Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 268
  • Total: 269
  • Leon

Με τι διαθεση ξυπνησατε σημερα

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 05, 2006, 11:21:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Εμ και μου εχει σπασει τα μισα πραγματα,και βαζει σκουπα οποτε μιλαω με τη Σταυρουλα και με ξυπναει απο τις 8!!!Αδικο εχω..??

apol

seagull

Παράθεση από: "Shadowlord"Εμ και μου εχει σπασει τα μισα πραγματα,και βαζει σκουπα οποτε μιλαω με τη Σταυρουλα και με ξυπναει απο τις 8!!!Αδικο εχω..??
κλασιικη περιπτωση shadowlord ..δεν εχεις αδικο ...χωρια που για να βρεις τα πραγματα σου στη ταξη.. 8) (στο χαος βρισκονται πανευκολα.. εχω την απορια :roll: ) Αν εισαι φουλ εργαζομενη αλλα και να τα θελεις κι ολα στην εντελεια..χωρις να εχεις βοηθεια απο το σπιτι.. αλλα και χωρις να παραπονιεται κανεις απολυτως (με το δκιο του) πρεπει να κανεις μαγικες (χειρουργικες) τριπλες..
(βασικα απο τα χερια σου περνανε κυριως στη τελικη)

Shadowlord

Να ειχα κοιμηθει και καθολου.. :(

Shadowlord

Παράθεση από: "seagull"κλασιικη περιπτωση shadowlord ..δεν εχεις αδικο ...χωρια που για να βρεις τα πραγματα σου στη ταξη.. 8) (στο χαος βρισκονται πανευκολα.. εχω την απορια :roll: ) Αν εισαι φουλ εργαζομενη αλλα και να τα θελεις κι ολα στην εντελεια..χωρις να εχεις βοηθεια απο το σπιτι.. αλλα και χωρις να παραπονιεται κανεις απολυτως (με το δκιο του) πρεπει να κανεις μαγικες (χειρουργικες) τριπλες..
(βασικα απο τα χερια σου περνανε κυριως στη τελικη)

Και βεβαια δεν εχω αδικο!! :P Και επειδη δεν ειμαι φουλ εργαζομενη αλλα ενας παθων φοιτητης βρηκα τη λυση και απλα της ειπα να μην ακουμπαει τη βιβλιοθηκη και οπου εχω πραγματα που σπανε και εχω ησυχασει..!..βεβαια για τις κιθαρες φοβαμαι λιγο..αλλα ετσι και βρω εστω γρατζουνια..δεν θα την ξαναγλιτωσει η Λιλα!!! :evil:  :evil:  :evil:

isabella

σαββατο, παντα με την καλυτερη!

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

xhmeia

joking

σπουδαία!!!

πέρασα καλά τα δύο προηγούμενα βράδυα ]

Shadowlord

..να κοιμηθωωωωωωωωωω...

Enia

γιατίιιιι!? τι έκανες εχτές το βράδυ και νυστάζεις? σκότωνες αθώα θύματα μήπως?!  :lol:

fistiki

:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(
υγεία να υπάρχει!

joking

χάλια ......

... όπως θα είμαι πλέον κάθε μέρα που θα ξυπνάω για να πάω για δουλειά
στην άλλη άκρη της Αθήνας.....   ]

apol

gohssa

Νυσταγμενη αλλα ευδιαθετη.......η αληθεια ειναι οτι σημερα ξυπνησα με ενα διαβολακι μεσα μου.....θελω να πειραζω ολον τον κοσμο!! Να με προσεχετε, λοιπον......χιχιχιχιι  :smurfin:  :D

268 Επισκέπτες, 1 Χρήστης