Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μου λείπετε.....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Δεκεμβρίου 16, 2005, 07:46:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Να πατήσω τώρα τα κλάμματα ή να το αφήσω για μετά?? Αχ Βαχ Αχ!!

Πόσο είναι..?? Μια βδομάδα? Ίσως και παραπάνω που μας έχουν κλειδαμπαρώσει απ'έξω και δεν μπορούμε να μπούμε... Εμένα προσωπικά με πιάσαν τα στερητικά μου ήδη... Αμάν αυτή η λογοκρισία και η καταπίεση. Λες κι ενοχλούσαμε κανέναν... Κι όμως μια ωραία μέρα η μηχανογράφιση αποφάσησε πως το site αυτό αποτελεί κίνδυνο (ε!?!?!?) για το PC μας και τα αρχεία της δουλειάς μας..... Κι όμως το ακούσαμε κι αυτό! Τι να πω?? Σε ποιόν να το πω???? Κι αν το πω θα με ακούσει?? Άσε δε λέω τίποτα... Απλά πλέον παρακολουθώ απ'έξω τις εξελίξεις εδώ... Στη λούφα ίσως καταφέρω να μπω να γράψω 2-3 λέξεις... Ζνιφ........

Μην μας ξεχνάτε... Αν και εκτός πια, εμείς σας θυμόμαστε και μας λείπετε... Γράφτε και κανα post για εμάς... Τις αποκλεισμένες... Από τα μεγαλεία των Forums και του Chat καταντήσαμε να περιμένουμε στο messenger μπας και βρούμε κανέναν να πούμε μια μλκ να περάσει η ώρα... Ας όψεται η ρημάδα η κενωνία και η μηχανογράφιση!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Ζνιφ Ζνιφ................ :cry:

gbyzf1000

KiSSeS

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

merry_christmas_pollina

:cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  :( και εσεις μας λειπετε.....νομιζα οτι κατι ειχατε παθει και ηθελα να ρωτησω εαν ειστε καλα! φιλια πολλα και τις ευχες μου για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

tristana

Καλούμε σε αγωνιστική κινητοποίηση τους πάντες!
Κίσες, πού βρίσκεται η ακατανόμαστη αυτή εταιρεία;;

Ετοιμάζω πανώ! Είδα και συμμαθήτριές μου -105 ετών κοριτσάκι και σέξι ελαφάκια!!! ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!

Ερχόμαστεεεεεεεεεεεεε! ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑΝ ΓΙΟΥΡΙΑ!!!!! ΤΣΑΡΤΖ!
ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ!

naiada05

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
BRE KISSOULINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TI STENAXVRIESAI??????????THA KANOUME ERANO OLOI APO DW NA SOU PAROUME LARTOP NA KANEIS LOUFA STHN TOUALETTA THS ETAIREIAS KI ASTOUS NA KOUREYONTAI META.................MAS LEIPEIS KI EMAS KISSOULINIIIIIIIIIIIIIIIII MMMM GLYKOOOOOOOOOOOO...........................MAKIAAAAAAAAAAA KAMARI MMMM :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :hug2:  :flower:

chriastina

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΣΣΟΥΛΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

purple

naiada05

:hug2: KISSSSSSSSSSSS GERA        SPAST TON TSAMPOUKAAAAAAAAA    SYMPARASTASHHHHHHHHHHH STO AMAXO KISSOULINNNNNNNNNIIIIII :hug2:  :pirat:  :bcry:

santa_gik

βρε κοριτσια και σε μας μας λειπετε.... (καλα που τα κανα πλακακια με την υπευθυνη μηχ/σης και προς το παρον μ'εχει αφησει στην ησυχια μου ) :?

papi

κιςς βγαλε το εσωρουχο που φορας αυτη την στιγμη και καντο σφεντονα στο αφεντικο σου :oops:  :wink: (αχ και εγω με πια θα παιζω τωρααααααα :cry:  :cry:  :roll: )

Anonymous

Sotis

κιςςες   βαρα του το  κουδουνι  στο  κεφαλι.....

Argiro

Μπες όταν λείπει και μετά σβήσε τα cookies.

santa_gik

Παράθεση από: "Argiro"Μπες όταν λείπει και μετά σβήσε τα cookies.

afto twra pws ginetai vre Argiro???  (katse na mathainw apo twra min tin pathsw kai egw.....)

568 Επισκέπτες, 1 Χρήστης