Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μου λείπετε.....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Δεκεμβρίου 16, 2005, 07:46:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TetiQ

Kissoulinaaaaaa  :santa: Coupedakiiiiiiii :rendeer: ....wc  :wc: tous leeeeeeeee...... :twisted:
Axxxx se noiw8wwww filenas :cry: ...Soon...8a mas to kopsoune kai emas edw :cry: ....gia thn wra den mas anaba8mizoune to Flash :shock: ...mas bgalane ta CDplayer :shock: ....katargisane tis monades gia disketes :shock: ....mono apo panw mas san tous  :batman:  :twisted:  den gurofernoune....(tous klepsame ton bourdoula...lol )...paeiiii to chatttt...kai ta paixnidatsia einai me thn psuxh sto (_i_) :lol: ...oute ta high scor den prolabenoume na kataxwrisoume :shock: ....lol
Kat'alla...ti na pw... :roll: ...dwse to emailaki sas ekei sto grafeio...na sou stelnw ta apeira hot images,xioumor pictures kai anekdota  :lol: emailakia pou mou stelnoune se ka8hmerinh bash edw sthn doulitsa....(ee...exei kai ta kala tou...xixixiix :wink: )
Filakiaaaaaa polla kouklitses mouuuu kai xoxoxoxooxoxo :santa:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

KiSSeS

ρε τετουλα τα pc γιατι σας τα αφησαν???? ελεος δηλαδη! αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους δικους μας!!!! κουραγιο κουκλα μου!! κανε συνδεση με το κινητο σου καλε! για να μπαινεις αφοβα και να μην δινεις λογαριασμο!!!!! :P εμενα εχει γυαλισει το ματι μου... που θα παει ομως.. θα περασει το σταδιο της στερησης... θα σταματησει το τρεμουλο, ο κρυος ιδρωτας, η καταθλιψη, τα νευρα, οι αναγουλες, να βλεπω στον υπνο μου οτι μου απαντησαν στα θεματα μου.... θα περασει!!!!!! ουφ ουφ!!

εχασα και τα highscore μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  προσπαθω να παιξω απο εδω αλλα σερνεται η συνδεση.... μεχρι να τρεξει το παιχνιδι, ειμαι με τα κλειδια στο χερι για να φυγω... κλαψ... λυγμ.... ζνιφ....

papi

καλημερα κισσ και κουπε

για κατεβαστε τον explorer tou netscape μηπως απο εκει μπαινετε :!: .Το μονο οτι δεν θα εχετε και την καλυτερη αποδοση στο τσατ.

http://browser.netscape.com/ns8/

fmas

Αποκλείτεται να έχουν διαχειριστικά δικαιώματα (Κοινώς NO INSTALL).. Γιατί αμα είχαν θα μπορούσαν να ξηλώσουν τα πάντα..........

papi

mou kanei entyposei pws kai mporei kai mpainei sto msn kai den mporei na mpei sto chat edw!stin ousia den tha mporouse na mpei oute sto msn an eixan mplokarei ton proxy.To mono an exoun valei to zone alarm kai exoun mplokarei na anoigei to chat tou a33.Yparxei mia tetoia ekdoxi.Tote se auth thn periptosi den mporei na kanei kai polla akoma kai me anonymo proxy giati kai pali o anonymos proxy faitete.Sigoura kapoia lusi tha uparxei sto na mpei sto chat.Axm an empene me to proxifier...isos na empaine...paw na tis to dwsw mpas kai ginei tpt.

TetiQ

p@p@ko mou...edw o (_i_)server mas koutsa straba anoigei to chat alla to msn to exoune komenw...mporeis na kaneis logon sto hotmail alla den mporeis na deis email h' messager... :evil:  :evil:  Mporoune kai dinoune kanones parametrwn kai koboune  :twisted: le3eis kleidia....tous axrhstous...lol kai pali :twisted: lol

spellbound

τωρα βρε παιδια, γουιθ ολ ντιου ρεσπεκτ.

για να μην αφηνουν στις συγκεκριμενες εταιρειες να μπουν στο τσατ κλπ, παει να πει πως ο υπευθυνος μηχανογραφησης εδωσε πορισματα στον μπιγκ μπος.  

για τους εργοδοτες (και ΔΕΝ ειμαι  :P ) το να εισαι μεσα σ ενα σαιτ ασχετο προς τη δουλεια σου σημαινει χαμενες εργατοωρες τις οποιες επιβαρρυνεται η εργοδοσια.

ακομα και αν εισαι σαν νικ μονο στο τσατ αλλα κανεις τη δουλεια σου (κοινως εισαι "μακρια") και παλι ο σερβερ καταγραφει οτι εισαι μεσα σε αλλο σαιτ.

