Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 487
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 344
  • Total: 345
  • Leon

Με τι διαθεση ξυπνησατε σημερα

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 05, 2006, 11:21:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

καθε πρωινο ξυπνημα ειναι λιγο η πολυ διαφορετικο απο ολα τα αλλα που περασαν αλλα και απο αυτα που θαρθουν.......περιγραψτε λοιπον με λιγες λεξεις τη διαθεση που εχετε σε αυτα τα πρωινα ξυπνηματα..........

papi

χμ.. :oops: καθε πρωι γινετε επαρση σημαιας.Το καλο ειναι που δεν χρειαζεται ξυπνητηρι!Με το που θα παει 7 και κατι,αρχιζει .... :clown:

sonia

shmera ksypnhsa me poly erwtikh kai xaroumenh diathesh.... :wink: elpizw na synexish etsi kai ma mhn ksenerwsw me kati sth poreia !

minoraki

το τελευταιο διαστημα η διαθεση μου δεν ειναι και στα καλυτερα της.....

apol

με διαθεση να τρεχω σαν το Βεγγο.....να προλαβω

fmas

Μια χαρά χαρούμενος αλλά φρόντισε κάποιος να μου την χαλάσει.......

chriastina

μουντή.....όπως και ο καιρός.

apol

μαλλον με κακη διαθεση ξυπνησα..............θα καταβαλλω φιλοτιμη προσπαθεια να την αλλαξω...........

apol

περιεργη μερα σημερα συναισθηματικα φορτισμενη πολυ και βεβαια συννεφια και βροχη.................

kuria

σημερα ξυπνησα αχαραγα με διαθεση να ξανακοιμηθω... αντ' αυτου χαζοφορουμιαζομαι...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

olive

Με πολυ κακη διαθεση και ειναι κυριακη,,,,,, σκεφτειτε τι εχει να γινει αυριο που ειναι δευτερα,,,,,,,,,,,,,!!!!!! :(  :(

minoraki

τι διαθεση εχω σημερα :?:  :?: .....μαλλον προς τα κατω.....οι γιορτες τελειωσαν.....ειναι κυριακη.....αυριο δουλεια.....πολυαγαπημενα προσωπα που εξακολουθουν να λειπουν.....αυτα!!!! :(  :( .....δεν νομιζω να χρειαζονται και αλλα!

sonia

me poly super diathesh tha elega gia treles xaxaxaxaxa

yoda

που την βρισκει τοση ορεξη αυτη η κοπελα!
με λιγες λεξεις ξυπνησα ...χαλια :x ειμαι λιγο αρρωστος.

fmas

Με καλή διάθεση...... Και εξακολουθώ να έχω την ίδια........

344 Επισκέπτες, 1 Χρήστης