Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 353
  • Total: 353

Είναι η σεξουαλική απιστία λόγος χωρισμού ?

Ξεκίνησε από l Y k O s, Ιανουαρίου 21, 2006, 06:18:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

AngelsGR

Πως το έλεγε μωρέ εκείνο το ωραίο ρητό, εκείνος με τα γένια!!!
"Λυχνίας σβυσθείσης πάσα γυνή ομοία".

Α να μπράβο. Και το αντίστροφο φυσικά.   :wink:

Βρε μήπως θέλουμε να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας και γιʼ αυτό θέλουμε τις ξένες αγκαλιές!!!

-Αγάπη μου που πας?
-Πάω να ιππεύσω την γειτόνισσα και έρχομαι.
-Α, καλά. Μην αργήσεις όμως γιατί θα πάω στον χασάπη να με ιππεύση.
-Ναι μωρέ, σε 15 λεπτά θα είμαι πίσω. Άναψε και τον θερμοσίφωνα αγάπη μου.
 :lol:

Enia

Jezάκι, εμπεριστατωμένη η άποψή σου, δε μπορώ να πω!! :tongue: ;)

Labrokratis

Πολύ σχετικη η απάντηση.

Είναι, οταν γινεται κρυφά
Δεν ειναι οταν το ξέρει ο σύντροφος και δεν τον ενοχλεί.

kodikas

Εγώ πάλι,γιατί  νομίζω ότι το μόνο κέρατο που είναι ανεκτό, είναι αυτό που μνημονεύεται κάθε φορά που σου πιάνει το πάρκιγκ αυτός ο παπάρας με το ζάσταβα;;  :shock:

Zen

Δεν είναι τόσο το να πλαγιάσει με άλλη, είναι όλο το θέατρο (ψέματα, δικαιολογίες που δεν στέκουν, κοροϊδία, κλπ.) που συνοδεύει την πράξη.  Διότι επιπρόσθετα νοιώθεις ότι σε περνάει για ηλίθια !

:shock:

minoraki

Παράθεση από: "kodikas"Εγώ πάλι,γιατί  νομίζω ότι το μόνο κέρατο που είναι ανεκτό, είναι αυτό που μνημονεύεται κάθε φορά που σου πιάνει το πάρκιγκ αυτός ο παπάρας με το ζάσταβα;;  :shock:
:24:  :24: κωδικα......καλοοοοοοοοοοοοο......
εχω ομως μια απορια.....το "κερατο" παει γιατι σου επιασε την θεση του παρκινγ ή γιατι εχει ζασταβα και οχι πορσε????? :roll:

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"¨είναι η σεξουαλική απιστία λόγος χωρισμού?"

γιατί? κρις!!!!!! θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.....
αλλά δεν ειναι μονο αυτο η αιτια του χωρισμου.....υπαρχουν και αλλοι λογοι.....αλλά και η απιστια ειναι σοβαροτατος λογος......

kodikas

Κοίτα , αν διαπιστώσεις ότι το ξένο σου παραφαίνεται γλυκό
κι αν το γλυκό, που σου παραφαίνεται γλυκό, το τρως κιόλας..
Ε τότε υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι…

Βέβαια  υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απατήσεις τον σύντροφό σου. Δεν είναι ανάγκη να σε πιάσουν καβάλα πασαλειμμένο με σαντιγί, για να πιαστεί κεράτωμα..
Οι σχέσεις δεν είναι πάντα υπόθεση σωματικής επαφής και το κέρατο έχει την έννοια της εξαπάτησης και της παραπλάνησης του άλλου.

Οπότε, αν δεν νοιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου, αν δεν υπάρχει κι αυτό το μαραφέτι που το λένε εμπιστοσύνη, πλακώνεσαι στις φαντασιώσεις με την κοκκινομάλλα που μετακόμισε πρόσφατα από κάτω και την επόμενη φορά που γυρνάς σπίτι, σταματάς και σ ένα όροφο λιγότερο..

kodikas

βρε μινορακι,
είναι νομοτελεια, το μόνο κέρατο που είναι αποδεχτό είναι αυτό που μνημονεύουμε ( το κέρατο μου το τράγιο) όταν μας φάει τη θέση παρκαρίσματος "αυτός ο ξεφτίλας με το ζάσταβα" ή ακομα και με το πορσικό.. στη μαρκα θα τα χαλασουμε τωρα;

σε κάθε άλλη περίπτωση
ή το κάνεις γαργάρα και χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο, έχοντας την κρυφή ελπίδα να μην βγει απέναντι Αυστραλία μεριά, στολίζοντας την επιλογή σου με χίλιες δυο ψυχοκαταπραϋντικές δικαιολογίες τύπου «αφες αυτόν ,ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν»

ή επαναστατείς , κάνεις το χουλιγκάνι σε αγώνα παναθηναϊκού-ολυμπιακού, και περιγράφεις τις συνήθειες και όλη τη σεξουαλική ζωή της αειπάρθενου Μαρίας και όλων των αγίων, βρίζοντας..

όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες..
λόγια που λέμε στον εαυτό μας για να τον παραμυθιάσουμε και να απαλύνουμε την φαγούρα που ενίοτε μας πιάνει εκεί ψηλά στην κεφαλή..
οι πράττοντες δε, το κάνουν με σώας τας φρένας και έχοντας γνώση των κινδύνων οπότε είναι τουλάχιστον ανόητο να λέμε παραμύθια τύπου: «είμαι πικραμένος που στα φόρεσα αγάπη μου»..
κι όσο δε για την αναζήτηση των αιτιών σε παλιά αγιάτρευτα ψυχολογικά τραύματα....
άστο καλύτερα, ας μην το πω, γιατί θα θεωρηθώ ασεβής προς τον πόνο του συνανθρώπου..

πάντως όπως και να είναι
το κέρατο είναι μέρος μιας καθημερινότητας ενηλίκων κι όπως κι αν το αντιμετωπίσεις (στωικά ή υστερικά)
αυτό θα είναι πάντα εκεί...

και πάντα θα σε κάνει να βγάζεις αφρούς σαν κουνημένη μπύρα..

kaith

Απιστια λεξη τρομερη κλεινουμε τα αυτια μας οταν την ακουμε .Πολλοι απο μας λεμε απαπα εμας ποτε δεν θα μας συμβει η δεν θα το κανουμε.Ομως κακα τα ψεματα υπαρχουν ζευγαρια που ζουν μεσα στην απιστια χρονια.Τελικα ομως ποτε δεν ειναι ο πραγματικος λογος για διαζυγιο .Καπου αλλου πρεπει να δουμε τις αιτιες και τις αφορμες για ενα διαζυγιο.

mania

Peite me pouritani , peite me palaion arxon i opisthodromiki ... alla i apistia einai mia morfi prodosias.

I fysiologiki anagki pou exei o anthropos gia sexoualiki epafi mporei na kalyfthei me to syntrofo mas.....Oi dikaiologies tou typou den me kalyptei gi afto pao allou einai ftines gia mena.Ta panta mporoun na diorthotoun se mia sxesi, ftanei na to theloume....Den ntrepomaste na zitisoume afto pou mas aresei , kai etsi ola diorthonontai.

An den einai logos xorismou to na agkaliazeis kai na filas ena kseno kormi tote ti einai??? (ektos an ginei mia fora, opote mporei na to skefteis kai na to sygxoreseis)

Oloi aftoi omos pou apistoun kai lene oti einai mia anagki kai tipote allo, ti tha legane an tin apistia den tin ekanan aftoi alla tin ekane o syntrofos tous??

minoraki

Παράθεση από: "kodikas"βρε μινορακι,
είναι νομοτελεια, το μόνο κέρατο που είναι αποδεχτό είναι αυτό που μνημονεύουμε ( το κέρατο μου το τράγιο) όταν μας φάει τη θέση παρκαρίσματος "αυτός ο ξεφτίλας με το ζάσταβα" ή ακομα και με το πορσικό.. στη μαρκα θα τα χαλασουμε τωρα;

σε κάθε άλλη περίπτωση
ή το κάνεις γαργάρα και χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο, έχοντας την κρυφή ελπίδα να μην βγει απέναντι Αυστραλία μεριά, στολίζοντας την επιλογή σου με χίλιες δυο ψυχοκαταπραϋντικές δικαιολογίες τύπου «αφες αυτόν ,ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν»

ή επαναστατείς , κάνεις το χουλιγκάνι σε αγώνα παναθηναϊκού-ολυμπιακού, και περιγράφεις τις συνήθειες και όλη τη σεξουαλική ζωή της αειπάρθενου Μαρίας και όλων των αγίων, βρίζοντας..

όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες..
λόγια που λέμε στον εαυτό μας για να τον παραμυθιάσουμε και να απαλύνουμε την φαγούρα που ενίοτε μας πιάνει εκεί ψηλά στην κεφαλή..
οι πράττοντες δε, το κάνουν με σώας τας φρένας και έχοντας γνώση των κινδύνων οπότε είναι τουλάχιστον ανόητο να λέμε παραμύθια τύπου: «είμαι πικραμένος που στα φόρεσα αγάπη μου»..
κι όσο δε για την αναζήτηση των αιτιών σε παλιά αγιάτρευτα ψυχολογικά τραύματα....
άστο καλύτερα, ας μην το πω, γιατί θα θεωρηθώ ασεβής προς τον πόνο του συνανθρώπου..

πάντως όπως και να είναι
το κέρατο είναι μέρος μιας καθημερινότητας ενηλίκων κι όπως κι αν το αντιμετωπίσεις (στωικά ή υστερικά)
αυτό θα είναι πάντα εκεί...

και πάντα θα σε κάνει να βγάζεις αφρούς σαν κουνημένη μπύρα..
φιλτατε κυριε λαμπρο μας, λογικο δεν ειναι να βγαζεις αφρους οταν μαθεις για την απιστια του συντροφου σου???? οπως και λογικο ειναι ολοι οσοι κερατωνουν το ετερον ημισυ τους, να ευελπιστουν οτι δεν προκειται ποτε να γινουν τσακωτοι.....ευσεβεις ποθοι θα μου πεις.....αλλά ετσι ειναι.....πριν μερικα χρονια μια πολυ καλη φιλη και κουμπαρα μου ανακαλυψε την απιστια του συζυγου της, ο οποιος ειχε υποτιμησει πληρως την νοημοσυνη της (άλλο παλι κακο αυτο)......never underestimate(οπως λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι)......παρ ολα οσα του λεγαμε, σιγα μη μας ακουγε.....αφου ηταν φουλ ερωτευμενος και το τριτο προσωπο καθε απογευμα επαιρνε τηλ στο σπιτι του καθε ενα τεταρτο μονο και μονο για να ακουει την φωνη του.....καποια στιγμη λογικο ηταν η φιλη μου να σηκωσει το ακουστικο απο το αλλο δωματιο, καθοτι ειχαν μπει ψιλοι στ αυτια της.....και ακουσε αυτα που ακουσε......αποτελεσμα????? μετα απο μερικα χρονια, λογω μεγαλης στενοχωριας να κανει μαστεκτομη.....λοιπον με αυτο το παραδειγμα μου θελω να πω οτι, ουδεν κρυπτον που να μη βγει μια μερα στο παζαρι......απλως ολοι οσοι κερατωνουν αλληλους, ζουν με αυταπατες.....καποια στιγμη θα γινει το μοιραιο λαθος.....και τοτε.....βρασε ορυζα.....
 :arrow: ααααααααααα και ξεχασα να σου πω, οτι και παλι προς μεγαλη μου εκπληξη :shock:  :shock: ......συμφωνω με ολα οσα γραφεις.....και ειναι η δευτερη φορα αυτη......στην τριτη κανω ρουμπο..... :D

kodikas

Παράθεση από: "minoraki"
.
φιλτατε κυριε λαμπρο μας,  :arrow: ααααααααααα και ξεχασα να σου πω, οτι και παλι προς μεγαλη μου εκπληξη :shock:  :shock: ......συμφωνω με ολα οσα γραφεις.....και ειναι η δευτερη φορα αυτη......στην τριτη κανω ρουμπο..... :D

παιδιά!!  

κάποιος να φτιάξει έναν καφέ στο Μινοράκι γιατί ήρθε κατευθείαν από γλέντι και πιοτό...  8)

minoraki

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "minoraki"
.
φιλτατε κυριε λαμπρο μας,  :arrow: ααααααααααα και ξεχασα να σου πω, οτι και παλι προς μεγαλη μου εκπληξη :shock:  :shock: ......συμφωνω με ολα οσα γραφεις.....και ειναι η δευτερη φορα αυτη......στην τριτη κανω ρουμπο..... :D

παιδιά!!  

κάποιος να φτιάξει έναν καφέ στο Μινοράκι γιατί ήρθε κατευθείαν από γλέντι και πιοτό...  8)
αμ δεν το ξερεις.....δεν πινω καφε.....οποτε....κριμα οι ζητωκραυγες σου.....
τεσπα.....ευχαριστω για την προσφορα!!!!!

kodikas

βρε μινοράκι..

Βγάζουμε καμιά άκρη τώρα ή μόνος μου τα γράφω και μόνος μου τα διαβάζω..??  :shock:

353 Επισκέπτες, 0 Χρήστες