Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 352
  • Total: 352

Tι προσέχετε πρώτα σε μία γυναίκα ή άντρα ?

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 10, 2006, 12:31:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Tι προσέχετε πρώτα σε μία γυναίκα ή άντρα ?

Τι είναι αυτό που σας κάνει την πρώτη εντύπωση ή τι προσέχετε πρώτα σε μια γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα ?

Εγω παντος τα πρωτα πραγματα που προσεχω μετα την πρωτη εικονα ειναι τα ματια,την περποιηση στα δακτυλα των χεριων και τα πατουμενα!!!Ειναι τα στοιχεια για το θετικο κλικ δηλαδι!!!

papi

εγω τα πατουμενα και τα ματια της(αν εχει και κανα τατου απο μεσα,τοτε με φτιαχνει ακομα περισσοτερο! :oops: )

spellbound

Παράθεση από: "papi"εγω τα πατουμενα και τα ματια της(αν εχει και κανα τατου απο μεσα,τοτε με φτιαχνει ακομα περισσοτερο! :oops: )

μεσα απ τα ματια της ???    :?

sonia

emfanhsiaka...mou aresei na einai pio psilos apo mena, oxi poly adynatos, kai na mou aresei to proswpo tou.
apo thema xarakthra....na exei xioumor, na einai omhlitikos-koinwnikos, kai eksypnos

apexthanomai.....tous mizerous kai moudrouxous anthrwpous.

ASSOS

Πρώτα το σώμα, μετα τα μαλία και μετά τα μάτια. (από εξωτερική εμφάνιση)

Πρώτα τους τρόπους που αντιμετοπίζει μια δήσκολη κατάσταση, μετά την αυτοεκτίμηση που έχει και μετά πόσο υπομονετική είναι. (από εσωτερική εμφάνιση)

sonia

Παράθεση από: "ASSOS"και μετά πόσο υπομονετική είναι. (από εσωτερική εμφάνιση)

upomonetikh me sena???
h ..genika :lol:  :P  :lol:

minoraki

αν δεν με απατα η μνημη μου.....παρομοια θεματα ειχαν μπει και παλαιοτερα.......

rena1978

papi...ola auta theleis kale??poly liga koitas pw pw ti sygkratimeno paidi pou eisai gmt se eixa parexhghsei :P  :P  :P  :P  mhpws theleis na deis kai ti foraei apo mesa?? :twisted:  :P

papi

rena1978

se krataw papi????? :twisted:  :twisted:  :shock:  :shock:

rena1978

se krataw sto xeri me zwntanes apodixeis to ti theleis apo mia gynaika :lol:  :P

papi

ναι ναι ειδα τι φορουσες προχθες οταν σου επιασα την κοιλιτσα!!! :oops:  :P

rena1978

kala kala sou yposxomai thn epomenh fora tha eimai poio semna ntymenh...alla tha exw malwsei me to nero kai to xyrafi mou :twisted:  :twisted:  :twisted:

papi

θυμασε που σου...μαλλον που επεξεργαζομουν το τατου σου;;ωραιο τατου!

Και αυτο μου αρεσει σε μια γυναικα να εχει τατουαζ στην μεση,πλατη,στηθος κλπ κλπ(αχμ το βλεπω να τα λεμε ολα το τι μου αρεσει :clown: )

rena1978

papi ama kanw allo ena tatoo ston astragalo tha sou aresei???tha epexergazesai meta ta podia mou :?:  :?:  :twisted:  :P

352 Επισκέπτες, 0 Χρήστες