Μπορει να λεω και μπουρδες αλλα μην παρατραβατε τα πραγματα γιατι δεν ξερει κανεις τι κυρωσεις μπορει να υπαρχουν μετα.....

Υπομονη και ισως με τον καιρο να σας ξαναφησει να μπειτε....(ρε σεις, ριξτε και ενα καλόπιασμα στον υπευθυνο βρεεεεεεεεε)

αντε, και μας μας λειπετε.....το ξερετε αλλως τε βρε κοριτσια  :oops:

vasilis

spellbound

εσυ ασε τις ερωτησεις και αντε μαζεψου και λιγο καταδωθε  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

giorgos k

Παράθεση από: "KiSSeS"Να πατήσω τώρα τα κλάμματα ή να το αφήσω για μετά?? Αχ Βαχ Αχ!!

Πόσο είναι..?? Μια βδομάδα? Ίσως και παραπάνω που μας έχουν κλειδαμπαρώσει απ'έξω και δεν μπορούμε να μπούμε... Εμένα προσωπικά με πιάσαν τα στερητικά μου ήδη... Αμάν αυτή η λογοκρισία και η καταπίεση. Λες κι ενοχλούσαμε κανέναν... Κι όμως μια ωραία μέρα η μηχανογράφιση αποφάσησε πως το site αυτό αποτελεί κίνδυνο (ε!?!?!?) για το PC μας και τα αρχεία της δουλειάς μας..... Κι όμως το ακούσαμε κι αυτό! Τι να πω?? Σε ποιόν να το πω???? Κι αν το πω θα με ακούσει?? Άσε δε λέω τίποτα... Απλά πλέον παρακολουθώ απ'έξω τις εξελίξεις εδώ... Στη λούφα ίσως καταφέρω να μπω να γράψω 2-3 λέξεις... Ζνιφ........

Μην μας ξεχνάτε... Αν και εκτός πια, εμείς σας θυμόμαστε και μας λείπετε... Γράφτε και κανα post για εμάς... Τις αποκλεισμένες... Από τα μεγαλεία των Forums και του Chat καταντήσαμε να περιμένουμε στο messenger μπας και βρούμε κανέναν να πούμε μια μλκ να περάσει η ώρα... Ας όψεται η ρημάδα η κενωνία και η μηχανογράφιση!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Ζνιφ Ζνιφ................ :cry:
TA KALA ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑς !!!!!!!! ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕς ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑς ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :wink:

KiSSeS

spell μου το θεμα ειναι οτι ο τυπος ηξερε οτι εμπαινα σε chat. τουλαχιστον εγω... γιατι πολλες φορες που το site ειχε καποιο προβλημα και ηταν down, απο το αγχος μου τον επαιρνα τηλ και ρωταγα μπας και μπλοκαραν τπτ. αυτος γελαγε και μου ελεγε οχι και οτι το site κατι εχει... τωρα τι να σου πω... η δουλεια η συγκεκριμενη εγινε χειροκινητα. δεν τα μπλοκαρε κανενα προγραμμα. δε μπορει την μια μερα να μπαινουμε σε ενα site το οποιο ειναι υπο κατασκευη και την αλλη μερα να ειναι μπλοκαρισμενο ΚΑΙ αυτο... δε ξερω... το θεμα ειναι οτι δε μας εγινε καμια παρατηρηση. απλα αποκλειστηκαμε...  :?

να΄σαι καλα βρε giorgo! :) Καλες γιορτες σου ευχομαι και σε σενα!  :D

KiSSeS

αν και λιγο καθυστερημενα....

[size=18]Χρονια Πολλα σας ευχομαι, Ευτυχισμενο το 2006 γεματο χαρες, αγαπη και υγεια!!!!! Να 'σαστε ολοι καλα και παντα χαμογελαστοι!!!![/size]

fmas

Καλή χρονιά και σε σένα kisses...... Άντε μπας και λήξει και ο αποκλεισμό σας από το a33............

KiSSeS

να'σαι καλα φμασακο μου!!!

δεν πιστευω πια να ληξει.. το πηραμε αποφαση πλεον...  :roll:

naiada05

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε κισσσσσσσσσουυυυυυυλιιιιινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μμμ.. :(  :(  :( .....
τι κανειιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςς?????????????????????????????
μας λειπειιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςς βρε παλιοκοριτσο...............τεστ μας κανεις????????????????????????? :P  :P
να σαι παντα καλα γλυκεια μ :hug2:

568 Επισκέπτες, 1 Χρήστης