Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 338
  • Total: 338

Kόκκινα τριαντάφυλλα στη μεσαία λωρίδα Κηφισίας φυτρώνουν??

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 11, 2006, 03:00:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Φυτρώνουν κόκκινα τριαντάφυλλα στη μεσαία λωρίδα της Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα;

Φυσικά και όχι, θα μου πείτε.
Είναι δυνατόν, στην άσφαλτο;

Ναι, δεν είναι δυνατόν αλλά όχι γιατί είναι άσφαλτος...

Εχθες, βρέθηκα νωρίς το μεσημέρι στην Κηφισίας. Λίγο πριν, σ΄ένα φανάρι, ένα συμπαθέστατο, μαυρούλικο, παιδάκι είχε καταφέρει να με πείσει να αγοράσω ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Δεν είχα κάπου να τα προσφέρω αλλά τα πήρα ετσι για να βοηθήσω το παιδάκι γιατι το λυπήθηκα!!
Λίγο πιο μετά σταμάτησα σε άλλο φανάρι.
Δίπλα μου, αριστερά, ήρθε και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κυρία.
Σχετικά νέα και σχετικά όμορφη. Μάλλον ευδιάθετη.
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε εκείνη την ώρα!
Κορνάρω λίγο, γυρίζει και της κάνω νόημα πως θέλω να της πω κάτι.
Ανοίγει το τζάμι.
Παίρνω το πιο πλατύ μου χαμόγελο και της προσφέρω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
- Έτσι απλά, επειδή τα λουλουδια πανε παντα με αλλα λουλουδια, της λέω.

Πρώτα με κοιτάζει απορημένα.
Μετά σκυθρωπιάζει.
Μετά κλείνει το τζάμι.
Και καρφώνεται, κοιτώντας μπροστά, μέχρι να γίνει πράσινο.

Γιαυτό σας λέω δε φυτρώνουν!

Και αναρωτιέμαι]

sonia

sygnwmh pou isws fanw pezh...alla isws na mhn ths areses!

aiollus

Παράθεση από: "sonia"sygnwmh pou isws fanw pezh...alla isws na mhn ths areses!

Μα το θεμα δεν ειναι οτι το εκανα για καμακι!!!Και αν δεν τις αρεσα παλυ μπορουσε να πει ενα ευχαρηστω και να κλησει το παραθυρο!!!
ΟΙ τροποι καλης συμπερηφορας πιστευω οτι δεν ειναι θεμα αν σου αρεσει η δεν σου αρεσει ο αλλος ερωτικα!!!!
Ηταν πιστευω μια ευγενικη χειρονομια απο μενα χωρις να την προσβαλω και χωρις να ειμαι προστιχος !!!!!

Enia

lol sonia  :lol:

προσπαθώ να βρεθώ στη θέση της κοπέλας... παρόλο που πιστεύω πως είμαι ρομαντική δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο.  :roll:
Πολύ πιθανό μετά να το σκεφτόμουν και να μετάνοιωνα... Έτσι κι αλλιώς ένα λουλούδι ήταν μονάχα...  :roll:

Δυστυχώς έχουμε μάθει να είμαστε καχύποπτοι και να μην εμπιστευόμαστε αγνώστους... Σίγουρα όμως μια τέτοια αυθόρμητη κίνηση συγκινεί και κολακεύει... :wink:

sonia

esy dhladh an ksafnika sou prosfere ena triadafyllo mia agnwsth eilhkrhna poio einai to prwto pragma pou tha sou erxotan sto myallo???

esy o idios egrapses...Δίπλα μου, αριστερά, ήρθε και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κυρία.
Σχετικά νέα και σχετικά όμορφη. Μάλλον ευδιάθετη.

an erxotan dipla sou mia megalokopela, asxhmh kai me kakh diathesh tha edines ta louloudia.....etsi vre adelfe gia na ths ftiakseis th mera kai na noiwsei kai auth kapws??? fovamai pws oxi ( xwris na eimai apolyta sigourh )

black_velvet

Αχ φίλε μου! έχουμε γίνει τόσο καχύποπτοι/ες που ακόμη κι ένα λουλούδι να μας προσφέρουν, παρεξηγούμαστε...!

Βρίσκω απόλυτα φυσικό μια νέα, ευδιάθετη κοπέλα να σου φτιάξει τόσο τη διάθεση που να θέλεις να της προσφέρεις ένα λουλούδι. Πάντα το ωραίο, είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά, προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Και στην προκειμένη περίπτωση, εσύ μπορούσες να κρίνεις μόνον την εξωτερική εμφάνιση... ;-)

Όμως, ειλικρινά, ούτε κι εγώ ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Φοβάμαι όμως πως ένα χαμόγελο θα μου ξέφευγε...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

aiollus

Σονια να σου πω!!!
Αυτο που εκανα ηταν τελειως αυθορμητο και χωρις να το σκεφτω καθολου!!
Μου ηρθε εκεινη την στιγμη που ειδα την κοπελα και το εκανα!!

