Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,792
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Σεξ και...Τρίχες!!!

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 02:22:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Σεξ και...Τρίχες!!!

Πόσο ρόλο μπορούν να παίξουν στην εμφάνιση και στην έλξη μεταξύ δύο ατόμων?
Τρίχες κατσαρές? ή ίσιες? Μαλλιά ή άλλες?
Είναι θεμιτό το ξύρισμα των επίμαχων σημείων?

Συζήτηση για τρίχες κατσαρές ή ίσιες λοιπόν..

sonia

sex kai trixes.

loipon ...pisteuw pws adres kai gynaikes prepei na peripoioude na epimaxa shmeia tous, kai gia thema ygeihnhs kai gia thema kalyterhs apolaushs.

sto swma , oso afora enan adra, mou aresei na yparxoun trixes se sygekrimena shmeia vgazoun mia brutal aisthhsh.diathesh kai erwtismo.
( me ksenerwnoun oi arkoudiarides adres )

sto kefali den me apasxolei an tha einai katsares ,sgoures ,isies h den yparxoun kai katholou.
proteimw omws to kodo malli ston adra.

spellbound

:shock:  :shock:  :shock: Αμαν βρε Αιολε, κατι θεματα που σηκωνεις και εσυ !!!!!!

Λολλλλλλλλλλλλλλλλλ :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :!:

minoraki

sonia

Παράθεση από: "minoraki"μπαρντον?????

kseroume..se lathos topic mphkes  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

ακριβως σονια.....γι αυτο λεω να αποχωρησω και απο αυτο εδω το τοπικ.....

sonia

Παράθεση από: "minoraki"ακριβως σονια.....γι αυτο λεω να αποχωρησω και απο αυτο εδω το τοπικ.....

xioumoristika to eipa, sevomai to gegonos oti kapoios den thelei na apadhsei kapou!

aiollus

Γιατι βρε κοριτσια τι το κακο η ασχημο εχουν αυτα τα θεματα και δεν σας αρεσουν???
 Ας πω λοιπον και εγω την γνωμη μου!!!

Η τριχα στην γυναικα επιτρεπετε μονο εις την κεφαλην της και εκει προτεινω να την εχει μακρια διοτι βοηθαει οταν η εν λογω κυρια δεχετε εξημερωση απο τον τυχερακια κυριο εκεινος να χειριζετε τις τριχες τις ως χαλιναρια.

Επισης οι τριχες εις την κεφαλη χρειαζονται για την μοιραια εκεινη κινηση που θετει το κεφαλι απο δεξια προς αριστερα η απο κατω προς τα πανω τιναζοντας τα να ερθουν ολα στο πισω μερος με την προυποθεση ο εν λογω  κυριος να τσιμπησει.

Βεβαια στο επιμαχο σημειο οι τριχες ειναι καθαρα θεμα της καθε γυναικας το πως να τις κουρευει.

Εχουμε πολλων ειδων κομμωσεις.

α)το δασος του αμαζονιου.Οτι χασατε ισως καποτε και με την βοηθεια του Θεουλη το βρειτε.

β)ο γιουλ μπρινερ.Ειναι το λεγομενο καραφλο.Θα το βρειτε σε δυο περιπτωσεις.Η μια ειναι στην λεγομενη λολιτα....και η αλλη στο λεγομενο πουρο.Παιζει βεβαια να το βρειτε και σε μερικες οι οποιες ειδαν καπου καποτε μια τσοντα και θελησαν ετσι για αλλαγη να το αλλαξουν μπας και....... αλλα δεν....

γ)Και ερχομαστε στο τριτο και ποιο δημοφιλεστερο.Ο λωριδας!Μετα της πρωτοστρατισες Ιλονα Στανλερ και Τρεισυ Λορντς αποφασισαμε να τις ακολουθησουμε θεωρουμενες οτι ειναι η ποιο λογικη και ομορφη λυση για εμας.

δ)Μια αλλη εκδοχη ειναι και οι ποιο κυριλε κοπελιες απο Εκαλη μερια οι οποιες εχουν τον χρονο και το χρημα και δεν καθονται οπως οι κοινες θνητες να παιδευονται με με το ζιλετ σενσορ και πανε σε ειδικα ινσιτουτα κομμωσεις και δινουν σχημα και μορφη στις τριχες.....πχ...καρδουλες,αστερακια,αγγουρακια,του δινουν χρωμα(οτι εχει περισσεψει απο την βαφη της κεφαλης)
κ.τ.λ,κ.τ.λ.....

Ανδρες προσοχη....

Οπουδηποτε αλλου δειτε τριχα σε γυναικα ψαξτε το θεμα λιγο βαθυτερα......

