Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 252
  • Total: 253
  • Leon

καποιες Πρωτοχρονιες που θα θελατε να ξεχαστουν

Ξεκίνησε από apol, Δεκεμβρίου 31, 2005, 09:53:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

πιθανον να εχετε περασει καποιες δυσκολες πρψτοχρονιες που θελετε να ξεχαστουν ......περιγραψτε αυτες για να φυγουν μια για παντα...........

sonia

mia dyskolh prwtoxronia htan to 1995.
foithtria sthn agglia, monh mou, ..oso dyskolh kai an htan dioti filoi gnwstoi eixan paei sta spitia tous, h oikogeneia mou htan sthn ellada....den thelw na ksexastei omws ..dioti ekeinh th mera ematha na pernaw kala me ton eauto mou!

yg...htan kai h prwth xronia pou petyxa kai to flouri ( giati arage??? :lol:  :lol: )

Enia

λολ Σόνια :) κι εγώ έχω την αίσθηση πως η φετινή είναι η χειρότερή μου (φοιτήτρια, μόνη, στην Αγγλία, όπως λες...) Αλλά κι εγώ δεν νομίζω να θέλω να ξεχαστεί...
Και πάλι είναι ένα καινούριο ξεκίνημα. Ποτέ κάτι καινούριο δεν μπορεί να είναι τόσο κακό...

asterix

ti kakes protoxronies tis jexnames den tis 8ymomaste. tis kanoyme delete. ti 8eleis kai mas tis 8ymizeis.

pingo

Εγώ προσωπικά θέλω να τις ξεχάσω όλες ...εκτός από μία...την πρωτοχρονιά του 2004, που είμουν ερωτευμένη και ευτυχισμένη...
Όλες οι υπόλοιπες... δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις θυμάμαι...

apol

του 1999 και του 2000 ηταν οι πιοδυσκολες ευτυχως περασαν.............ας ελπισουμε οτι ηταν και οι τελευταιες.....

Nikos28

Εγώ, προσωπικά, τις έχω ξεχάσει όλες! Όχι ότι μου συνέβη κάτι δυσάρεστο κάποια πρώτη ενός έτους, απλώς ήταν η καθεμία όπως και η προηγούμενη-προβλέψιμη (εκτός απ' την πρωτοχρονιά του 2000, που αρραβωνιάστηκα!) Φιλιά, ''καλή χρονιά'', μαμ, χαρτάκι, βόλτα (πιο παλιά) κλπ, εν μέσω κλίματος εορταστικού και χαρμόσυνου...
Βασικά, δεν είμαι κατά ούτε του γλεντιού ούτε του τσιμπουσιού ούτε των δώρων ούτε του προς τέρψιν χαρτοπαίγνιου. Ωστόσο, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να γιορτάσουμε επειδή πέρασε ένας χρόνος και μπαίνει ένας άλλος... είναι τόσο ευχάριστο το ότι περνάει ο χρόνος ανεπιστρεπτί και γερνάμε;
Τέλος πάντων...

Καλή χρονιά!    :twisted:

SoFiA24

Γενικά με τις γιορτινές μέρες έχω μια πολύ καλή σχέση. Δε θέλω να ξεχάσω καμία είτε μιλάμε για Χριστούγεννα, είτε για Πρωτοχρονιά, είτε για Πάσχα ή για οποιαδήποτε άλλη γιορτή.... Σ αυτό βέβαια "φταίει" το ότι σ όλες τις γιορτές κοινή βάση ήταν και είναι η οικογένειά μου και τα φιλαράκια μου και οι όμορφες στιγμές που περνάω μαζί τους και με κανουν να ξεχνάω οτι άσχημο υπάρχει... Όλες οι πρωτοχρονιές ήταν υπέροχες... Η καθεμιά για τον δικό της ξεχωριστό λόγο... Οπότε δε θέλω να ξεχάσω καμιά ...

chriastina

θέλω να ξεχάσω την Πρωτοχρονιά του 2000 και του 2005.

Simone

εμένα μου πήρε αρκετό καιρό να ξεχάσω την πρωτοχρονιά του 2003 , όταν στα πρώτα 10 λεπτά του νέου έτους είχα ενα ατύχημα στο κλιματοστάσιο, οπου μέτρησα καμια εικοσαριά σκαλία με τούμπες... όταν έφυγαν οι μελανιές δηλαδη μετα απο 1 και μισο μήνα περιπου, τοτε σταμάτησα να φοβάμαι και το σκοτάδι.. τραυματική εμπειρία..
Τελικά το 2003 ήταν και μια πολύ σημαντική χρονια στην ζωή μου. Ακόμα δεν ξέρω αν οι αλλαγές που έφερε ήταν για καλό ή όχι. θα δείξει.

fmas

Προσπαθώ να ξεχάσω το 2005....... Ουστ..........

Enia

Παράθεση από: "Nikos28"Ωστόσο, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να γιορτάσουμε επειδή πέρασε ένας χρόνος και μπαίνει ένας άλλος... είναι τόσο ευχάριστο το ότι περνάει ο χρόνος ανεπιστρεπτί και γερνάμε;

Όχι βέβαια Νίκο! Γιορτάζουμε το καινούριο ξεκίνημα, τις καινούριες εμπειρίες που θα φέρει ο χρόνος, ίσως και τις ευκαιρίες να αλλάξουμε λάθη του παρελθόντος...  :roll:

Nikos28

Καινούργιο ξεκίνημα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή (αναλόγως των συνθηκών), εμπειρίες μπορεί να προκύψουν οποτεδήποτε, λάθη του παρελθόντος μπορούν να διορθωθούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή- όταν τα συνειδητοποιήσουμε...
Όπως κι αν έχει, αν η Πρωτοχρονιά είναι ευκαιρία για περισυλλογή, ανασκόπηση του παρελθόντος και σχεδιασμό του μέλλοντος (όπως το θέτεις), τότε είναι χρήσιμη και ωφέλιμη.
Για πόσους, όμως, είναι πράγματι κάτι τέτοιο;
Εμένα, προσωπικά, μου φαίνεται περισσότερο σαν (άλλη) μια καταναλωτική φανφάρα παρά κάτι άλλο...
Χώρια την αίσθηση μοναξιάς και την κατάθλιψη που πιάνει πολλούς αυτές τις μέρες, επειδή το κλίμα ''είναι εορταστικό'' και, έτσι, νοιώθουν ότι ΠΡΕΠΕΙ και να αισθάνονται όμορφα...

houmo

to 2006.proti mera irthe ayto pou den ithela na akouso pote

apol

ευχομαι η καλυτερη πρωτοχρονια ναναι μπροστα μας

252 Επισκέπτες, 1 Χρήστης