Και δεν ηταν καποια πολυ νεα θελω να πω ωστε να εχω τοσο μεγαλη διαφορα ηλικειας ωστε το μυαλο τις να παει αμεσως στο καμακι και να παρεξηγηθει και να αντιδραση ετσι!!(μια γνωμη λεω)

Παλι για να απαντησω και στη Σονια -καταρχην το μεγαλοκοπελα ειναι σχετικο- αν ηταν μια γυναικα κακασχημη και ατιμελιτη και κοιταγε σαν να κοιταγε τον χειροτερο εχθρο τις απο την αρχη σηγουρα οχι δεν θα εδηνα τα τριανταφυλλα γιατι δεν θα εφιαχνε η διαθεση μου με το που θα την εβλεπα!!!(Σωστο η λαθος??Αυτο πιστευω οτι θα εκανα παντος!!!)

Ηταν γυρω στα 35 πολυ κομψα ντυμενη και με ενα πολυ ελκηστικο βλεμα!!!
Και να σας πω την αληθεια δεν περημενα τετοια εξελιξη απο μια νεα γυναικα σε τετοια συμπερηφορα!!

Argiro

Δεν νομίζω πως είναι θέμα ηλικίας. Αν μια γυναίκα 20 χρόνων πάρει το τριαντάφυλλο, θα το πάρει και στα 60. Είναι θέμα χαρακτήρα και αυθορμητισμού. Και δεν σημαίνει πως θα είχε κάτι πονηρό στο μυαλό της επειδή το πήρε. Όπως το έδωσες εσύ αυθόρμητα, έτσι αυθόρμητα θα το έπαιρνε κι εκείνη.

Anonymous

ενδιαφέρον ζήτημα αυτό αιόλους απλά η δικη μου εντύπωση είναι ότι το όλο σκηνικό χάλασε από το κακό πλασέ και όχι από τίποτα άλλο.

Πιστεύω ότι είναι ανεξάρτητο από αν την βρήκες γοητευτική και της έστειλες το τριαντάφυλλο ή δεν σε βρήκε ανάλογα γοητευτικό και η ίδια και αντέδρασε όπως αντέδρασε όπως σε ρωτάει η sonia

Για να γίνω κατανοητός θα περιγράψω ένα παρόμοιο δικό μου περιστατικό που οι πρωταγωνιστές δεν ήμουν ούτε εγώ ούτε η κοπέλα ούτε το τριαντάφυλλο. Αλλα το αγοράκι που το πούλαγε στο δρόμο.

Οδηγάω παραλιακή, για να πάω σε μια γιορτή ας το πούμε και έτσι και έχω αργήσει (ως συνήθως) και κατεβάζω και μερικά καντήλια γιατί πέρασα το στενό που έπρεπε να στρίψω και έκανα λάθος.
Στο φανάρι λοιπόν της Γλυφάδας και αφού έχω εξαντλήσει το λάδι από τα καντήλια και κοιτάζω πως να κάνω επιτόπια αντιστροφη για να πάω εκεί που επιθυμώ με το μάτι μου να ψάχνει να δει αν υπάρχει τροχονόμος και φάω και κλίση από πάνω

Διάθεση ρομαντική και αισθησιακή στο nadir φυσικά

Μεταξύ εμενα και στο κόκκινο φανάρι είχε άλλο ένα αμάξ σταματημένο και αυτό, ι και με πλησιάζει το αγοράκι του φαναριου με τα τριαντάφυλλα

Με το βλοσυρό μου βλέμμα προσπαθώ να τον αποτρέψω να μου πουλήσει τριαντάφυλλο αφού έτσι κι αλλιώς μονος μου ήμουν στο αμάξι μου

Ο πιτσιρικάς στην καρακοσμάρα του φυσικά και αντί να μου πει Κύριος ένα λουλουδάκι μου λέει...

ψιτ φιλε η κοπελια στο μπροστινό αμάξι είναι πολύ γλυκιά,.. γιατί δεν της στέλνεις ένα τριαντάφυλλο...

(ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι επακριβώς τον διάλογο το πνεύμα όμως ήταν αυτό)

πράγματι αγάρασα ένα όμορφο λουλουδάκ,ι τι αγόρασα δηλαδή λεφτά του έδωσα   και με το παραπάνω και με την καρδια μου (ο πιτσιρικάς θα διάλεγε από το ματσάκι το τριαντάφυλλο που θα έδινε) και ο πιτσιρικας πάει τρέχοντας στο μπροστινό αμάξι...

Πλησιάζει το παράθυρο της κοπελιάς δεν έχω ιδέα τι της είπε και της πρόσφερε το Τριαντάφυλλο...

