Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 325
  • Total: 326
  • Leon

Τι θα γίνει τελικά το 2012;

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιανουαρίου 04, 2006, 09:15:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

ΠαράθεσηΕίναι δύσκολο να αποδεχτεί κανείς αυτά που[size=18] λέγονται από τους επιστήμονες[/size] ως λογικοφανή, ότι'' θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και οι άνθρωποι, όσοι επιζήσουν, θα είναι διαφανείς ενεργειακές φιγούρες με απεριόριστες δυνατότητες...''

Ας μου το εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει αυτό...
Για βρες τους επιστήμονες που τα λένε αυτά να τους ρωτήσεις αφου ξέρεις τι λέγονται σε όλους τους επιστήμονες δεν θα είναι δύσκολο να βρεις μερικούς
Ρώτα και τι ειδικότητα επιστήμης έχουν

pixie

[quote user="rain" post="333300"]Για βρες τους επιστήμονες που τα λένε αυτά να τους ρωτήσεις [/quote]

Γιατί? Χαθήκανε? :roll:  :mrblue:

Βρίθει το διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται... ;-)

rain

Έκανα την βλακεία σήμερα και νοίκιασα ένα ντι βι ντι με τίτλο 2012. Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω δει ποτέ. Οι ηθοποιοί όλο κλάψα και όλο έκαναν τον σταυρό τους και προσευχούλες. Αηδία σαν έργο  :x

Michael_Design

[align=center]sevenseas και πάθει καμία συγκοπή ο άνθρωπος... :cool:

rain

Δεν τα μπορώ τα δυο χιλιόμετρα κείμενα, ρίξε μια περίληψη ρε συ

Michael_Design

Κάνε λίγο υπομονή, μπορεί να κυκλοφορήσει και σε ντι βι ντι ρε συ... :cool:

rain

Με πρωταγωνίστρια την Τζούλη μας? :mryellow:

kuria

[quote user="rain" post="335412"][quote user="Michael_Design" post="335411"][quote user="Michael_Design" post="335314"]
Μόνο προσέξτε σας παρακαλώ να μην το μάθει ο sevenseas και πάθει καμία συγκοπή ο άνθρωπος... :cool:[/quote]
[quote user="rain" post="335401"]Δεν τα μπορώ τα δυο χιλιόμετρα κείμενα, ρίξε μια περίληψη ρε συ[/quote]
Κάνε λίγο υπομονή, μπορεί να κυκλοφορήσει και σε ντι βι ντι ρε συ... :cool:[/quote]
Με πρωταγωνίστρια την Τζούλη μας? :mryellow:[/quote]
μαλλον τον sevenseas... αλλιως γιατι θα φοβοταν ο μιχαλακης μην παθει συγκοπη; :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Michael_Design

:shock: sevenseas και Τζούλη πρωταγωνιστές σε ταινία του Τραϊανού;;; Αν γίνει και αυτό ετοιμαστείτε για την συντέλεια...

kuria

[quote user="Michael_Design" post="335448"]:shock: sevenseas και Τζούλη πρωταγωνιστές σε ταινία του Τραϊανού;;; Αν γίνει και αυτό ετοιμαστείτε για την συντέλεια...[/quote]

λες αυτο το γεγονος να ειχαν προβλεψει οι μαγια;

Michael_Design

Εε δεν νομίζω βρε Μαρία... ;-)

kuria

και η καναλογυριστρα τζουλη, με τα τεραστια γεματα αθωοτητα υγρα ματια, δε νομιζες οτι εχει ιδεα απο βιντεο... αλλα σου προεκυψε πρωταγωνιστρια...

Michael_Design

Πρωταγωνίστρια του κώλου... :cool:

kuria

α δεν ξερω ποιανου... γιατι δεν αξιωθηκα να παρακολουθησω την αψογη φανταζομαι, για να γινεται τετοιος ντορος, ερμηνειας της, αλλα ειμαι σιγουρη πως εδωσε σε πολλους την ευκαιρια να... εκτονωθουν...  :lol:

pixie

Οι φοβισμένοι άνθρωποι, χειραγωγούνται εύκολα, γίνονται υποταγμένοι άνθρωποι, έτοιμοι να δεχτούν τις αποφάσεις άλλων, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μία εποχή κρίσης, πού όλα είναι συγκεχυμένα. ;-)

Οι αναφορές για το τέλους του κόσμου, σχετίζονταν στο παρελθόν με θεολογικά δόγματα, που υποστήριζαν συνήθως, πως μόνο κάποιοι «επίλεκτοι πιστοί» θα σωθούν από την οργή του Θεού, και την κρίση που αυτός θα επιφέρει. Αυτοί που θα κριθούν, θα εισέλθουν συνήθως στον παράδεισο, ανάλογα με το εσχατολογικό πλαίσιο του κάθε θρησκευτικού δόγματος.

Στον Χριστιανισμό για παράδειγμα, το τέλος του κόσμου έχει προβλεφθεί δεκάδες φορές, από τους πρώτους ήδη αιώνες της χριστιανικής εποχής.
Ψευδοπροφήτες, εκκλησιαστικοί ηγέτες αλλά και διάφορες χριστιανικές ομάδες (αιρέσεις) έκαναν λόγο για το επικείμενο τέλος, ερμηνεύοντας τις Γραφές κατά το δοκούν (Παλαιά και Καινή Διαθήκη), για τον ερχομό του Αντίχριστου και την Δευτέρα Παρουσία.

Έκτοτε πολλές φορές έχει «προβλεφθεί» το τέλος και η συντέλεια του κόσμου, ή οποία όμως προφανώς δεν έχει συμβεί. Κάποιοι από προαναφερθέντες υπολογισμούς, υποδείκνυαν ως τέλος του κόσμου το έτος 202, ενώ τον 3ο αιώνα, προτάθηκε ως ημερομηνία της συντέλειας του κόσμου το 500. Μία ημερομηνία στην οποία κατέληξε ο επίσκοπος Ρώμης Ιππόλυτος, βασιζόμενος στην ερμηνεία της προφητείας του Δανιήλ, υπολογίζοντας ότι το τέλος θα έρθει στη συμπλήρωση των 6.000 ετών από καταβολής κόσμου, η οποία είχε λάβει χώρα 5.500 έτη προ Χριστού.

Κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως το τέλος του κόσμου θα ερχόταν 1.000 χρόνια ακριβώς μετά τη γέννηση του Χριστού, που συνέπιπτε με το έτος 1.000 μ.Χ. ή με την ανάσταση του, τριάντα τρία χρόνια αργότερα, το 1033 μ.Χ. Στο Βυζάντιο θεωρούσαν ότι το τέλος του κόσμου θα επέλθει με την πτώση της Κωνσταντινούπολης. Το σημαντικότερο ίσως εσχατολογικό προφητικό κείμενο είναι η αποκάλυψη του Ιωάννη, ένα από τα 27 βιβλία της Καινής διαθήκης που γράφτηκε το 96 μ.χ στην Πάτμο.

Τάδε έφη ΠΛΩΤΙΝΟΣ!

Οπότε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΩΣ! :idea:  :mrblue:

325 Επισκέπτες, 1 Χρήστης