Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 445
  • Total: 445

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ...........

Ξεκίνησε από Tsaxpina, Απριλίου 22, 2004, 11:35:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsaxpina

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΣΤΗΧΙΣΜΕΝΗ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΗ8ΙΚΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΧΑΝ ΑΠΟΡΥΨΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ 8ΕΛΑΝΕ  ΑΓΟΡΙ...
  Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΕ,<<ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΠΑ8ΙΑ ΟΛΩΝ>>...
 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΥΨΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΧΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΤΗΣ...
ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΛΠΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 8Α ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ''ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΗΛΠΙΖΕ''...
ΣΤΑ 14 ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΦΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΖΑΝΕ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΑΝ ΣΑΝ ''ΣΚΛΑΒΑ''.
ΕΦΗΓΕ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ...''ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΧΟΛΕΙΟ''
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ...
Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΑ 19  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ 22 ΤΗΣ ΕΙΧΕ  ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ!!!
ΣΤΑ 23 ΤΗΣ ΕΜΑ8Ε ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ''ΠΕ8ΑΝΕ'' ΚΑΙ ΜΑΖΙΤΟΥ ΠΕ8ΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ''ΨΥΧΙΚΑ''.   ''ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ''...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑ8ΑΝΕ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΤΛ. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ...
            Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ''ΠΕ8ΑΝΕΙ''ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑ8ΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ...
'''''''''''''ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ   ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ''''''''''''''''''
ΤΕΛΟΣ.....................

Velerefontis

Ειναι καιρος η κοπελα να βαλει βαθια στην καρδια της την αγαπη του αδερφου της και να κανει το επομενο βημα, να προχωρησει στη ζωη της, να κοιταξει πίσω μια τελευταια φορα και να παει μπροστα. Δεν θα γινει ευτυχισμενη αλλα τουλαχιστον θα προσπαθησει.

Tsaxpina

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ.......

Teo

Μπορει! Είμαι σίγουρος. Σε παρακαλω άστην να μπορεσει... Δώστης μια μικρη ευκαιρία! Όταν θέλεις όλα τα μπορείς!

Tsaxpina

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΦ8ΗΝΕΣ???

tristana

Θίοντορ, αυτά έκανες και χάσαμε την Τσαχπίνα.
Ανέφθηνε!

skou70

:24:  edw koita anaskafh pou ekane i metwpikia mou agaph

elix

Με το συμπάθιο δηλαδής...

Πώς μια κοπέλα 19 χρονώνε κατάφερε σε 3 χρόνια να αποχτήσει σπίτεια και ξενοδοχίο;  

:roll:  :roll:  :roll:
Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα;  :idea:

κώστας

..σαν μέσα σ' όνειρο...
...βλέπω...tristana...
...να διαβάζει στα πεταχτά...
καιναχυμάειστοπληκτρολόγιο για απάντηση.
 8)
eLe

skou70

oriste ... epitelous dikaiwsh

ΣΗΜΠΑ8ΙΑ

(... kai meta lete oti prepei na stamatisw ta greekglish ... )

Enia

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ 8ΕΛΕΙ Η ΔΗΣΤΙΧΙΣΜΕΝΙ, ΑΜΑ ΔΕ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΛΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΑΤΤΑ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΣ 8Α ΤΑ ΒΡΕΙ?

:P

katinaki

ΚΗ ΑΙΓΟ ΤΙ ΣΗΜΠΑ8ΥΣΑ ΤΙ ΔΙΣΤΗΧΥΣΜΕΝΟΙ... ΤΟ ΣΧΩΛΗΩ ΔΕΝ ΑΠΑΙΔΟΣΑΙ ΚΑΡΠΟΥΣ :(

saliara

Παράθεση από: "elix"Με το συμπάθιο δηλαδής...

Πώς μια κοπέλα 19 χρονώνε κατάφερε σε 3 χρόνια να αποχτήσει σπίτεια και ξενοδοχίο;  

πλάκα πλάκα κι εγώ θέλω να ξέρω...Γιατί θέλω να φύγω απ'την Αθήνα και να χτίσω το σπίτι μου και ένα ξενοδοχείο...η ενοικιαζόμενα δωμάτια βρε αδερφέ...Αν έχει καμιά ιδέα...και σε 3 χρόνια..κουτί θα μου ρθει.. :lol:  :lol:

katinaki

Παράθεση από: "saliara"
Παράθεση από: "elix"Με το συμπάθιο δηλαδής...

πλάκα πλάκα κι εγώ θέλω να ξέρω...Γιατί θέλω να φύγω απ'την Αθήνα και να χτίσω το σπίτι μου και ένα ξενοδοχείο...η ενοικιαζόμενα δωμάτια βρε αδερφέ...Αν έχει καμιά ιδέα...και σε 3 χρόνια..κουτί θα μου ρθει.. :lol:  :lol:

έχω εγώ πολλές ιδέες :D  θα στις πω στ' αυτί :wink:

saliara

:roll:  :roll:  :roll: αυτό να το πάρω σα σεξουαλικό υπονοούμενο να χαρούν πολλοί άντρες εδώ μέσα.. :P  :P  :P  η ξενερωτικό..ότι δε θες να ακούσουν και άλλοι τις ιδέες σου??? :lol:  :lol:  :lol:

445 Επισκέπτες, 0 Χρήστες