Η ο Μητσος ηταν !!!!Η παιζει ορμονικο οποτε τρεχατε ποδαρακια μου.

papi

εγω δεν εχω τριχες εκει σα κατω απο τα 16 μου.Πολυ απλα ειναι υγεια και δεν βρομαει και ασε που δεν μασαει η γυναικα και τριχες στο πεοθυλασμο...Αιδια ειναι με τριχες Μπλιαχ...ασε που φτανεις πιο γρηγορα σε ορμες και ασε που αν εχεις κανα σκουλαρικακι εκει κατω ειναι τρελλα :oops:  Οπως δεν εχω εγω,ετσι δεν μου αρεσει να εχει και ταχα κοπελα μου.

papi

Παράθεση από: "aiollus"Γιατι βρε κοριτσια τι το κακο η ασχημο εχουν αυτα τα θεματα και δεν σας αρεσουν???
 Ας πω λοιπον και εγω την γνωμη μου!!!

Η τριχα στην γυναικα επιτρεπετε μονο εις την κεφαλην της και εκει προτεινω να την εχει μακρια διοτι βοηθαει οταν η εν λογω κυρια δεχετε εξημερωση απο τον τυχερακια κυριο εκεινος να χειριζετε τις τριχες τις ως χαλιναρια.

Επισης οι τριχες εις την κεφαλη χρειαζονται για την μοιραια εκεινη κινηση που θετει το κεφαλι απο δεξια προς αριστερα η απο κατω προς τα πανω τιναζοντας τα να ερθουν ολα στο πισω μερος με την προυποθεση ο εν λογω  κυριος να τσιμπησει.

Βεβαια στο επιμαχο σημειο οι τριχες ειναι καθαρα θεμα της καθε γυναικας το πως να τις κουρευει.

Εχουμε πολλων ειδων κομμωσεις.

α)το δασος του αμαζονιου.Οτι χασατε ισως καποτε και με την βοηθεια του Θεουλη το βρειτε.

β)ο γιουλ μπρινερ.Ειναι το λεγομενο καραφλο.Θα το βρειτε σε δυο περιπτωσεις.Η μια ειναι στην λεγομενη λολιτα....και η αλλη στο λεγομενο πουρο.Παιζει βεβαια να το βρειτε και σε μερικες οι οποιες ειδαν καπου καποτε μια τσοντα και θελησαν ετσι για αλλαγη να το αλλαξουν μπας και....... αλλα δεν....

γ)Και ερχομαστε στο τριτο και ποιο δημοφιλεστερο.Ο λωριδας!Μετα της πρωτοστρατισες Ιλονα Στανλερ και Τρεισυ Λορντς αποφασισαμε να τις ακολουθησουμε θεωρουμενες οτι ειναι η ποιο λογικη και ομορφη λυση για εμας.

δ)Μια αλλη εκδοχη ειναι και οι ποιο κυριλε κοπελιες απο Εκαλη μερια οι οποιες εχουν τον χρονο και το χρημα και δεν καθονται οπως οι κοινες θνητες να παιδευονται με με το ζιλετ σενσορ και πανε σε ειδικα ινσιτουτα κομμωσεις και δινουν σχημα και μορφη στις τριχες.....πχ...καρδουλες,αστερακια,αγγουρακια,του δινουν χρωμα(οτι εχει περισσεψει απο την βαφη της κεφαλης)
κ.τ.λ,κ.τ.λ.....

Ανδρες προσοχη....

Οπουδηποτε αλλου δειτε τριχα σε γυναικα ψαξτε το θεμα λιγο βαθυτερα......

Η ο Μητσος ηταν !!!!Η παιζει ορμονικο οποτε τρεχατε ποδαρακια μου.

Εγω ξερω για Brazilian κουρεμα στο επιμαχο σημειο και ειναι τρελλα (τ)αυλα με αλλα λογια!!!Ωραια φαση να στο ξυριζουν....αχ και βαχ :oops:

minoraki

Παράθεση από: "sonia"
Παράθεση από: "minoraki"ακριβως σονια.....γι αυτο λεω να αποχωρησω και απο αυτο εδω το τοπικ.....

xioumoristika to eipa, sevomai to gegonos oti kapoios den thelei na apadhsei kapou!
αστειευομαι κουκλα μου.....απλως αυτο εδω το ριμαδι στο γραφειο εχει χαλασει και δεν μπορω να βαλω τις αναλογες φατσουλες για να εκφρασω τα συναισθηματα μου.....::::)))))!!!!!
---->>> διαβαζω και αυτα που γραφει το παπι μας.....και γελαω.....ειναι απιστευτος!!!! χαχα!!!!!!

spellbound

:shock:  :shock:  :shock:

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!    :tongue:

Μας βλεπω για διασπαρτα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

σπελλ μου παμε να κανουμε οργια στα διασπαρτα!! :oops:

spellbound

Ως συνηθως παπιε  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "papi"σπελλ μου παμε να κανουμε οργια στα διασπαρτα!! :oops:
εμενα κανεις δεν μου λεει κατι τετοια.....(να κλαψω τωρα?????)......:::::((((((

829 Επισκέπτες, 1 Χρήστης