Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 762
  • Total: 762

Πως Φιλαει Το Καθε Ζωδιο;;;

Ξεκίνησε από vasilis, Ιανουαρίου 05, 2006, 05:47:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Κριός: Ορμητικά.

Ο τολμηρός Κριός φιλάει με επιθετικό τρόπο. Ορμητικό και κυριαρχικό, παίρνει πρωτοβουλία ακομα κι αν δεν ειναι σίγουρος για τις διαθέσεις σου!

Ταύρος: Ήρεμα.

Ο περηφανος Ταύρος θα σε φιλήσει μονο οταν ειναι σιγουρος οτι αυτο θελεις απο εκεινον. Τότε, με ηρεμια, θα σου δωσει ενα μεγαλο ρομαντικο φιλί.

Διδυμοι: Βιαστικα.

Ο φλύαρος Δίδυμος θ'αποφασισει να σε φιλησει αν καταφερει να σταματησει την κουβεντα. Γι αυτο τα φιλια του ειναι συνηθως βιαστικα, παιχνιδιαρικα και χωρις ιδιαιτερο παθος.

Καρκίνος: Ευαίσθητα.

Ο τρυφερος Καρκινος ξερει να φιλαει γλυκα , ποτέ γρηγορα ή βιαστικα. Τα φιλιά του θυμιζουν ενα ατελειωτο αγκαλιασμα.

Λέων: Αξέχαστα.

Τα φιλιά του φλογερού Λέοντα ειναι συγκλονιστικα, γεματα παθος, συγκινηση και συναισθημα. Ονειρεμενα φιλια που θα σου μεινουν αξεχαστα!

Παρθενος:Ντροπαλά.

Ο λογικός Παρθενος θελει να δειχνει ντροπαλος και απειρος, κατι που πολλες φορές αποδεικνυει η πραγματικοτητα γιατι τα φιλια του ειναι γρηγορα και βιαστικα. Συνηθως φιλαει με αφηρημενο τροπο γιατι δεν θελει να καταλαβεις ποσο τον συγκινεις!

Ζυγός: Μελετημενα.

Ο ραφινάτος Ζυγός φιλαει με ενταση και παθος μονο αν σου εχει απολυτη εμπιστοσυνη . Διαφορετικα ειναι συγκρατημενος και φιλαει με τροπο ντροπαλο και αδιαφορο.

Σκορπιός: Ανεξίτηλα.

Ο πολύπλοκος Σκορπιός εχει αναγκη απο συγκλονιστικες εμπειριες, γι αυτο φιλαει με τρόπο εντονο και δεν περιοριζεται στα χείλη. Τα φιλιά του δυσκολα ξεχνιούνται!

Τοξότης. Φανταστικά.

Ο αισιοδοξος και χαρούμενος Τοξότης φιλαει χωρις να το σκεφτει. Ειναι παρορμητικος και προχωραει ακαθεκτος μολις αναψει πρασινο φως.

Αιγόκερως. Διστακτικά.

Ο Αιγόκερως δεν ειναι ο τυπος που θα σε φιλήσει με την πρωτη ευκαιρια, θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να το αποφασισει! Τα φιλια του ειναι ντροπαλα και διστακτικα, τουλαχιστον στην αρχη.

Υδροχόος. Πονηρά.

Ο Υδροχόος δινει εντονα φιλιά , γεματα παθος, αναλογα με τη στιγμη.Αν απομακρυνθεις την καταλληλη στιγμη, θα περιμενει και θα βρει το παιχνιδι πολυ διασκεδαστικο.

Ιχθυες. Ζαχαρενια.

Ο ευαίσθητος Ιχθύς φιλαει τρυφερα. Τα φιλια του θυμιζουν ζαχαρη και μελι, αλλα ειναι και πικαντικα και ορισμενες φορες κρατουν τοσο πολυ που δινουν την αισθηση

οτι ειναι ατελειωτα.

primenumbers

φίλε bill με κάλυψες οπότε κυρίες μου τώρα ξέρεται πως φιλάω. :)

fmas

Μάλιστα...... Ενδιαφέρον Βασίλη.......

papi

ωρε μπραβο!ετσι ειναι οπως τα λεει για τους κριους! :oops:

fmas

Κριοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι Ε παπί?????????????

papi

ΠΑΝΤΑ Γιαννη!! :twisted: εμ οχι παιζουμε!χοχοχο :P

flower732

gia emena o ydroxoos filaei the best!
  Vasili ti les?

:D  :D  :D

kuria

δεν ξερω πως φιλανε οι λοιποι παρθενοι... εγω παντως σπανια φιλαω στο στομα κι αν το κανω ειναι ενα καθαρο παιχνιδι με τα χειλη... φυσικα καμια σχεση με συστολη προερχομενη απο ντροπη...    :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

sonia

Λέων: Αξέχαστα.

Τα φιλιά του φλογερού Λέοντα ειναι συγκλονιστικα, γεματα παθος, συγκινηση και συναισθημα. Ονειρεμενα φιλια που θα σου μεινουν αξεχαστα!

auto da eleipe na mhn kseroume na filame ki olas !!! :D

Sophia

Ζυγός: Μελετημενα.

Ο ραφινάτος Ζυγός φιλαει με ενταση και παθος μονο αν σου εχει απολυτη εμπιστοσυνη . Διαφορετικα ειναι συγκρατημενος και φιλαει με τροπο ντροπαλο και αδιαφορο.

Τι να κάνουμε είμαστε ανθρωποι του πνεύματος, άρα μόνο μελετημένα θα φιλούσαμε και ύστερα από βαθιά περισυλλογή    :lol:

aiollus

Ιχθυες. Ζαχαρενια.

Ο ευαίσθητος Ιχθύς φιλαει τρυφερα. Τα φιλια του θυμιζουν ζαχαρη και μελι, αλλα ειναι και πικαντικα και ορισμενες φορες κρατουν τοσο πολυ που δινουν την αισθηση

οτι ειναι ατελειωτα.

Ενα φιλι απο ιχθυ ποτε δεν τελειωνει και απο φενεται ποσο ποθει τον συντροφο του!!!!

Anonymous

Δεν παίζει ρόλο το ζώδιο αλλά η χημεία

τι σου βγάζει ο άλλος!

εμάς τους Αιγόκερους πάντα μας κακοχαρακτηρίζουν

ψυχροί, συγκρατημένοι, τυπικοί

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ  :roll: !!!

minoraki

Παράθεση από: "vasilis"Σκορπιός: Ανεξίτηλα.

Ο πολύπλοκος Σκορπιός εχει αναγκη απο συγκλονιστικες εμπειριες, γι αυτο φιλαει με τρόπο εντονο και δεν περιοριζεται στα χείλη. Τα φιλιά του δυσκολα ξεχνιούνται!
.
τι λες βρε παιδι μου.....εγω ειμαι αυτη???? φιλαω καπως ετσι και δεν το εχω παρει ειδηση τοσα χρονια????? δλδ οποιος με φιλησει, δεν προκειται να με ξεχασει????? τοτε που πηγαν ολοι οι πρωην????

riaghul

σε θυμούνται....βρε!!! :lol:

ανεξίτηλο είναι..ε!..τι??

όπως το ανεξίτηλο χρώμα.... :P

:)

Sara

8) Μην προκαλειτε εναν Διδυμο-ποτε ομως :lol:

762 Επισκέπτες, 0 Χρήστες