Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 543
  • Total: 543

den thelo na einai typikes oi eyxes moy

Ξεκίνησε από fullstop, Δεκεμβρίου 22, 2005, 08:40:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fullstop

SE OLOUS SAS MESA APO THN PSIXH MOY EYXOMAI KATI KSEXORISTO NA GENITHEI AYTES TIS MERES KAI NA GEMISEI THN KARDIA SAS APO AGAPH OMORFO ANASTENAGMO KAI ANAKOUFISH .........

EYXARISTO OLOYS TOYS FILOUS KAI TIS FILES GIA THN PAREA TOYS OLO TO 2005 .........ME POLLOUS DETHIKA PRAGMATIKA ME LIGOTEROYS POLY IDIAITERA KAI ME ARKETOYS POY  ME TIMHSAN ME THN KALHMERA TOYS  EXO TA KALYTERA SYNAISTHIMATA KAI SAS EYXARISTO OLOYS ..................

KALA XRISTOYGENNA KAI EYXES GIA MIA KALYTERH XRONIA.

FILIA FILIA FILIA

STRATOS

riaghul

Ουτε κι οι δικές μου ευχές  θέλω να ειναι τυπικές.. :)

Ευχαριστώ για την ομορφη και χαρωπή παρεα σας
στο χρόνο που πέρασε...

Ο,τι καλυτερο για σας..τον επόμενο... :)

Διάθεση καλή και Δύναμη για να αντέχετε
την ομορφιά του και την πιθανή ασχήμια του...
που παντα απεύχομαι...

(Στράτο..σε ευχαριστούμε για τις ειλικρινεις ευχες σου..:))

:53:  :53:

spellbound

Στρατο στρατουλινο μου.....  οι ευχες ειναι παντα ευπροσδεκτες....

με τη σειρα μου να αντευχηθω ουχι τυπικα... αντε να δουμε τι στην ευχη θα δουμε το 2006....

Ριααααααααααα  αν το 2006 μου βγει οπως το 2005 ε! θα πεσω απο το 10ο οροφο που μενω!!!!  Καροτσακι με πηγε!!!

SoFiA24

Εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να σας γνωρίσω καλά μιας και σχετικά καινούρια στον α33...  Παρόλ'αυτά θα ήθελα να σας ευχηθώ όλα τα όνειρα και τα θέλω σας να ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται απ το πρώτο λεπτό του νέου χρόνου...

merry_christmas_pollina

ουτε και εγω θελω οι ευχες μου να ειναι τυπικες.....

ευχαριστω ολους τους φιλους και ολες τις φιλες του α33 για την παρεα που καναμε ολο το 2005 καθως επισης και για την συμπαρασταση που μου εδωσαν!!!!

ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι γεματος υγεια-ηρεμια-αισιοδοξια.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους με χαμογελα  :D  :D  :D  :D και θετικη σκεψη  :)  :)  :)

φιλια σε ολους σας  :santa:  :santa:  :santa:  :flower:  :flower:  :flower:

Konstantinos

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Α33 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ........
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ............
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CHAT ΟΛΟ ΤΟ 2005 ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΥΜΩΣΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHAT ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.......
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2006 ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ.ΠΡΟΚΟΠΗ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

jasper

:sunny:ΚΑΙ[/b]]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ[/b] ][size=18]Σε όλους και στον καθένα χωριστά εύχομαι ΥΓΕΙΑ... ΑΓΑΠΗ και ΕΥΤΥΧΙΑ[/b][/size] :D  :D  :D

energizer

...να πω την αμαρτια μου η λεξη ευχη περικλειει την "κοινοτυπια" απο μονη της!
...αρα η συμμετοχη μας ειναι αμελητεα στο "cliche" της διαδικασιας...
 :roll:
...θα ευχηθω ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους & στους μη χριστιανους...
...στα πλαισια του εφικτου...διασκεδαστε τις μερες αναπαυσης με τον "αγαπημενο" σας τροπο...
 :wink:
...& τα λεμε λιγο πριν το νεο ετος παλι...
 :lol:

ΗΑVE FUN & KEEP TALKING...
 :salut:

Nikos28

Εγώ, για το νέο χρόνο, εύχομαι σε όλους και όλες ένα και μόνο πράγμα: Γαλήνη.

Αυτό περιέχει όλα τα υπόλοιπα...

fmas

Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα Φιλαράκια μου από το Α33..... Παιδιά που έχουμε μόνο μία απλή καλημέρα μέσα στο Chat.... Παιδιά που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Παιδιά που γνωριστήκαμε από κοντά και βγήκαμε για ένα καφέ στα meetings ή για ρετσίνα, σουβλάκια και ότι άλλο....... Παιδιά που τσακωθήκαμε γιατί ήμασταν κάπως εκείνες τις ημέρες ή τις ώρες.... Παιδιά που ταξιδέψανε από την πόλη τους στην πόλη μου για να μας γνωρίσουν..... Σε όλα τα παιδιά του A33 τις καλύτερες ευχές μου...

Πάντα Φιλικά με αγάπη για αυτές τις άγιες Μέρες,
Χατζηαναστασίου Ιωάννης,
Fmas

riaghul

Παράθεση από: "spellbound"Ριααααααααααα  αν το 2006 μου βγει οπως το 2005 ε! θα πεσω απο το 10ο οροφο που μενω!!!!  Καροτσακι με πηγε!!!

Με φώναξες...?
Εκει θα ειμαι...με καροτσάκι.. :wink: ...να σε πιάσω....:)

Δυναμη καλή μου και υπομονή...
Τιποτα δεν ειναι το ιδιο...
Φιλάκια

tristana

Χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους σας!

Συνοδευόμενες από διαμπερές χαμόγελο και κατ'ευθείαν μέσα από την καρδιά μου.

gelly

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Εύχομαι, τον νέο χρόνο να βρούμε όλοι τον "άνθρωπο" που ψάχνουμε δίπλα μας, και το "παιδί" που έχουμε μέσα μας!
Να έχουμε πρώτα υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία που μας   επιφυλάσσει η ζωή!
Φιλιά πολλά!

papi

Οπως το ειπε και ο Σρατος οχι τυπικες ευχες

Ενας ξαδερφος μου Γιατρος μου ειπε,να ευχομαστε να ειμαστε καλα αλλα παν απολα να εχουμε ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!δεν εχει και αδικο,γιατι αν δεν εχεις χρημα,δεν εχεις και ζωη.Γιατι αν το καλοσκεφτουμε για να ζησεις στη σημερον ημερα πρεπει να εχεις φραγκα....οχι και παρα πολλα...αρκει να συντηρισε εως οτου γερασεις και να λες...θυμαμε εκεινα τα ωραια χρονια....Ευχομαι το 2006 να σας δωσει αυτο που ποθειτε σε εσας και τους γυρω σας

Με αγαπη Μπιλακος

Sara

Δε με νοιαζει αν ακουγονται κοινοτυπες οι ευχες μου..
Ευχομαι ολοψυχα -σε καθε σωμα που τη χρειαζεται -να βρει ακομη λιγη δυναμη να αντεξει..
..σε καθε ψυχη να βρει κι αλλο κουραγιο να παλεψει..
..Σε ολους μας,να μη ξεχναμε να ζουμε την καθε στιγμη..
........ :53: ...........καλες γιορτες...σε ολους..

ΥΓ. και που'σται..φιλουρες.. :hug2:

543 Επισκέπτες, 0 Χρήστες