος

junkie

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μάλλον το μπέρδεψες ...σούπερ ντούπερ είναι ο Άη Βασίλης.....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!! ]

659 Επισκέπτες, 0 Χρήστες