Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 280
  • Total: 280

Εχω μια απορια...

Ξεκίνησε από matesalato, Δεκεμβρίου 16, 2005, 07:15:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matesalato

Πού αρχίζει το όνειρο και πού τελειώνει η πραγματικότητα; Είναι δυνατόν ο φόβος να είναι τέτοιος ώστε να αδειάζει η ψυχή; Γιατί μια κοινωνία επιμένει στα ίδια λάθη και ενδίδει στις ίδιες αδυναμίες; Μπορεί να λυτρωθεί από τις αμαρτίες της;

energizer

...φιλτατε εχεις ανοιξει ποικιλα θεματα...
...τι,ποιο θελεις να αναλυσουμε  :?:
...το ονειρο  :?:  (εν υπνωση...η το οραμα/ελπιδα)
...πραγματικοτητα  :?:  (την "σχετικη" της φυση...το ειδεχθες που "νομιζουμε" οτι βιωνουμε...η την φιλοσοφικη προσεγγιση της  :?:  )
...ψυχη  :?:  (αυτο & αν σηκωνει κουβεντα...αληθεια υπαρχει  :?: ...η απλα προσεγγιζεις το "φιλευσπλαχνον" των ανθρωπων  :?:  )
...κοινωνια  :?:  (ποια απ'ολες  :?:  κυκλοφορουν/ησαν πολλα μοντελακια...καποια ξεπεραστηκαν & αλλα περναν την κλιμακτηριο τους...)
 :wink:
...λαθη-αδυναμιες  :?:  (ανθρωπινες  :?:  ως ατομα η ως ομαδες  :?:  )
...αμαρτιες  :?:  :?:  :?:  (τι ακριβως οριζεις ετσι  :?:  να βρουμε το "ηθικο" πλαισιο...μας  :?: ,μου  :?: ,σου  :?: του  :?: ,των  :?: )
 :?:

Υ.Γ.
...δεν εχω κατι με τους καλιτεχνες αλλα η επικοινωνια καθισταται λιγο "δυσχερης"(  :?:  ).
 :lol:

Enia

Παράθεση από: "energizer"Υ.Γ.
...δεν εχω κατι με τους καλιτεχνες αλλα η επικοινωνια καθισταται λιγο "δυσχερης"(  :?:  ).
 :lol:

εδώ γελάνε!  :lol: :tongue: μια απορία εξέφρασε ο άνθρωπος, δεν έβαλε θέμα για πανελλήνιες! :lol: :tongue:
όντως βέβαια είναι γενικό και αφηρημένο το θέμα νομίζω... ίσως ματέ να μας έλεγες το γεγονός-αφορμή αυτών των σκέψεών σου...?

sonia

Παράθεση από: "matesalato"Πού αρχίζει το όνειρο και πού τελειώνει η πραγματικότητα; Είναι δυνατόν ο φόβος να είναι τέτοιος ώστε να αδειάζει η ψυχή; Γιατί μια κοινωνία επιμένει στα ίδια λάθη και ενδίδει στις ίδιες αδυναμίες; Μπορεί να λυτρωθεί από τις αμαρτίες της;

to oneiro ksekina kai kapou teleiwnei, h pragmatikothta den teleiwnei pote,
o fovos den pisteuw pws yparxei gia na adeiazei thn psyxh mas ..alla gia na mas anagazei na erxomaste adimetwpoi me dyskoles katastaseis kai na mathainoume na paleuoume!
giati mia koinwnia epimenei sta idia lathh??? ma den lene pws apo ta lathh mas mathainoume? isws h koinwnia na mhn exei mathei apo ta lathh ths.
adynamies.....pws tha eimastan arage an den eixame adynamies? to exeis skeftei?
amarties....yparxoun polla hdh amartias...apo merika den xreiazetai na lytrwthoume!!!

patos

to oneiro arxizei ekei pou teleiwnh h pragmatikotita.
h psyxh den fovate ton fovo dioti einai ftiaxmenh apo kommatia tu.
mia koinwnia kanei ta idia lathi kai epimenh na exei tis idies adynamies because variete kai fovate na na koitaksei allou.

280 Επισκέπτες, 0 Χρήστες