Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ο ρομαντισμός του διαδικτίου!!!!

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 14, 2006, 09:44:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς, στον άντρα τουλάχιστον... συνήθως μια γυναίκα θέλει πρώτα να νοιώσει εμπιστοσύνη και άνεση με το συνοδό της προτού πάνε στο κρεβάτι. Αλλά κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.
Περί ορέξεως...

papi

οπως το ειπες στο τελος..ο καθε κανονας εχει και τις εξερεσεις του!Εχουν αλλαξει τα δεδομενα του Τοτε με του Τωρα!

Nikos28

Αν πράγματι είχαν αλλάξει τα δεδομένα του τότε με του τώρα, τότε αυτά που θεωρείς ως δεδομένα χαρακτηριστικά του τώρα θα ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση!  :wink:

Sophia

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ανοίγουν πολύ εύκολα τα πόδια τους τελευταία, και χωρίς να τις προκαλέσει μάλιστα και ο Χ άντρας!

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλες!

Το κακό είναι ότι έχουν κακομάθει πολύ οι άντρες και όσες δεν τους κάθονται με την μία τις χαρακτηρίζουν περίεργες και γενικώς με διάφορα αρνητικά σχόλια!

Nikos28

Εγώ, πάντως, τέτοιες ''ανοιχτοπόδαρες'' γυναίκες δεν έχω γνωρίσει και φαντάζομαι ότι είναι η μειοψηφία-αν υπάρχουν κιόλας!

Τώρα, για τους άντρες που αναζητούν μια γυναίκα για να τους κάτσει με τη μια... δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι δεν είναι κακομαθημένοι. Είναι, απλώς, αδύναμοι σεξοεπαίτες και δούλοι της τεστοστερόνης τους... Που κακόμαθαν μια μεγάλη μερίδα γυναικών κάνοντάς τες να πιστεύουν στα σοβαρά ότι το αιδοίο τους είναι το κέντρο του σύμπαντος!

Sophia

Νίκο συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλα οι γυναίκες κακόμαθαν τους άντρες!
Και πίστεψέμε είναι πάρα πολλές οι "ανοιχτοπόδες" πολλές φορές ούτε που φαντάζεσαι ποιές μπορεί να είναι!
Έχω και γω εκπλαγεί από κάποιες περιπτωσεις!
Το πιθανότερο είναι ότι δεν εμπνέεις τέτοιου είδους γυναίκες για να σε πλησιάσουν.... δεν είναι κακό αυτό, μάλλον τυχερό θα σε έλεγα!!!!

Nikos28

Το θέμα είναι τι εννοούμε όταν λέμε ''ανοιχτοπόδαρη'' γυναίκα...εννοούμε κάποια που συστηματικά ανοίγει τα πόδια της με τη μία; Ή μήπως κάποια που μπορεί και να τύχει κάποια στιγμή να κάνει κάτι τέτοιο;
Αν μιλάμε για το πρώτο, τότε μιλάμε για γυναίκες που, απλώς, χρειάζονται επιβεβαίωση, για να νοιώθουν ότι είναι αποδεκτές...
Αν μιλάμε για το δεύτερο, τότε σίγουρα υπάρχει. Απλώς, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας!

Κατά τ' άλλα, Σοφία μου, δεν ξέρω ποιές ακριβώς γυναίκες τραβάω, ούτε το αν είναι τύχη που τραβάω αυτές συγκεκριμένα και όχι τις άλλες...  :wink:

Κι ούτε και μ' ενδιαφέρει να το μάθω. Ακόμα κι αν το μάθαινα δε θα κέρδιζα απολύτως τίποτα. Αυτές που είναι να μην τραβήξω, δε θα τις τραβήξω ό,τι κι αν κάνω. Αυτές, όμως, που είναι να τραβήξω, θα τις τραβήξω- χωρίς να χρειαστεί να κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι...

