Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 599
  • Total: 600
  • Leon

Με τι διαθεση ξυπνησατε σημερα

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 05, 2006, 11:21:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Konstantinos

ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.........ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 08 00 ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.......ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.......ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ..........ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............

minoraki

ουδετερη διαθεση.....τιποτα το ξεχωριστο.....

apol

καλη διαθεση παρα τη συνεχιζομενη συννεφια και βροχη

sonia

shmera h mera mou einai genika...melagxolikh! :(

Βίκυ

Εγώ θα έλεγα με την χειρότερη :?

fmas

Μέτρια αλλά με ένα mail εκ Ιταλίας εκτινάχθηκε στα ύψη.............

apol

καλα ξυπνησα αλλα αν για 25 μερες συνεχομενες εχει βροχη δεν ειναι και ο,τι καλυτερο

apol

μια αποτα ιδια απο καιρο ,ομως η διαθεση μου αρκετα καλη και εχω βρει και ενα ραδιοφωνικο σταθμο απιθανο.................

fmas

Μια χαρά διάθεση........ Βέβαια βαριεστημένος αλλά κατά τα άλλα εντάξει.....

sonia

fmas

Διάθεση να μην πάω να σφυρίξω.... Αλλά πρέπει... Οπότε θα πάω.... 2 ώρες είναι μωρέ........

Evitaki

πρωινο ξυπνημα?????????
χμμμμ τι απαισιο κατασκευασμα ειναι αυτο το ξυπνητηρι γμτ????
αν ξυπνας 6 το πρωι τι διαθεση να εχεις?
να αποχωριζεσαι το ομορφο  κ προπαντως το ζεστο κρεβατακι σου κ ν αμην εχουν αναψει ακομα τα καλοριφερ κ αντε να ετοιμαστεις να πας στο γραφειο κ πριν να κανεις κ ενα ντους γιατι το προηγουμενο βραδυ ησουν πτωμα κ δεν αντεχες
κ μετα παγοκωλονα να φτανεις στη δουλεια σου
ωραιο πρωινο δεν νομιζεις???????? :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

apol

επειδη εχεις πολλα χρονια δουλειας ακομη  δεστο καπως αλλοιως.........τι να πει καποιος που ξυπναει στην αθηνα και τρεχει περισσοτερο............

apol

καλη διαθεση εχω παρα τη συνεχιζομενη βροχη που αν φθασει μεχρι κυριακη θαχουμε ρεκορ 29 μερες συνεχεια να βρεχει.................

Evitaki

Παράθεση από: "apol"επειδη εχεις πολλα χρονια δουλειας ακομη  δεστο καπως αλλοιως.........τι να πει καποιος που ξυπναει στην αθηνα και τρεχει περισσοτερο............

οχι ευχαριστω προτιμω να τρεχω εδω κ οχι στο μπαχαλο
αν ημουν αθηνα νομιζω οτι θα με τιμωρουσε ο θεος για τις
αμαρτιες που εχω κανει :P  :P  :P  :P

599 Επισκέπτες, 1 Χρήστης