Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 322
  • Total: 323
  • Leon

Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα...

Ξεκίνησε από aiollus, Ιανουαρίου 23, 2006, 08:45:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "gbyzf1000"¨Οταν αγαπάει ένας άντρας...

απλά..κάνει για εκείνην

τα

ΠΑΝΤΑ...
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: δηλαδη???? τι εννοεις λεγοντας "ΤΑ ΠΑΝΤΑ"????

-Στα ξαφνικά,αρχίζει να κάνει πιο συχνά μπάνιο
-ξυρίζεται πιο τακτικα
-Κουρευέται πιο συχνά
-γίνεται ρομαντικός
-Γίνεται κολητός του Μαμαλάκη
-Γράφεται σε γυμναστήριο
-Παίζει πιο πολύ των άρρωστο στην δουλεία
-Δανείζεται απο όπου βρεί
-Βάζει φερεντζέ και δουλεύι σκούπα,φαράσι,σφουγγαρίστρα
-Ποτίζει τα λουλούδια
-Κόβει τα νύχια του
-Στα ξαφνικά διαβάζει όποιον ποιητή μπορείς να φανταστείς
-ακούει Εντεχνα
-Μαθαίνει πουνε το Μέγαρο και όλα τα μουσεία
΄..
.....
.......

να πώ και άλλα?

Nikos28

Ναι, Λίλα μου, ουδείς αντιλέγει ότι όλα αυτά μας τα έδωσε ο Θεός για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά! Απλώς, για μένα, αυτό που είπε η Αργυρώ ΔΕΝ είναι δείκτης του αν ή του πόσο αγάπαει κάποιος κάποια ή κάποια κάποιον. Διότι δεν είναι πάντα συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος, δεν μοιράζονται τα ίδια ακριβώς προβλήματα (επαγγελματικά κλπ), δε βρίσκονται ανα πάσα στιγμή στην ίδια ψυχική κατάσταση κλπ κλπ.

Για τα περι θυσίας έγραψα παραπάνω.

Για τα περι πάντων (αν και δεν έγραψα γι' αυτό τίποτα σχετικό) συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Ποτέ δε θα έκανα για κάποια τα πάντα. Θα έκανα τα μισά απο τα πάντα...τα άλλα μισά θα έπρεπε να τα κάνει εκείνη.

kuria

Παράθεση από: "gbyzf1000"
Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "gbyzf1000"¨Οταν αγαπάει ένας άντρας...

απλά..κάνει για εκείνην

τα

ΠΑΝΤΑ...
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: δηλαδη???? τι εννοεις λεγοντας "ΤΑ ΠΑΝΤΑ"????

-Στα ξαφνικά,αρχίζει να κάνει πιο συχνά μπάνιο :arrow: ειναι κι αυτη η βαρβατιλα βλεπεις τον καιρο του ζευγαρωματος που πρεπει να καλυψει...
-ξυρίζεται πιο τακτικα  ]απλα βρισκει ευκαιρια να πιανει περισσοτερη ωρα το μπανιο και μετα εχει και την απαιτηση να τριβει τα μουτρα του στο προσωπακι σου...[/color]
-Κουρευέται πιο συχνά  :arrow: τριχες κατσαρες, απλα την βρισκει με τα χαϊδολογηματα της κομμωτριας...
-γίνεται ρομαντικός  ]κραταει παντα στα χερια του ενα μπουκετο σουβλακια...[/color]  
-Γίνεται κολητός του Μαμαλάκη :arrow: για να ξεσηκωνει γαστριμαργικες ιδεες που μετα εχει απαιτησει να του τις υλοποιησεις...
-Γράφεται σε γυμναστήριο ]αφορμη για να την κοπαναει[/color]
-Παίζει πιο πολύ των άρρωστο στην δουλεία  :arrow: σου λεει αφου δουλευει κι η μουλαρα γιατι να πιεστω;
-Δανείζεται απο όπου βρεί  ]και ιδιαιτερα απο τη "δικια" του[/color]
-Βάζει φερεντζέ και δουλεύι σκούπα,φαράσι,σφουγγαρίστρα  :arrow: ευκαιρια στο ονομα της αγαπης να υλοποιησει τις ανομολογητες φαντασιωσεις του...
-Ποτίζει τα λουλούδια  ]για να βγεις μετα εσυ το κοροϊδο να καθαρισεις τις βεραντες...[/color]
-Κόβει τα νύχια του   :arrow: με τα δοντια του και μετα τα φτυνει οπου βρει...
-Στα ξαφνικά διαβάζει όποιον ποιητή μπορείς να φανταστείς  ]σε μια προσπαθεια του να βρει κανα προστιχο στιχακι να το μοιραστει με τα κολληταρια του...[/color]
-ακούει Εντεχνα  :arrow: αλλα δεν τα καταλαβαινει...
-Μαθαίνει πουνε το Μέγαρο και όλα τα μουσεία   ]θα μαθε πως πουλιεται κανα ταξι και σκεφτεται σοβαρα αφου τον δανεισεις να το παρει...[/color]
΄..
.....
.......

