Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...!

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 14, 2006, 11:36:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...!

"Μπαίνεις μέσα και τι να δεις; Το μωρό σου στριμωγμένο ανάμεσα σε δύο". Τι κάνεις; Φεύγεις, μπαίνεις, κλαις, γελάς, τους καθαρίζεις, φωνάζεις κι άλλους; Τι;

Nikos28

Ε, αφού θα είμαστε τέσσερις... θα βγάλω μια τράπουλα και θα παίξουμε μπιρίμπα!

8)

Argiro

Μπαίνεις. Πού ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει... :P

Enia

Πρώτη πρώτη αντίδραση, βάζω τα κλάμματα (κλασσίκ!). Αμέσως συνέρχομαι, τις βουτάω και τις δυο και τις πετάω ξεβράκωτες έξω από το σπίτι, αφού τις ξεμαλλιάσω φυσικά πρώτα.
Έπειτα περιλαμβάνω τον μοιχό. (εδώ πέφτει λογοκρισία, αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει  :evil: ).
Για φινάλε, πετάω όλα τα πειστήρια του εγκλήματος από το μπαλκόνι.  :twisted:

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"Πρώτη πρώτη αντίδραση, βάζω τα κλάμματα (κλασσίκ!). Αμέσως συνέρχομαι, τις βουτάω και τις δυο και τις πετάω ξεβράκωτες έξω από το σπίτι, αφού τις ξεμαλλιάσω φυσικά πρώτα.
Έπειτα περιλαμβάνω τον μοιχό. (εδώ πέφτει λογοκρισία, αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει  :evil: ).
Για φινάλε, πετάω όλα τα πειστήρια του εγκλήματος από το μπαλκόνι.  :twisted:

Ό λ α  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

:lol:  χαΧχΧΑαχΧαχαΧχαΑΧχΑαχΑαΧχΑαΧΑχα  :lol:

καλό θα ήταν  :twisted: αλλά μπααα...
1. επικρατεί η λογική μου που λέει πως δεν αξίζει να με πάνε μέσα για φόνο για τα μούτρα του :P
2. επειδή κατά βάθος είμαι και αισθηματίας (κοινώς καλός μαμάκας) δεν θα μπορούσα να του κάνω (πολύ) κακό, ακόμα κε σε αυτές τις συνθήκες...
εξάλου είναι πιο πιθανό να έχει λακίσει όσο τσουρομαδάω τις 'κυρίες'.

Evitaki

μαλλον τπτ δεν θα εκανα
θα εφευγα κ απλα δεν θα με ξαναβλεπε ΠΟΤΕ

l Y k O s

Βγάζω την καραμπίνα και τους καθαρίζω !
Σε τελική ανάλυση ίσως να είναι και η μοναδική ευκαιρία για τα δεκαπέντε λεπτά μου στην τηλεόραση !!!!!!!!!!!!

kuria

Παράθεση από: "aiollus"Δεν είναι αυτό που νομίζεις...!

"Μπαίνεις μέσα και τι να δεις; Το μωρό σου στριμωγμένο ανάμεσα σε δύο".
 :arrow:  αισχος!!! το ακρον αωτον της καταπιεσης!!! ακου να το εχουν στριμωξει το ανυπερασπιστο μωρο...
 Τι κάνεις; Φεύγεις, μπαίνεις, κλαις, γελάς, τους καθαρίζεις, φωνάζεις κι άλλους; Τι;
 :arrow: μπαινω οπως παντα στον α33   :lol:  :lol:  :lol:  
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Παράθεση από: "kuria":arrow: μπαινω οπως παντα στον α33   :lol:  :lol:  :lol:  

τσ τσ τσ...! πες καλέ μια καλησπέρα πρώτα στα παιδιά! ρώτα τους αν είναι άνετα, αν θέλουν να τους προσφέρεις κάτι, κανά χέρι βοηθείας ας πούμε... ένα κατιτίς ντε, να τους δώσεις λίγο σημασία τουλάχιστον, να μη μας λένε ακοινώνοιτους! κατευθείαν στο νετ κι εσύ! απα πα πα πα!!!  :P

minoraki

Παράθεση από: "aiollus"Δεν είναι αυτό που νομίζεις...!

"Μπαίνεις μέσα και τι να δεις; Το μωρό σου στριμωγμένο ανάμεσα σε δύο". Τι κάνεις; Φεύγεις, μπαίνεις, κλαις, γελάς, τους καθαρίζεις, φωνάζεις κι άλλους; Τι;
αμα ειναι να εχει φερει οχι μια αλλά και δυο μεσα στο σπιτι.....αστα.....βρασε ορυζα......
---->>>> ισως, τωρα πια, να ελεγα....."καλα χαθηκαν τα ξενοδοχεια??"!!!!

tristana

Μινοράκι, άψογη! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!
Μα τον γύφτο! Να μην ξοδέψει κατιτίς να περιποιηθεί τις ταλαίπωρες.

Απορία ίσως αφελής... συμβαίνουν αυτά; Πιστεύω σε πολύ μικρό ποσοστό.
Διότι πέρα από την πλάκα πρόκειται για άκρως τραυματική εμπειρία.

minoraki

τρις.....οχι απλως γυφτος....αλλά γυφτουλας......και δεν ειναι μονον οικονομικο το θεμα......φανταζεσαι να ειναι τιποτις αλβανοτουρκοπολωνεζορουμανοτετοιες????? μεσα στην μπιχλα....την βρωμα....την κακομοιρια και τα αφροδισια?????? γκρρρρρρρρρρρρρρ......:evil:

spellbound

Καλα βρε μινορακι, βαλε τις κατευθειαν στο ντους πια  :P  :P  :P

(μα που κολλησε πια αυτο το κοριτσι  8) )

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"Καλα βρε μινορακι, βαλε τις κατευθειαν στο ντους πια  :P  :P  :P

(μα που κολλησε πια αυτο το κοριτσι  8) )
:evil: τι λες βρε????? σιγα μην τους εδινα και τα σλιπακια μου......που θα τις εβαζα και μεσα στο μπανιο μου.....:evil:

900 Επισκέπτες, 1 Χρήστης