Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Το αρνητικό "ΚΛΙΚ"

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 02:11:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

για να καταληξω με καποιον στο κρεβατι σιγουρα θα τον εχω καρατεσταρει πρωτα οτι ειναι υπερμαχος της ατομικης καθαριοτητας και υγιεινης...
για να "παγωσω" πριν ή και κατα τη διαρκεια της ερωτικης πραξης αρκει και μια εστω φαινομενικα ασχετη σκεψη μου... οταν μου συμβει αυτο προσπαθω να την απομονωσω και αν δεν τα καταφερω αμεσα, προτιμω να δραπετευσω παρα να παραστησω την ηρωιδα που θυσιαζεται για τις αναγκες του αλλου ψελνοντας μεσα της τον εθνικο υμνο...
οσο για υποκριτικες ικανοτητες προκειμενου να μη χαλασει το image μου, ή να μην χασω τον partner δεν ενδιαφερθηκα ποτε να αναπτυξω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Bijoux

Παράθεση από: "Sotinolka"πο  πο  πο   :oops:  :oops:  :oops:  :oops: παντος εγω  το  εχω  κανει...αυτο...την  εχω  αφησει  και  εχω  φυγει.. ο  λογος?...γιατι  ηταν  πολυ τριχοτι   παντου... :oops:  :oops:  :oops:

χαχαχαχαχαχαχα

---
το χα ξαναγράψει
όλα καλά όλα ωραία αρχίζει εκείνο το βλάχικο
τι σου κανω μαναμ;
δεν έφυγα απλά με έπιασαν τα γέλια και τελειώσαμε άδοξα..

ένα ακόμα περισταστικό φίλου
την ώρα που την .... στην μπακ ντορ άρχισε να κάνει ''θορύβους''

sonia

h leksh ''manari'' me ksenerwnei epishs afadasta! :lol:

minoraki

Παράθεση από: "Bijoux"στην μπακ ντορ άρχισε να κάνει ''θορύβους''
ωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχ μπιζου μου....αυτο και εαν ειναι γκαντεμια.....αμαν τι επαθε ο ανθρωπος!!!!!

purple

re seis fantazeste  na eisai me gynaika kai ksafnika na fytrwsei tipota?Kai na sou pei:DEN ME LEGANE PANTA EMMANOYELA...PALIA ME LEGANE XARALAMPO...

Bijoux

Παράθεση από: "purple"re seis fantazeste  na eisai me gynaika kai ksafnika na fytrwsei tipota?Kai na sou pei:DEN ME LEGANE PANTA EMMANOYELA...PALIA ME LEGANE XARALAMPO...

χαχαχαχαχαχα
αλλά από την άλλη
νέα εμπειρία χεχεχεχε :P

purple

fmas

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυί Παναΐα μ Παναΐα μ που θα έλεγαν και οι τεμέτρον οι Πόντιοι......

Πάντως θα συμφωνήσω με την καθαριότητα.... Τουλάχιστον την επίμαχη βραδιά..........

Bijoux

όσον αφορά την καθαριότητα
πριν το σεξ
κάντε μαζί ένα ντουζ
να στε και σίγουροι :P

Anonymous

nomizo oti oloi symfonoume sto thema ths ygieinhs kai s ayta ta plaisia ego exo na prostheso kai ths dyasaresths osmhs , an symbainei kati  tetoio xenerono afantasta

Evitaki

φυσικα πρωτα απο ολα η καθαριοτητα
αλλα θα με ξενερωνε τελειως να εμενε γυμνος φορωντας μονο τις
καλτσες του
θα ηταν πολυ γελειο το θεαμα :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

να   βαλω καλτσον  τοτε.. :oops:  :oops:

Anonymous

Λευτεράκο έχεις σκοπό να εμφανιστείς στην Εβίτα μας γυμνός και με καλσόν????  ]

Evitaki

Παράθεση από: "gavrina"Λευτεράκο έχεις σκοπό να εμφανιστείς στην Εβίτα μας γυμνός και με καλσόν????  ]

αυτο να δω γωγουλα κ μετα ολοκληρωθηκα ως γυναικα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

spellbound

Παράθεση από: "Evitaki"
Παράθεση από: "gavrina"Λευτεράκο έχεις σκοπό να εμφανιστείς στην Εβίτα μας γυμνός και με καλσόν????  ]

αυτο να δω γωγουλα κ μετα ολοκληρωθηκα ως γυναικα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Ψιτ, μη ξεχασετε να με ενημερωσετε την ακριβη μερα και ωρα για να ειμαι παρουσα  :P

921 Επισκέπτες, 1 Χρήστης