να πώ και άλλα?  :arrow:  οχι καρδουλα μου γιατι θα γραψω κι αλλα και μετα θα με μισησεις, ενω εγω ξερεις ποσο σ' αγαπω...     ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

gbyzf1000

-Στα ξαφνικά,αρχίζει να κάνει πιο συχνά μπάνιο :arrow: ειναι κι αυτη η βαρβατιλα βλεπεις τον καιρο του ζευγαρωματος που πρεπει να καλυψει...
 ]απλα βρισκει ευκαιρια να πιανει περισσοτερη ωρα το μπανιο και μετα εχει και την απαιτηση να τριβει τα μουτρα του στο προσωπακι σου...[/color] :arrow: Εχεται καλό ξυστήρι...

-Κουρευέται πιο συχνά  :arrow: τριχες κατσαρες, απλα την βρισκει με τα χαϊδολογηματα της κομμωτριας... ]κραταει παντα στα χερια του ενα μπουκετο σουβλακια...[/color]   :arrow: Αφού μόνιμα..ποινάτε...

-Γίνεται κολητός του Μαμαλάκη :arrow: για να ξεσηκωνει γαστριμαργικες ιδεες που μετα εχει απαιτησει να του τις υλοποιησεις... ]αφορμη για να την κοπαναει[/color] :arrow: Οχι απλά..βλέπουμε τα σωστά μεγέθη (_Υ_)

-Παίζει πιο πολύ των άρρωστο στην δουλεία  :arrow: σου λεει αφου δουλευει κι η μουλαρα γιατι να πιεστω;
 ]και ιδιαιτερα απο τη "δικια" του[/color] :arrow: Οι αγάπη..θέλει πάντα 2..

-Βάζει φερεντζέ και δουλεύι σκούπα,φαράσι,σφουγγαρίστρα  :arrow: ευκαιρια στο ονομα της αγαπης να υλοποιησει τις ανομολογητες φαντασιωσεις του... ]για να βγεις μετα εσυ το κοροϊδο να καθαρισεις τις βεραντες...[/color] :arrow: δεν χαίρεσε που θα βρείς χρόνο να στείλης σμσ στων γκόμενο?

-Κόβει τα νύχια του   :arrow: με τα δοντια του και μετα τα φτυνει οπου βρει... ]σε μια προσπαθεια του να βρει κανα προστιχο στιχακι να το μοιραστει με τα κολληταρια του...[/color] :arrow:  ε μα ναι...

-ακούει Εντεχνα  :arrow: αλλα δεν τα καταλαβαινει...
 ]θα μαθε πως πουλιεται κανα ταξι και σκεφτεται σοβαρα αφου τον δανεισεις να το παρει...[/color]
 :arrow: χάνονται τέτοιες ευκαιρίες?
΄..
.....
.......

να πώ και άλλα?  :arrow:  οχι καρδουλα μου γιατι θα γραψω κι αλλα και μετα θα με μισησεις, ενω εγω ξερεις ποσο σ' αγαπω...     :lol:   :arrow: ΄'οπου μίσος και σφοδρός έρωτας?

spellbound

βρε ας βρω καποιον να μ αγαπαει πραγματικα και φεστηκα για τα υπολοιπα (και δε μπορω να μπω στο τσατ και τα χω παρει τωρα) :evil:

riaghul

Πολύ μου αρεσε το λογοπαιγνιό σας
 :lol:  :)  :lol:  :)  :lol:
Να ειστε καλα....και να διοχετευετε....γέλιο
 :)

Υπάρχουν αγάπες αληθινές -γνωρίζετε εσείς καμία;- στη σύγχρονη εποχή, ή είναι όλα επιδερμικά και αναλώσιμα;

