Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 688
  • Total: 688

"Ο ΑΝΕΣΤΗΣ"

Ξεκίνησε από papi, Ιανουαρίου 13, 2006, 01:28:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Δειτε πως περναει ο Ανεστης....

πατήστε εδώ

apol

ποιος ανεστης ο Βλαχος ?

Anonymous

apol την ίδια σκέψη έκανα  :salut: !!!

riaghul

σκυλίσια ζωή ....σου λέει ..μετά..

:evil:

fmas

minoraki

και που να σας πω πως περναει ο ερμης μου....εκει να δεις σκυλισια ζωη μαρακι.....ουτε ο αγα χαν να ηταν.....ματς ο ενας απο εδω....μουτς ο αλλος απο εκει....μη σταξει και μη βρεξει τον εχουμε.....αλλά και αυτος ομως μας ανταποδιδει την αγαπη μας με ολη του την καρδια.....τα ζωα και ιδιως τα σκυλια δεν εχουν ορια στην αφοσιωση τους, στην αγαπη τους και στην πιστη τους οσον αφορα τα αφεντικα τους.....ποτε μα ποτε δεν περιμενα οτι θα δεθω τοσο πολυ με ενα ζωο....ειναι αξιαγαπητος.....κανενας αντρας δεν θα μπορουσε να μου δωσει τοση ηρεμια, ειλικρινεια, αφοσιωση οσο ο ερμης μου....γι αυτο και τον αγαπω χωρις ορια.....

fmas

Εμάς αντίθετα minoraki ο δικός μας φροντίζει να μας τρελαίνει πρωί, μεσημέρι, βράδυ..... Δεν έχει ώρες............ Ευτυχώς μένουμε σε μονοκατοικία αλλιώς θα μας πυροβολούσαν οι γείτονες....... Δεν τα πάει καλά με γάτες και γατακια, σκαντζόχοιρους, άλλους σκύλους, βατράχια, μύγες, με ότι ξύλινο υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή του...... Άστα....... Μια φορά τον βγάλαμε βόλτα στο χωριό και το μετανοιώσαμε...... Εκ τότε μόνο μέσα στην αυλή......

minoraki

ψιιιιιιιιιιιιιιιιτττττ.....φαμασουλινι μου, εν τουτοις ομως ειναι αξιαγαπητος.....μη μου πεις.....ο,τι και εαν κανουν ειναι γιατι εχουν μια δοση αφελειας και τρελλας.....ο ερμης κυνηγαει οσες μυγες κανουν το λαθος και μπουν μεσα στο σπιτι.....ασε που ειναι τρομερος κουτσομπολης και κοιταζει πισω απο τα καγκελα και  φωναζει σε οποιο αλλο σκυλακι περασει κατω απο την βεραντα!!!! θεωρει αυτη την περιοχη δικη του και θελει να διωξει τους παντες και τα παντα.....ασε βεβαια που ειναι φυλακας, παρ ολο που ειναι μικροσωμος.....εχει μαθει να γρυλιζει σε οποιον θεωρει εχθρο του.....ξερει ακομα και την μηχανη των αυτοκινητων μας, μολις στριψουμε απο την γωνια.....και αρχιζει να χοροπηδαει και να φωναζει απο την χαρα του.....χιχι!!!! εχει μεγαλη πλακα!!!!

spellbound

Για σκυλακια μιλατε???

Με το πονο μου παιζετε βρε ????   :cry:   (αντε και ειχα τσυπνησει μια χαρα σημερα  :cry:  :cry:  :cry: )

minoraki

σπελλ μου....εχει δικιο....:( :( σε καταλαβαινω πληρως.....

fmas

Έχει πολύ γέλιο όντως......... και σε μας το κάνει αυτό... Μας παίρνει χαμπάρι από την στροφή του σπιτιού μου........

688 Επισκέπτες, 0 Χρήστες