κάτι του λέει κάτι της λέει και το παίρνει η κοπελια,
 μου κάνει και ένα γνέψιμο με το χέρι της μπρός τα πίσω και εγώ άλλο ένα..
ανάβει το φανάρι και ξεκινάμε και φύγαμε...

Επιτόπια αντιστροφη στο φανάρι εγώ, ευτυχώς δεν είχε τροχονομο αυτό το φανάρι παρα μονο τον πιτσιρικά ο οποιος με τον τρόπο του μου έφιαξε το κέφι....

Ηθικό δίδαγμα
Φυτρώνουν λουλούδια στην άσφαλτο αρκεί να βρούμε τον κατάλληλο πιτσιρικά

Υ.Γ.
ψιτ κοπελια του μπροστινού αυτοκινητου
αν δεις ποτε αυτό το κείμενο και θυμηθείς και εσύ αυτό το περιστατικό, πριν από δυο περίπου χρονάκια κατά τις 9 το βραδάκι όπου και όπως το περιέγραψα, πες μου τι σου είπε ο μπαγάσας και αν στιγμιαία και εσύ δεν αισθάνθηκες όμορφα μέσα στην δικια σου βιαστική διαδρομή που θα είχες, όπως κι εγώ....

Anonymous

Υ.Γ.2
από έγκυρες αλλα ανεξακρίβωτες για την αξιοπιστία τους πηγες λένε ότι ο τροχονόμος ενίοτε κρύβεται πίσω από ένα δέντρο εκεί για δίνει κλήσεις σε όσους βλάκες κάνουν εκεί την αναστροφη

Nikos28

Μπορεί να ήρθε σε αμηχανία ή να ξαφνιάστηκε και να μην πρόλαβε να αντιδράσει...
Ή μπορεί (το πιθανότερο) και να πάσχει απο το σύνδρομο της Κοκκινοσκουφίτσας: Δε μιλάμε με αγνώστους άρρενες - όλοι τους είναι ''λύκοι'' που το μόνο που θέλουν είναι να μας διακορεύσουν και να μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού!

Υ.Γ Την επόμενη φορά σου συνιστώ να προσφέρεις γαιδουράγκαθα, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά...  :P

riaghul

Τελικά , παντα αναρωτιόμουν αν υπάρχουν ακόμα άντρες
που να μπορούν να προσφέρουν λουλούδια
και τώρα βλέπω , οτι συμβαίνει....:):)

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα...aiollus...
χωρίς περαιτέρω σκέψεις και καχυποψίες..
ενα λουλουδάκι ήταν αυτο....και τα λατρεύω...

:)

Νίκο....και το γαϊδουράγκαθο θα έπαιρνα...
εκτός του ότι ειναι κι αυτό ενα φυτό..
αν το φάς..ειναι πολυ γευστικό..
κι αυτό πάλι χωρίς να μπώ στη διαδικασία να
κάνω σκέψεις γιατί γαϊδουράγκαθο ...

:)

Sophia

Και εγώ θα το έπαιρνα το λουλουδάκι!

Γιατί να προσβάλω κάποιον που κάνει μια τόσο ευγενική χειρονομία?
Έξάλλου αν δεν θες κάτι παραπάνω από κάποιον μπορείς απλά και ευγενικά να το πεις!

Τι σχέση έχει βρε παιδιά να ο άλλος είναι όμορφος ή άσχημος, και ούτε πιστεύω ότι είναι θέμα τρόπου προσφοράς. Άπλα νομίζω ότι έμεις οι γυναίκες παραέχουμε σηκώσει ψηλά την μύτη μας!!!!!!!

naiada05

αιολε με το παπι τι σχεση εχεις???????? :?:  :?:  :shock:

minoraki

Παράθεση από: "aiollus"Μα το θεμα δεν ειναι οτι το εκανα για καμακι!!!Και αν δεν τις αρεσα παλυ μπορουσε να πει ενα ευχαρηστω και να κλησει το παραθυρο!!!
ΟΙ τροποι καλης συμπερηφορας πιστευω οτι δεν ειναι θεμα αν σου αρεσει η δεν σου αρεσει ο αλλος ερωτικα!!!!
Ηταν πιστευω μια ευγενικη χειρονομια απο μενα χωρις να την προσβαλω και χωρις να ειμαι προστιχος !!!!!
εχεις απολυτο δικιο.....διαβαζοντας αυτα που γραφεις, με εχεις συγκινησει αφανταστα.....και χαιρομαι παρα πολυ που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπαρχουν ακομα τοσο ρομαντικοι και ευαισθητοι αντρες στην κοινωνια που ζουμε!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

υ.γ. αληθεια???? τι ωρα περνας συνηθως απο την κηφισσίας.....:) :)

338 Επισκέπτες, 0 Χρήστες