Απλά πράγματα!  :wink:

Argiro

Πω, πω... τι γίνεται εδώ καλέ;... Πραγματικά, πρέπει να άλλαξαν πολύ τα δεδομένα της εποχής και έχω χάσει επεισόδια. Ομολογώ πως τον όρο "ανοιχτοπόδαρη γυναίκα" πρώτη φορά τον ακούω -παλιά τις έλεγαν "εύκολες" και τις άλλες "για σπίτι"... Όμως δεν βλέπω να υπάρχει ο αντίστοιχος όρος για τον άντρα. Πώς λέγεται ο άντρας που με το που βλέπει μια γυναίκα, πριν ακόμη πει "καλημέρα, πώς σε λένε;" θέλει να την πιάσει από τα μαλλιά και να την πάει στη σπηλιά του; Παρόλη την αλλαγή νοοτροπίας εξακολουθεί βλέπω ο χαρακτηρισμός του εύκολου να προσάπτεται μόνο στη γυναίκα. Χωρίς βέβαια να διευκρινιστεί τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος, γιατί κι εγώ, συμφωνώντας με το φίλο μου τον Νίκο, δεν βλέπω διαφορά στη συμπεριφορά των γυναικών τότε με τώρα και πιστέψτε με, έχω γνώση, δεν σχετίζομαι μόνο με γυναίκες σαράντα και άνω. Καμία δεν κάνει σεξ από την πρώτη μέρα, όχι επειδή φοβάται μην την παρεξηγήσουν, αλλά γιατί δεν έχει αποκτήσει κάποια οικειότητα. Κι εκείνες που το κάνουν έχουν κάποιο πρόβλημα και το κάνουν από αντίδραση, συνεπώς δεν είναι και τόσες πολλές, τόσες ήταν και παλαιότερα -ή μήπως νομίζετε πως παλαιότερα δεν υπήρχαν; Εκτός αν εννοείτε ανοιχτοπόδαρες εκείνες που το κάνουν όποτε τους κάνει κέφι όταν δεν έχουν κάποια σχέση ή δεν θέλουν να κάνουν προς το παρόν, όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες, οπότε μάλλον οι αντιλήψεις βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τη δεκαετία του '70, παρόλο που δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Με λίγα λόγια, η γυναίκες πρέπει να κάνουν σεξ μετά από τουλάχιστον τρία ραντεβού -ή είναι περισσότερα;- και ποτέ χωρίς απώτερο σκοπό το γάμο ή τη σοβαρή σχέση, και οι άντρες εξακολουθούν να επιτρέπεται, έως και να επιβάλλεται, να κάνουν σεξ όποτε τους κάνει κέφι... Αυτό θα πει εξέλιξη των ηθών και ισότητα των δύο φύλων!...

Argiro

Παράθεση από: "Sophia"Το κακό είναι ότι έχουν κακομάθει πολύ οι άντρες και όσες δεν τους κάθονται με την μία τις χαρακτηρίζουν περίεργες και γενικώς με διάφορα αρνητικά σχόλια!

Ξέρεις κάτι; Ακριβώς το ίδιο έκαναν οι άντρες και τη δεκαετία του εβδομήντα, και τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα. Όποια δεν καθόταν την πρώτη μέρα την έλεγαν ανώμαλη, λεσβία ή πως είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ποιος τους είχε κακομάθει τότε;

black_velvet

Ο ίδιος που τους κακομαθαίνει πάντα.

Έτσι τους μεγαλώνουμε τους άντρες μας.
Εμείς, οι ίδιες.
Αυτά τους μαθαίνουμε από την κούνια ακόμη.
Και μετά βγαίνουμε και διαμαρτυρόμαστε.
Και θέλουμε κι ισότητα και πράσιν'άλογα!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Argiro

Φυσικά. Όταν ο μπαμπάς τους τούς πάει τσάρκα, ξέρετε για τι πράγμα, την αδελφή τους την κυνηγάει από πίσω μήπως πάει με κανέναν και πάθει το ανεπανόρθωτο. Η δε μαμά τους τούς λέει να πηγαίνουν με κοπέλες, γιατί αν δεν πηγαίνουν υποψιάζονται πως είναι γκέι, αλλά να έχουν το νου τους να μην τους τυλίξουν. Στις κόρες, όμως, λένε να μην πηγαίνουν με κάποιον αν δεν έχει τουλάχιστον σοβαρό σκοπό. Δεν θέλω να υποψιαστώ ότι στην εποχή μας οι μαμάδες λένε στα κορίτσια να μην κάνουν σεξ πριν το γάμο και να μην ερωτεύονται άντρες που δεν έχουν καλή δουλειά και λεφτά. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκαναν οι άντρες, αν οι κόρες τηρούσαν αυτά που τους λένε οι γονείς κατά γράμμα. Θα πήγαιναν με γυναίκα μόνο μετά το γάμο; Και πού θα έβρισκαν γυναίκα όταν πήγαιναν με τον μπαμπά τις τσάρκες; Αλλά ξέχασα... οι γυναίκες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στις εύκολες -ανοιχτοπόδαρες σύμφωνα με την καινούρια ορολογία- και αυτές για σπίτι... :twisted:

