Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

τοποθετησεις επι προσωπικου

Ξεκίνησε από apol, Ιανουαρίου 07, 2006, 11:44:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

Ωραίο μέρος για κόντρες είναι στην Πετρούπολη, στην οδό 25ης Μαρτίου. Ανεβαίνεις στη μηχανή σου παρέα με άλλους μάγκες που έχουν μηχανή και ξεκινάτε από το βουνό, δίπλα στο σχολείο, παίρνετε φόρα και κατεβαίνετε μέχρι την πλατεία. Όποιος φτάσει πρώτος, χωρίς να πέσει μέσα στην πλατεία, είναι ο νικητής. :twisted:

Sara

:evil: να μου πεις οτι σου φαγα το παστιτσιο,αντε να το δεχτω 8)
 :evil: μα να σου φαγω κ τον αντρα??? :?:
 :arrow: σε καλω σε λασπομαχια..(μπας κ σιχαθουν κι οι αλλες,που ετοιμαζονται να το ριξουν στο φαι)..

:arguement: ατιμη κενωνια..

naiada05

κι οχι εναν τρεις περικαλω σαρα μη μου παθαινεις αλτσχαιμερ ξανθια μου............... :P  :P  :P Υ.Γ.για ποιο οικοπεδο μου γραφες????????? :P  :P  :P  :P  :P

Sara

:shock: 3?ειπες 3? :shock:
Α,ρε Σαρα...τους φχαριστηθηκα τουλαχιστον?

να μη ξεχασω τα χαπια...τα χαπια..τα χαπια..
@#$#^%$#%(*&^%^@@!!@#αλτσχαιμερ...
-----αν ειναι να με πρηξεις με το οικοπεδο...σβησε και γραψε φτωχοπαιδο..οκ?ψαρουκλα..

apol

λασπομαχια και ξερο ψωμι !!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Αγαπητή Ναιάδα... τι σας φταίει η δική μου κουρούπα?
Και νομίζω πως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε ΚΑΙ ομάδα ]

naiada05

Παράθεση από: "gavrina"Αγαπητή Ναιάδα... τι σας φταίει η δική μου κουρούπα?
Και νομίζω πως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε ΚΑΙ ομάδα ]
:evil: Ι)με αφησες ανύπαντρη ως προξενήτρα(μου φαγε κι τρεις η Σαρα αστα να πανε)
       2)ομάδα δεν αλλάζω που να χτυπας γαυράκι μ τον προεδρό σου κάτω :twisted:
       3)την κουρούπα σου θα την τραβήξω αφού λασπομαχήσω με την Σάρα (με κριτες τον απολ κι το παπί........ :P τιποτα αλλο δεν σου λεω)

αφου πρεπει να ξεκατινιαστούμε να το κανω με μια-εναν την φορα μη μου πεσει βαρυ στο στομαχι το ξυλο

:wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:

apol

λογω ζωδιου θα ειμαι πολυ καλος κριτης Ζυγος γαρ........

jcdenton

Οι ζυγοί κυβερνούν τον κόσμο. Ζήτω οι ζυγοί.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

apol

γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...............

tristana

Ναϊάδα, και δεν θυμόμουν από ποιον είχα φάει τη μαιζονέτα!
Διότι ως γνωστόν, είμαι μια διεθνούς φήμης απατεώνισσα λέμε
με πολλά θύματα που κλαίνε μαιζονέτες, εργοστάσια με σοκοφρέτες -κατά προτίμηση- καθώς και άλλα πολλά που κατέθεσαν στα πόδια μου οι διάφοροι μερακλήδες.  :lol:

Αλλά για ξεμάλλιασμα με εμένα δεν σε παίρνει. Μαλλί ως το πάτωμα λέμε...
Θα κουραστείς...  :lol:

Α, και πού είσαι... εάν διαθέτεις κανένα Λιρ Τζετ εδώ είμαι εγώ.
Βαμμένο στα χρώματά μου... γαλάζιο και λευκό. Κάτι σαν τη σημαία στο πιο ελεγκάν του, όμως.

apol

σας εχει τυχει καποιος να σας ειναι παντελως αδιαφορος,απαιδευτος που να μην θελετε να ασχοληθειται μαζι του ουτε επι προσωπικου ?

tristana

Ναι.  :lol: *Σαφέσταστη*

kuria

Παράθεση από: "naiada05"αντε να τσακωθω με την κυρια για το οικοπεδο το παραθαλασσιο που μου φαγε  :cry:

οφειλω να καταγγειλω οτι εισαι μια [size=18]ελεηνη[/size] και [size=18]τρισαθλια[/size] [size=18]ψευτρα[/size] καθοτι το οικοπεδακι που αναφερεσαι δεν ειναι παραθαλασσιο... ειναι σκετο θαλασσιο (20 ναυτικα μιλια ολο κι ολο παραδιπλα απο τις βερμουδες της γαβρινας και τα σορτς της τριστανας) και το χω παρει με ισοβιο δανειο!!!
αλλα τι να περιμενει κανεις απο μια [size=18]βρωμερη ψαρουκλα [/size]  που δεν ειναι γαυρος;  :bounce:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

ΚΑΡΑΛΟΛ ΚΥΡΙΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Α, και το βεβαιώνω και εγώ, διότι βλέπω το εν λόγω θαλάσσιο οικόπεδο
από τη βεράντα της μαιζονέτας που μου χάρισες μια τρελή βραδιά καρναβαλιού και τώρα λες ότι στην έφαγα. ΕΙΜΑΙ ΦΑΦΟΥΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!

527 Επισκέπτες, 1 Χρήστης