"Σχεσούλες" μερικών μηνών, να περνάμε καλά και μόλις αρχίσουν τα "ζόρια" να "στρίβειν διά του αρραβώνος" και φτου κι απ'την αρχή στο ψάξιμο και την "εσωτερική αναζήτηση";

Αγαπητε φίλε..
Μπορει η συγχρονη εποχη να ειναι επιδερμικη και αναλωσιμη
Μπορεί να προβάλλετε το μοντέλο των fast ..
κάτι,βέβαια, που όλοι μας επιτρέπουμε και ανεχόμαστε
οπότε δεν πρέπει να παραπονούμαστε...
αλλά..ΝΑΙ..Υπάρχει και η αληθινή αγάπη..
Ειναι αυτή ..που δεν Προβάλλεται...
δεν"φωνάζει" γιατι δεν το εχει ανάγκη..
γιατί ...υπάρχει...

Κι αν απο την αρχή..και στον καθένα μας...
υπάρχει το ψάξιμο και η εσωτερική αναζήτηση
όπως λές...τότε δεν χρειάζεται  το "στρίβειν δια του αρραβώνος"
επειδή ..οι καρδιές επικοινωνούν και ξέρουν τι ζητούν και τι βρίσκουν..
Κι αν ειναι για "σχεσούλα"...ξέρουν οτι δεν ειναι της ψυχής το βάλσαμο
αλλά του σώματος ανάγκη...και το προσπερνούν...

Μήπως ..ειναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσουμε εκείνη την
αναζήτηση που ειπες?..την ψυχική? Με τον εαυτό μας πρώτα..
Γιατί αν δεν βρώ τον εαυτό μου...δεν θα βρώ συνανθρωπό μου...

ASSOS

Παράθεση από: "Argiro"Μήπως δεν είναι αχάριστες οι γυναίκες, αλλά μερικοί άντρες νομίζουν πως όλες οι γυναίκες ζητάνε τα ίδια πράγματα; Η κάθε γυναίκα θέλει κάτι άλλο για να είναι ευχαριστημένη, όπως και ο κάθε άντρας άλλωστε. Αν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα, ξέρει πολύ καλά τι θέλει για να είναι ευχαριστημένη. Αν δεν το ξέρει, δεν την αγαπάει. Αυτό για μένα είναι ο δείκτης αν ο ένας αγαπάει τον άλλον, όταν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του χωρίς να χρειάζεται ο άλλος να του τις πει.

Πάντα σε έναν κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις !!!

ASSOS

Παράθεση από: "Enia"Ψιτ... εσείς οι από πάνω... δεν γίνεστε λίγο πιο αναλυτικοί please? Δεν μας λέτε και τπτ έτσι...

Δηλαδή σαν τι θες να σου πούμε ;

Argiro

Παράθεση από: "Nikos28"Τώρα το συγκεκριμένο δείκτη, εγώ προσωπικά δε θα τον χρησιμοποιούσα ποτέ. Κι ο λόγος είναι απλός: Είναι αδύνατον να γίνω ο μάντης Κάλχας για να ξέρω τι ακριβώς έχει κάθε φορά στο μυαλό της η γυναίκα που είναι δίπλα μου... και φυσικά, είναι εξ ίσου αδύνατο να αξιώσω κάτι τέτοιο και απο την ίδια.
Ο καλός Θεούλης μας έδωσε γλώσσα για να μιλάμε...  :wink:

Ναι, αυτό μου το έχουν πει κι άλλοι, ακριβώς έτσι όπως το λες κι εσύ... :lol:  Όμως όταν φτάσω στο σημείο να  πω τι είναι αυτό που θέλω, έχω φύγει ήδη. Πιστεύω πως όταν ο ένας αγαπάει τον άλλον γίνεται μάντης Κάλχας χωρίς να το επιδιώξει γιατί ο ένας γίνεται προέκταση του άλλου.

Argiro

Παράθεση από: "gbyzf1000"-Στα ξαφνικά,αρχίζει να κάνει πιο συχνά μπάνιο
-ξυρίζεται πιο τακτικα
-Κουρευέται πιο συχνά
-γίνεται ρομαντικός
-Γράφεται σε γυμναστήριο
-Ποτίζει τα λουλούδια
-Κόβει τα νύχια του
-ακούει Εντεχνα
-Μαθαίνει πουνε το Μέγαρο και όλα τα μουσεία...
...και την επόμενη μέρα του γάμου επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες και αποκτά και καινούριες, χειρότερες, που δεν τις είχε πριν... :wink:  Μη φέρεις αντίρρηση, μιλάει η πείρα... :lol:

minoraki

Παράθεση από: "gbyzf1000"

-Στα ξαφνικά,αρχίζει να κάνει πιο συχνά μπάνιο
-ξυρίζεται πιο τακτικα
-Κουρευέται πιο συχνά
-γίνεται ρομαντικός
-Γράφεται σε γυμναστήριο
-Ποτίζει τα λουλούδια
-Κόβει τα νύχια του
-ακούει Εντεχνα
-Μαθαίνει πουνε το Μέγαρο και όλα τα μουσεία
΄..
.....
.......

