Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Το αρνητικό "ΚΛΙΚ"

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 02:11:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Το αρνητικό "ΚΛΙΚ"

Μετα απο πολλες προσπαθεις προσεγγισης πολυ συζητηση και μετα απο μια θαυμασια βραδυα βρισκεστε επιτελους στο κρεββατι με τον αντρα ή την γυναικα των ονειρων σας!!
Κι εκει λιγο πριν απο το "εσσονται δυο εις σαρκαν μια" ξαφνικα μια λεξη μια κινηση ενα "κλικ" απο την πλευρα του/της και ....αυτο ητανε!!
"Κρατει ολα"!!Κατεβαινουν ολοι οι διακοπτες!!
Σηκωνεσαι ντυνεσαι και την ...κανεις με ελαφρα πηδηματακια!!!
Τι θα ηταν αυτο που θα μπορουσε να σας κανει να ....παγωσετε ξαφνικα και να φυγετε?

apol

η ελλειψη καθαριοτητας ειναι ενα......

sonia

kathariothta poly shmadiko...
h to na anakalypsw pws exei perierga-anwmaliarika gousta ( gousta pou emena den mou aresoun h den mporw na kanw )

Sara

Το μπεταντιν διπλα στο κομοδινο,επισης.. :(

Υ.Γ Απολ,δεν εχει να κανει με τη δικη σου απαντηση...θυμηθηκα μια φιλη..

Anonymous

Με την έλλειψη καθαριότητας συμφωνώ και επαυξάνω αν και αυτό πιστεώ ότι το βλέπεις πριν φτάσεις στην ύστατη στιγμή.

Ο αμφιβόλου καθαριότητας άνθρωπος φαίνεται ή να πω ¨μυρίζει¨ από τα πεντακόσια μέτρα (πιστέψτε με το έχω δει το όνειρο, όχι με άντρα αλλά με ¨φίλες¨ γυναίκες) :lol:  :lol:  :lol:

Αυτό που θα μπορούσε να με εξαφανίσει σε 2 λεπτά από την αγκαλιά του άντρα των ονείρων μου είναι ο τρόπος που θα μου συμπεριφερθεί, που θα με προσεγγίσει σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως είναι το κρεβάτι, ο τρόπος που θα με αγκαλιάσει, που θα με χαιδέψει. Δεν μπορώ τον αυταρχισμό σε αυτό το θέμα και αν διακρίνω κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι θα καθήσω να δω και τη συνέχεια!

spellbound

Πρωτα η καθαριοτητα φυσικα..... αν και παντα μπορεις να κανεις τη προταση να κανετε ενα ντουζακι μαζι  :wink:

και η περιφημη ατακα "Φτιαξε με μωρο μου"  Α πα πα....... εχω ηδη φυγει τρεχοντας!!!

apol

το λαθος ονομα....θα με χαλασει

spellbound

Παράθεση από: "apol"το λαθος ονομα....θα με χαλασει

εξ ου και η συνηθης εκφραση πρεπει να ειναι "μωρο μου"   :P  :P  :P  :twisted:

apol

σωστη!!!!!!!!!!!!!! θα υπαρχει και εμπειρια!!!!!!!!!!!!(πλακα κανω μη παρεξηγηθω)

pingo

Αυτή η ερώτηση πάλι ...."σου αρέσει;"....μετά από 2 λεπτά πάλι..."σου αρέσει μωρό;"
Χρυσό μου....αν δεν μου άρεσε 8α έφευγα...δεν θα έμενα εδώ να με ρωτάς!!!

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "apol"το λαθος ονομα....θα με χαλασει

εξ ου και η συνηθης εκφραση πρεπει να ειναι "μωρο μου"   :P  :P  :P  :twisted:
χαχα!!!!! εισαι εσυ μια......πονηρο ποντικο!!!! (ετσι λεω την μικρη μου κορη.....)!!!!!!!
ετσι!!!! ετσι!!!!! σπελλ μου.....ή <<αγαπη μου>> ή <<μωρο μου>> απαξ απαντες.....χιχι :::::::)))))))))

Enia

lol pingo  :lol: σωστή!

θα συμφωνήσω και με τη Sole. Αν νιώσω πως με πιέζει ξενερώνω! Ή αν βιάζεται...!  :evil:

spellbound

Παράθεση από: "apol"σωστη!!!!!!!!!!!!!! θα υπαρχει και εμπειρια!!!!!!!!!!!!(πλακα κανω μη παρεξηγηθω)

απλα πρακτικη  :wink:  :wink:  :wink:

energizer

:?
:" μωρο μου,δεν σου εχω πει ολη την αληθεια(/ιστορια μου)"
  " πριν προχωρησουμε στο δια ταυτα...ειμαι χαρακτηρισμενος/η φορεας του ΗΙV(AIDS)...εχω μερικα κονδυλωματα...η συφιλη δεν εχει αντιμετωπιστει ολοκληρωτικα με την αντιβιωση...& νοιωθω ενα ισχυρο τσουξιμο που ο γιατρος ειπε οτι εδεχεται να ειναι βλενοροια..."
  "πιστευω ομως οτι ταιριαζουμε...μ'αρεσεις παρα πολυ & ολοι οι προηγουμενοι/ες συντροφοι με χαρακτηριζαν θηριο στο κρεβατι....ΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΣ  :?: "
 :twisted:

Sotis

πο  πο  πο   :oops:  :oops:  :oops:  :oops: παντος εγω  το  εχω  κανει...αυτο...την  εχω  αφησει  και  εχω  φυγει.. ο  λογος?...γιατι  ηταν  πολυ τριχοτι   παντου... :oops:  :oops:  :oops:

922 Επισκέπτες, 1 Χρήστης