Nikos28

Να σας πω κάτι;
Βαρέθηκα!

Τι άλλο να πω για τις σχέσεις αντρών-γυναικών... όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, συνέχεια προβλήματα και παράπονα ακούω! Τα ''γουρούνια'' οι άντρες, οι ''π...ες'' οι γυναίκες, ''με θέλει μόνο για το κρεβάτι!'', ''με θέλει μόνο για το αμάξι!'', ''δε με θέλει για το κρεβάτι!'', ''δε με θέλει κι ας έχω αμάξι!'', ''τώρα αυτό γιατί το είπε;'', ''τώρα αυτό γιατί το έκανε;'', ''με κερατώνει;'', ''ίδιοι είναι όλοι!'', ''ίδιες είναι όλες!'' κλπ κλπ κλπ κλπ
Δε συνάντησα ποτέ μια γυναίκα να μου πει ''Ναι, γουστάρω τους άντρες!'' Ή έναν άντρα να μου πει ''Ναι, γουστάρω τις γυναίκες!''. Ποτέ, ούτε μια φορά...!

Μακάρι να εφαρμόσουμε κάποτε παγκοσμίως τη μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης, των παιδιών του σωλήνα και της κλωνοποίησης... Αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο δε θα χρειάζεται να κάνουν σεξ οι άνθρωποι, θα λυθεί το πρόβλημα της αναπαραγωγής κι έτσι, θα τερματιστούν μια για πάντα οι, ούτως ή άλλως προβληματικές, σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών! Όχι τίποτ' άλλο αλλά να βρούμε και την ησυχία μας ρε αδερφέ...

Τι ωραίο που θα ήταν κάτι τέτοιο... Θα χωριζόμασταν για πάντα και ο κόσμος θα γινόταν μια τεράστια φυλακή- οι άντρες με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες! Και θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι, αφού δε θα είχαμε πλέον όλα αυτά τα βάσανα που έχουμε τώρα!

Argiro

Εγώ τους γουστάρω τους άντρες. Έτσι τώρα δεν μπορείς να λες πως δεν το έχεις ακούσει ποτέ. Γι αυτό το λόγο φωνάζω, μήπως και ξυπνήσουν κατά τύχη αυτοί και οι μαμάδες τους... :lol:

Nikos28

Βρε χώρια σου λέω... οι άντρες με τους άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες!
Να ''εξυπηρετούνται'' οι άντρες χειρωνακτικώς και οι γυναίκες με κομμάτια απο σπασμένα σκουπόξυλα! Ξέρετε τι ωραία που είναι έτσι; Ρωτήστε και μένα, που το' χω δει...

Τέτοιοι που είμαστε, αυτό μας αξίζει!  :evil:

black_velvet

lololololol Νίκο!

Πολύ καλό!    ]
Παράθεση από: "Nikos28"Τα ''γουρούνια'' οι άντρες, οι ''π...ες'' οι γυναίκες, ''με θέλει μόνο για το κρεβάτι!'', ''με θέλει μόνο για το αμάξι!'', ''δε με θέλει για το κρεβάτι!'', ''δε με θέλει κι ας έχω αμάξι!'', ''τώρα αυτό γιατί το είπε;'', ''τώρα αυτό γιατί το έκανε;'', ''με κερατώνει;'', ''ίδιοι είναι όλοι!'', ''ίδιες είναι όλες!'' κλπ κλπ κλπ κλπ

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

920 Επισκέπτες, 1 Χρήστης