να πώ και άλλα?[/quote]δλδ αγαπητε 1000, μου λες οτι μπορει να συναντησω καποτε εναν αντρα που δεν πλενεται, που εχει παρει διαζυγιο απο την ζηλετ και τον κουρεα της γειτονιας του, που δεν κοβει τα νυχια του, που δεν διαβαζει ουτε εφημεριδα, που δεν ξερει που πανε τα 4 απο μουσικη, που δεν ποτιζει τα λουλουδια του αλλά τα αφηνει να ξεραθουν, που εχει μια κοιλαρα σαν αυτη των βαρελοφρονων, που δεν εχει χρηματα αλλά δανειζεται δεξια-αριστερα κλπ κλπ και θα τον ερωτευθω και αυτος θα αρχισει να κανει ολα αυτα τα ΠΑΝΤΑ που λες πιο πανω??? κομματακι δυσκολο μου φαινεται......

Enia

lol :lol: μινορακι, σωστή! αν τα στοιχειώδη τα θεωρεί μεγάλη προσφορά και ότι κάνει προσπάθεια... δύσκολα τα πράγματα!!!

κι ακόμα πιο σωστή (για μια ακόμα φορά!) η Αργυρώ... θεωρώ πως αν φτάσω να του τα δίνω όλα έτοιμα στο πιάτο με έχει ήδη χάσει... (από το πιο απλό, πχ 'τι δώρο θέλεις να σου κάνω?' μέχρι το αν έχω νεύρα ή όχι...)

ASSOS, εννοούσα να μου εξηγήσετε τι είναι 'τα πάντα', τι εννοεί ο jcdenton 'προσπαθεί σαν ***στης να την κάνει δικιά του'...

ο gb1000 -αν και δεν με έπεισε :P, αλλά ούτε και χρειαζόταν!- μας τα είπε αναλυτικά!  :wink:

minoraki

κατσε βρε λιλουκο......αν αυτα που εγραψε ο 1000 ειναι τα ΠΑΝΤΑ.....τοτε να τα βρασω.....καλα θα ηταν να ειχε κατσει ο κυριος να διαβασει τα ΑΠΑΝΤΑ.....δεν θελω τετοια ΠΑΝΤΑ.....γιατι ηδη εχω ενα φιατ παντα 4Χ4 και ενα απλο.....χωρια που η κορη μου εχει διαφορα λουτρινα αρκουρακια παντα στο δωματιο της.....οποτε....basta που λενε και οι φιλοι μας οι ιταλοι!!!!

Nikos28

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "Nikos28"Ναι, αυτό μου το έχουν πει κι άλλοι, ακριβώς έτσι όπως το λες κι εσύ... :lol:  Όμως όταν φτάσω στο σημείο να  πω τι είναι αυτό που θέλω, έχω φύγει ήδη. Πιστεύω πως όταν ο ένας αγαπάει τον άλλον γίνεται μάντης Κάλχας χωρίς να το επιδιώξει γιατί ο ένας γίνεται προέκταση του άλλου.

Περι ορέξεως ουδείς λόγος Αργυρώ...

ASSOS

Παράθεση από: "Enia"ASSOS, εννοούσα να μου εξηγήσετε τι είναι 'τα πάντα', τι εννοεί ο jcdenton 'προσπαθεί σαν ***στης να την κάνει δικιά του'...

Ορισμένα πράγματα είναι απλά και πολλές φορές τα κάνουμε δύσκολα αλλά είναι και θέμα προσωπικότητας του κάθε ατόμου, μπορείς να εντυπωσιάσεις και με ένα απλό τριαντάφυλλο που έκοψες από έναν κήπο μπορείς όμως να εντυπωσιάσεις και με μια τεράστια ανθοδέσμη που πείρες από ένα ανθοπωλείο.

322 Επισκέπτες, 1 Χρήστης