Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 160
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 132
  • Total: 133
  • Leon

Τι κουβαλας μαζι σου αυτη την στιγμη?και τι φορας αυτη την..

Ξεκίνησε από papi, Δεκεμβρίου 18, 2005, 07:57:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Τι κουβαλας μαζι σου αυτη την στιγμη?και τι φορας αυτη την στιγμη?

Εγω τα κλειδια σπιτιου,κλειδια αυτοκινητου, κινητο,μερικα λεφτα(ψαξε ψαξε δεν θα με βρεις :P  :bball: )μερικες καραμελες,ενα πακετο τσιγαρα,κανα παναντολ για ωρα αναγκης,α και κανα πενραζολ για το στομαχι και παω βολταααααααααααα :tongue:

και φοραω ενα τζην παντελονι (μαρκα με εκαψες :P )ενα ζιβαγκο μπλε και τα μποτακια μου!χιχιχι ερε τρελλααα :dwarf:  :elephant: αααα και το μπουφαν μου(που πας ρε καραμητρο με τετοια παγωνια?) :viking:

fmas

Εγώ έχω σκουλαρίκι το κινητό μου και τίποτα άλλο..... Φόραω τις μπιτζάμες μου.....

merry_christmas_pollina

τστστστστστστστστστστστσ.....τι περιεργεια εχει τελος παντων αυτο το παπι!!!!! ολα μα ολα θελει να τα μαθαινει.....τστστστστστστστστστστ  :roll:  :roll:  :roll:

riaghul

μονίμως.....το ....

διαβατηριό   μου :lol:

για το τι φέρω επάνω μου...δεν νοιάζομαι ποτέ :P

fmas

Το φορητό player μου και το χαρτζιλίκι μου........ Φοράω μία γαλάζια μπλούζα και μπλέ σκούρο παντελόνι.....

merry_christmas_pollina

Παράθεση από: "fmas"....... Φοράω μία γαλάζια μπλούζα και μπλέ σκούρο παντελόνι.....
γιαννουλακο μου....της ΟΝΝΕΔ εισαι??? :roll:  :roll:  :D  :D

fmas

Όχι βρε..... Απλά είναι η αγαπημένη μου μπλούζα........ Έχει και κουκούλα εκτάκτου ανάγκης....

kuria

κουβαλαω την τρελα μου και φοραω το αρωμα μου...    :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Konstantinos

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΚΟΒΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..............ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 2 ΚΙΝΗΤΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΕΤΑΙΡΙΚΟ)ΤΣΙΓΑΡΑ,ΚΛΕΙΔΙΑ,ΔΙΠΛΩΜΑ(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΩ)C.C ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ(ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ...........ΑΥΤΑ........ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΑΠΠΟΛΩΝΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

papi

αχμ :roll:

και εγω ειμαι με τις πιτζαμουλες μου και εχω τα κινητα μου να κανουν παρελαση! :D

XmasJunkaki

Το κινητό, τον φορτιστή του, ένα κραγιόν,ένα μολύβι χειλιών,ένα lip gloss, τσιγάρα silk cut κίτρινο, έναν αναπτήρα, μια πιρούνα για τα μαλλιά, 500 ευρώ για την εθνική τράπεζα(που αν καταφέρω σήμερα θα τα καταθέσω), τα κλειδιά του αυτοκινήτου...Και φοράω ένα μπουφάν(σαν εσκιμώος είμαι..), ένα πουλόβερ(chinese boutique ]    :D  :D  :D

XmasJunkaki

merry_christmas_pollina

Παράθεση από: "papi"αχμ :roll:

και εγω ειμαι με τις πιτζαμουλες μου και εχω τα κινητα μου να κανουν παρελαση! :D
δλδ παπακι, για ναχουμε καλο ρωτημα...ποσα κινητα εχεις???? :roll:  :roll:  :roll:

papi

ενα για τους κοντινους φιλους,
ενα για τους μακρινους φιλους,
ενα για τις πριβε καταστασεις,
ενα για τις νεες γνωριμιες,
ενα για τους ανεπιθυμιτους
και ενα τις οικογενειας.

Αυτα τα ολιγαν!σε καλυψα; :roll:

merry_christmas_pollina

εξι μονο????? παρε και αλλα 4 για να φτασουν τα δεκα.....ετσι θα κανεις ρουμπο..... :D  :D  :D  :D

132 Επισκέπτες, 1 Χρήστης