Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 260
  • Total: 261
  • Leon

εχω μια απορια...

Ξεκίνησε από Sotis, Δεκεμβρίου 27, 2005, 02:08:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

εχω  μια  απορια  ποιος  κανει  ποιο  πολυ σεξ...ο  σοβαρος....η  ο  χιουμοριστας... :?:  :?:  :?: ελα  αντρεα  και  βασιλη...εδω  σας  θελω.. :wink:  :wink:  :?:

papi

αχμ εγω Λευτερη αμα δεν εχει σαντιγη και τα παρελκομενα δεν μπορω να κανω καλο σεξ.Το μονο ασχημο ειναι οτι στο τελος γινοντε ολα χαλια στο κρεβατι αλλα αυτο που μετραει ειναι η σαντιγη και η φραουλιτσα! :oops:  :oops:

vasilis

Σοτ για μενα και ο σοβαρος και ο χιουμοριστας κανουν το θεμα ειναι πως μας βλεπουν οι γυναικες σε αυτο το θεμα και οχι εμεις

Sara

Απαντω..βασει ομολογιων γνωστων,συγγενων και φιλων..
ο σοβαρος..(μην αρχισετε να βαρατε εσεις οι χιουμοριστες..)λεμε και καμια μλκ να περναει η ωρα.. :wink:

sonia

Παράθεση από: "Sotinolka"εχω  μια  απορια  ποιος  κανει  ποιο  πολυ σεξ...ο  σοβαρος....η  ο  χιουμοριστας... :?:  :?:  :?: ελα  αντρεα  και  βασιλη...εδω  σας  θελω.. :wink:  :wink:  :?:

to teleio tha htan apo enan sovaro xioumorista, alla epeidh auto thn shmerinh mera kai nyxta dyskola tha to vroume exoume kai leme...

o sovaros...an krinoume apo to ''ta sigana potamakia na fovasai'' isws kryvei mesa tou polla kala xarismata, apo thn allh omws as mhn ksaxname pws enas sovaros..isws mas vgei kai oligon shntiritikos..( pou thes na kaneis sex??? sto dasos? sto mouseio? apapapapapa )

o xioumoristas...sigoura me auton ton typo den tha plhteis, opou gamos kai xara...autos ekei, to sex tha einai gemato gelia, fadasia, xioumor...apo thn allh omws ..eipame sex theloume na kanoume oxi ekdromh sto tsirko medrano!!!

twra sxetika me to poios kanei to pio poly..egw  vazw x
isws epeidh o sovaros na skeftetai pio poly ti tha pei o kosmos, kai o xioumoristas na exei lythei apo ta gelia..opote kai stis dyo periptwseis..paei to poulaki petakse!!!!!!

Bijoux

έπρεπε να ρωτήσεις
ποιος κάνει καλύτερο σεξ :P

Labelle

Παράθεση από: "Bijoux"έπρεπε να ρωτήσεις
ποιος κάνει καλύτερο σεξ :P
8) na rwtisw egw bijoux? poios kanei??? :wink:

Sotis

εεε  τωρα  ποιος  ειναι ο   καλυτερος....μα  εγω  ειμαι...ο   καλυτερος,,... :wink:  :P  :P

papi

εμ καλα λεω εγω οτι εισαι ο πιο σεξυ αντρας του α33 ρε σοτι και εσυ μετα λες εμενα!Ιδου μονος σου το λες! :wink:

Sotis

Παράθεση από: "papi"εμ καλα λεω εγω οτι εισαι ο πιο σεξυ αντρας του α33 ρε σοτι και εσυ μετα λες εμενα!Ιδου μονος σου το λες! :wink:
παπι..αν δεν παινεψεις  το σπιτι  σου  θα  πεσει  να  σε  πλακοσει... :wink:  :wink:

sonia

opou akous polla kokoria argei na kshmerwsei!!!
 :lol:  :lol:  :P  :lol:  :lol:

Anonymous

Φίλε Λευτέρη μόλις τώρα είδα την πρόσκληση σου.  8)  Για μένα δεν μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα  :D και είτε σοβαρά το κάνεις είτε για πλάκα, πάντα η ποιότητα είναι που σου μένει........ :P  :P

Παράθεση από: "Sotinolka"εχω  μια  απορια  ποιος  κανει  ποιο  πολυ σεξ...ο  σοβαρος....η  ο  χιουμοριστας... :?:  :?:  :?: ελα  αντρεα  και  βασιλη...εδω  σας  θελω.. :wink:  :wink:  :?:
[/b]

Bijoux

Παράθεση από: "sonia"opou akous polla kokoria argei na kshmerwsei!!!
 :lol:  :lol:  :P  :lol:  :lol:

νιε νιε
όλο λόγια εδώ τα βρέφη μου
από πράξεις τπτ :cry:  :P

+

ανδρέα απορίααααααααααααααα
τι εννοείς είτε για πλάκα είτε για σοβαρά;
ποια η διαφορά του πηδήγματος;  :wink:

Anonymous

:D  :D As poume bijoum, pws mazi sou tha to ekana gia plaka  :P  :P Alla me kapoia pou exw desmo (desme mou!!!!!!!!!!!!) tha to ekana sobara, ennowntas me synaisthima. Se kalypsa mwro mou??  :roll:  :roll:  :roll:

Sotis

Παράθεση από: "rickymartin" :D  :D As poume bijoum, pws mazi sou tha to ekana gia plaka  :P  :P Alla me kapoia pou exw desmo (desme mou!!!!!!!!!!!!) tha to ekana sobara, ennowntas me synaisthima. Se kalypsa mwro mou??  :roll:  :roll:  :roll:
εεεε  οχι  και  η   βασο για πλακα  αντρεα...ολα τα  κανει  στα  σοβαρα...

260 Επισκέπτες, 1 Χρήστης